XMorsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κοιτα και μια παρομοια συνθεση απο ενα καταστημα. Περα απο την διευκολυνση που θα σου ερθει ετοιμο (θα χρειαστεις καποιον να σου βαλει το δισκο βεβαια), μπορει αν σου ερθει και φθηνοτερα αν ετσι γλιτωσεις πολλαπλα μεταφορικα. Μηπως ο 965 ειναι ακριβος για την ηλικια του? να παει σε κανα ι3 καλυτερα. Ακριβος δεν ειναι, αλλα όντως ίσως να αξιζει περισσοτερο ο i3 αν δεν σκοπευει αν ασχοληθει με o/c.
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν παει σε AMD το παλικαρι ,και μπορει να διαθεσει 25 ευρω παραπανω καλο θα ηταν να περιμενει τους 4300/6300 ελλαδα...
XMorsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Oριστε και συνθεση με Intel i3. Αν δεν σκοπευει ο ManMan να ασχοληθει με overclocking ειναι προτιμότερη.
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Oριστε και συνθεση με Intel i3. Αν δεν σκοπευει ο ManMan να ασχοληθει με overclocking ειναι προτιμότερη. Ειναι γεγονος πως 965 και i3 εχουν παρομοιες επιδοσεις στα games.. Ισως ο δευτερος να ειναι λιγο μπροστα σε καποια.. Αλλα και με oc να μην ασχοληθει, η διαφορα combo cpu+mobo για τον i3 βγαινει πανω απο 40 ευρο ακριβοτερη.. Οποτε για μενα δεν αξιζει αφενος επειδη ξεφευγει αρκετα απ'το μπατζετ, κι αφετερου επειδη ο 965 ειναι τετραπυρηνος...
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως για gaming κοβω τους 4300 να τα πηγαινουν καλα οταν τους δουμε Ελλαδα σε λογικες τιμες.Μαλλον θα αντικαταστησουν τον γερολυκο 965 στα ιδια λεφτα περιπου.Και τους i3 απο οσο εχω δει τους περνανε στα παιχνιδια (και στις περισσοτερες πολυνηματικες) και ειναι και ξεκλειδωτοι οι 4300.
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κι εγω εχω ακουσει σχετικα καλα σχολια για τη νεα σειρα που θα ερθει με αυξηση επιδοσεων 10-15%.. Ας ελπισουμε για το καλο ολων να ειναι οντως ετσι τα πραγματα, γιατι ετσι θα υπαρξει πιο σοβαρος ανταγωνισμος amd-intel με τις τιμες επισης να ειναι πιο ανταγωνιστικες (συμφερουσες για τον καταναλωτη).. 1
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δες πχ εδω: 4300 vs 965 http://www.anandtech...duct/700?vs=102 4300 vs 3220 http://www.anandtech...duct/700?vs=677 Ενδιαφερον. Sorry για το hijack απλα μπορει να ενδιαφερει το παιδι κιολας. 1
Manos5686 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν μιας και το παιδί είναι φίλος και εγώ του είπα να μπει εδώ θα του βάλω και εγώ μια σύνθεση. CPU M/B (μια φθηνή δεν θα κάνει OC έτσι κι αλλιώς) RAM φθηνές και καλές DVD-RW PSU(μπορεί να πάρει και το 630w αλλά πιστεύω είναι υπερβολικό) GPU σύνολο 480 ευρώ(περίπου)...Δεν έβαλα κουτί μιας και έχει απο τον παλιό υπολογιστή και φυσικά σκληρό δίσκο. Τώρα εάν χρειάζετε καινούργιο κουτί κόβουμε απο κάρτα(πάμε σε μια 7770) και βάζουμε κουτί SSD με τέτοιο bugdet δεν μπαίνει σε gaming pc
Red Devil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν μιας και το παιδί είναι φίλος και εγώ του είπα να μπει εδώ θα του βάλω και εγώ μια σύνθεση. CPU M/B (μια φθηνή δεν θα κάνει OC έτσι κι αλλιώς) RAM φθηνές και καλές DVD-RW PSU(μπορεί να πάρει και το 630w αλλά πιστεύω είναι υπερβολικό) GPU σύνολο 480 ευρώ(περίπου)...Δεν έβαλα κουτί μιας και έχει απο τον παλιό υπολογιστή και φυσικά σκληρό δίσκο. Τώρα εάν χρειάζετε καινούργιο κουτί κόβουμε απο κάρτα(πάμε σε μια 7770) και βάζουμε κουτί SSD με τέτοιο bugdet δεν μπαίνει σε gaming pc +1
XMorsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν μιας και το παιδί είναι φίλος και εγώ του είπα να μπει εδώ θα του βάλω και εγώ μια σύνθεση. CPU M/B (μια φθηνή δεν θα κάνει OC έτσι κι αλλιώς) RAM φθηνές και καλές DVD-RW PSU(μπορεί να πάρει και το 630w αλλά πιστεύω είναι υπερβολικό) GPU σύνολο 480 ευρώ(περίπου)...Δεν έβαλα κουτί μιας και έχει απο τον παλιό υπολογιστή και φυσικά σκληρό δίσκο. Τώρα εάν χρειάζετε καινούργιο κουτί κόβουμε απο κάρτα(πάμε σε μια 7770) και βάζουμε κουτί SSD με τέτοιο bugdet δεν μπαίνει σε gaming pc Αν δεν αλλαξει οθονη, η 7850 ειναι υπερβολη και τα χρηματα καλύτερα να διατεθουν σε εναν ssd. Και η συγκεκριμενη 7850 ειναι εντελως ασυμφορη, απο τη στιγμη που μπορει με 210 να παρει αυτην την 660 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31571&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6 η οποια ειναι και φθηνοτερη και δυνατοτερη.
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν αλλαξει οθονη, η 7850 ειναι υπερβολη και τα χρηματα καλύτερα να διατεθουν σε εναν ssd. Και η συγκεκριμενη 7850 ειναι εντελως ασυμφορη, απο τη στιγμη που μπορει με 210 να παρει αυτην την 660 http://www.visionstu...ndefined&step=6 η οποια ειναι και φθηνοτερη και δυνατοτερη. Συμφωνω απολυτα.. Και ολα αυτα εαν σκοπευει να αναβαθμισει την οθονη.. Αλλιως ειτε η 7850 2gb ειτε η 660, για αναλυση 1280Χ720 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ overkill... 2
Manos5686 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Η κάρτα είναι κάτι που θα μείνει.Εάν πάρει τώρα μια 7770 δεν θα ξαναλάξει κάρτα για χρόνια και αργότερα δεν θα τον καλύβει...ενώ εάν πάρει μια 7850 θα κρατήσει περισσότερο..Ναί συμφωνώ στις ανάλυση που παίζει είναι Overkill αλλά SSD μπορεί να βάλει αργότερα που θα μαζεύει χρήματα(μέχρι τότε θα έχουν πέσει και άλλο οι τίμες.) Και ξαναλέω εφόσον θα έχει την δυνατότητα να πάει σε ένα SSD αργότερα γιατί να μην προτιμήσει μια 7850?Για gaming το θέλει το pc Όσο για 660 με 7850 εφόσον βρίσκει φθηνότερη την 660 ας την προτιμήσει
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν μιας και το παιδί είναι φίλος και εγώ του είπα να μπει εδώ θα του βάλω και εγώ μια σύνθεση. CPU M/B (μια φθηνή δεν θα κάνει OC έτσι κι αλλιώς) RAM φθηνές και καλές DVD-RW PSU(μπορεί να πάρει και το 630w αλλά πιστεύω είναι υπερβολικό) GPU σύνολο 480 ευρώ(περίπου)...Δεν έβαλα κουτί μιας και έχει απο τον παλιό υπολογιστή και φυσικά σκληρό δίσκο. Τώρα εάν χρειάζετε καινούργιο κουτί κόβουμε απο κάρτα(πάμε σε μια 7770) και βάζουμε κουτί SSD με τέτοιο bugdet δεν μπαίνει σε gaming pc Ειναι προτιμοτερο να εχει ενα ισορροπημενο συστημα με καινουριο κουτι (λεγοντας το δικο του ξυλινο υποθετω πως ειναι πολυ παλιο) και ssd, παρα να ριξει βαρυτητα μονο στην καρτα γραφικων.. Ειναι δηλαδη σαν να παει να βαλει μια μηχανη ferrari σε yugo αυτοκινητο.. Εξαλλου δεν ξερω αν προσεξες πιο πανω, αλλα με 550 ευρο του εβαλα και την 7850, και καινουριο κουτι, και ssd..
XMorsX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Η κάρτα είναι κάτι που θα μείνει.Εάν πάρει τώρα μια 7770 δεν θα ξαναλάξει κάρτα για χρόνια και αργότερα δεν θα τον καλύβει...ενώ εάν πάρει μια 7850 θα κρατήσει περισσότερο..Ναί συμφωνώ στις ανάλυση που παίζει είναι Overkill αλλά SSD μπορεί να βάλει αργότερα που θα μαζεύει χρήματα(μέχρι τότε θα έχουν πέσει και άλλο οι τίμες.) Και ξαναλέω εφόσον θα έχει την δυνατότητα να πάει σε ένα SSD αργότερα γιατί να μην προτιμήσει μια 7850?Για gaming το θέλει το pc Όσο για 660 με 7850 εφόσον βρίσκει φθηνότερη την 660 ας την προτιμήσει To ιδιο επιχειρημα μπορω να χρησιμοποιησω απο την αναποδη. Ας παρει τωρα την 7770 η οποια ειναι υπεραρκετη γαι την αναλυση που παιζει σε συνδυασμο με εναν ssd, οποιος μεταμορφωνει την εμπειρια χρησης του υπολογιστη. Αργοτερα αν αλλαξει οθονη μπορει να αλλαξει και καρτα, οταν οι τιμες θα εχουν πεσει. Αυτη τη στιγμη όμως πιο πολυ θα χαρει μια 7770 και εναν ssd παρα μια 7850 η οποια θα καθεται. Σημειωση: Στο Pixmania υπαρχει αυτη: http://www.pixmania.gr/gr/gr/17075595/art/vtx3d/radeon-hd-7850-x-edition-.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTM1MTI3NDgwMjs η οποια εχει νοημα να μπει, εφοσον ομως κρατηθει ο ssd στην συνθεση.
GP7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 To ιδιο επιχειρημα μπορω να χρησιμοποιησω απο την αναποδη. Ας παρει τωρα την 7770 η οποια ειναι υπεραρκετη γαι την αναλυση που παιζει σε συνδυασμο με εναν ssd, οποιος μεταμορφωνει την εμπειρια χρησης του υπολογιστη. Αργοτερα αν αλλαξει οθονη μπορει να αλλαξει και καρτα, οταν οι τιμες θα εχουν πεσει. Αυτη τη στιγμη όμως πιο πολυ θα χαρει μια 7770 και εναν ssd παρα μια 7850 η οποια θα καθεται. Σημειωση: Στο Pixmania υπαρχει αυτη: http://www.pixmania....MTM1MTI3NDgwMjs η οποια εχει νοημα να μπει, εφοσον ομως κρατηθει ο ssd στην συνθεση. Μακαρι να ηταν αυτη η τιμη.. Αλλα εχει 20 ευρο μεταφορικα!! Ενω δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για το pixmania... To ιδιο επιχειρημα μπορω να χρησιμοποιησω απο την αναποδη. Ας παρει τωρα την 7770 η οποια ειναι υπεραρκετη γαι την αναλυση που παιζει σε συνδυασμο με εναν ssd, οποιος μεταμορφωνει την εμπειρια χρησης του υπολογιστη. Αργοτερα αν αλλαξει οθονη μπορει να αλλαξει και καρτα, οταν οι τιμες θα εχουν πεσει. Αυτη τη στιγμη όμως πιο πολυ θα χαρει μια 7770 και εναν ssd παρα μια 7850 η οποια θα καθεται. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα