kaloneritis1964 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα φίλοι μου. Πριν λίγες ημέρες μου χάλασε η μητρική η οποία ήταν η k9n neo v2 msi. Έχω ψάξει και δεν μπορώ να βρω ίδια να αγοράσω. Ο επεξεργαστής που φορούσε είναι ο atthlon 64x2 3600+ . Επειδή τα χρήματα δεν περισσεύουν για καινούργιο pc κάποιος φίλος που γνωρίζει μπορεί να μου προτείνει κάποια άλλη μητρική με τα ίδια χαρακτηριστικά για να κουμπώσω πάνω τον επεξεργαστή που έχω. Ευχαριστώ.
Retromaniac Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν βάλεις ζήτηση στις αγγελίες είναι πολύ πιθανών να βρεις και μάλιστα σε καλή τιμή αφού θα είναι μεταχειρισμένο... Απλά ζήτα μία για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή... Εγώ που ήθελα κάτι και δεν το έβρισκα λόγω παλαιότητας, το βρήκα εκεί...
Vad88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 δυστυχως φιλε μου πλεον δεν υπαρχουν και πολλες μητρικες DDR-2 προς πωληση λογο περασμενης τεχνολογιας.Μερικες που βρισκω ειναι ολες για Intel επεξεργαστες :/ οπως σωστα λεει και ο @retromanian καλυτερα κανε μια αγγελια που θα ζητας ιδια ή παρομοια μητρικη.
kaloneritis1964 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ μόλις έβαλα αγγελία....
trelomhxmhx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 πως είσαι σίγουρος ότι η μητρική χάλασε και πως ότι ο επεξεργαστής είναι οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα