bluesattack Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πολυ καλη συνθεση!! Ευχαριστω... Τωρα κατι αλλο που θελω να ρωτησω.. Αν υποθεσουμε πως τα περνω πως θα τα συνδεσω που ειμαι τελειως ασχετος? χαχ Σιγα σιγα , διαβαζοντας το μανουαλ , ρωτωντας εδω ,βλεποντας κανα videaki στο youtube.Για να μαθεις κιολας.Ε βασικα δεν ειναι τιποτα,απλα μην ξεχασεις τιποτα βασικο και βγαζεις βαζεις, την μοβο κυριως.Εγω θα προσθετα στα παραπανω και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη. Και φυσικα δεν κανουμε τιποτα οταν το pc ειναι στο ρευμα
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχουν αποθηκες να την παρεις επιτοπου? Οχι.. Απ'οσο θυμαμαι ειναι γαλλικο το pixmania και δεν εχει καταστημα στην ελλαδα.. Ολα γινονται μεσω ιντερνετ..
XMorsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Επομενως δε συμφερει για μεμονομενη παραγγελια. Αν λοιπον δε μπει κουτι μπορει να μπει μια 650ti αντι της 7770. Αν και δε βλεπω το νοημα.
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ξαναδιαβασα προσεκτικα ολη την πορεια του post απ'την αρχη, και πραγματικα δεν μπορω να βρω ουτε ενα λογο γιατι να μην παει στην πρωτη συνθεση (με μοναδικη προαιρετικη αλλαγη στο τροφοδοτικο που προτεινε ο millennium)..
Manos5686 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εμένα η άποψή μου είναι να πάρει μια 7850 ή μια 660 αντοίστιχα εφόσον το μηχάνημα προορίζεται για gaming. Εάν πάρει τώρα 7770 δεν θα την αλλάξει μετά για να πάρει μια 7850...ενώ μπορεί κάλλιστα να πάρει έναν SSD για αργότερα. Έτσι θα έχει ένα ποιό gaming μηχάνημα
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Την 7850 του προτεινα κι εγω (στην περιπτωση που σκοπευει να αναβαθμισει αμεσα την οθονη του)..
XMorsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εμένα η άποψή μου είναι να πάρει μια 7850 ή μια 660 αντοίστιχα εφόσον το μηχάνημα προορίζεται για gaming. Εάν πάρει τώρα 7770 δεν θα την αλλάξει μετά για να πάρει μια 7850...ενώ μπορεί κάλλιστα να πάρει έναν SSD για αργότερα. Έτσι θα έχει ένα ποιό gaming μηχάνημα Οπως μπορει να παρει εναν ssd αργοτερα, ετσι μπορει να αγορασει και μια δυνατοτερη καρτα αργοτερα. Εγω μαζι σου να παρει δυνατη καρτα, αλλα οχι εις βαρος της υπολοιπης συνθεσης, ειδικα οταν α) αφενως δεν την χρειαζεται, σε 1-2 χρονια που θα αλλαξει οθονη η τιμη των καρτων θα εχει πεσει στο μισο, β) αφετερου θα αναγκαστει να θυσιασει τον ssd, o οποιος κυριολεκτικα μεταμορφωνει τον υπολογιστη.
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν παει για 7850 (λεμε τωρα) παντως το παλικαρι καλο ειναι να περιμενει τις νεες τιμες ελλαδα.Στο pixmania (εδρα στο εξωτερικο) ηδη πεσαν οι 7850.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα