Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκοπεύω να πάρω ένα 4S και με ενδιαφέρει το GPS

τώρα πχ έχω το Destinator σε ένα HTC Diamond 2, για το iphone είδα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές (πχ. iGo)

το θέμα είναι ότι διαβάζω σε κάποια forum ότι επειδή έχει A-GPS και όχι "καθαρόαιμο" GPS, χρειάζεσαι σύνδεση internet/GPRS για navigation!

ισχύει;

---------

επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο gps app για Ελλάδα; (το destinator είναι μεν καλό για windows mobile, άλλα για iphone δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα)

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι διαβάζω σε κάποια forum ότι επειδή έχει A-GPS και όχι "καθαρόαιμο" GPS, χρειάζεσαι σύνδεση internet/GPRS για navigation!

ισχύει;

δεν ισχυει

tom-tom και navigon

• Like 1
Δημοσ.

εφόσον δλδ έχεις τους χάρτες από το πρόγραμμα πχ. navigon, τότε η θέση σου εντοπίζεται μέσω δορυφόρων (και άρα δεν χρειάζεται data connection)... σωστα;

για navigon btw έχω διαβάσει καλά λόγια για εξωτερικό, στην Ελλάδα σε πάει καλά όμως;

• Super Moderators
Δημοσ.

σκοπεύω να πάρω ένα 4S και με ενδιαφέρει το GPS

τώρα πχ έχω το Destinator σε ένα HTC Diamond 2, για το iphone είδα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές (πχ. iGo)

ισχύει;

Είναι λάθος που κάνουν πολλοί - το Α-GPS είναι πρόσθετη λειτουργία του κανονικού GPS. Έτσι το iPhone 4S (όπως και όλα τα iPhone μετά το iPhone 3G) έχουν το "καθαρόαιμο" GPS και επιπρόσθετα έχουν και A-GPS, το οποίο λαμβάνει στοιχεία από τους σταθμούς και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να καταστήσει ακόμη πιο ακριβές το στίγμα του GPS.

εφόσον δλδ έχεις τους χάρτες από το πρόγραμμα πχ. navigon, τότε η θέση σου εντοπίζεται μέσω δορυφόρων (και άρα δεν χρειάζεται data connection)... σωστα;

για navigon btw έχω διαβάσει καλά λόγια για εξωτερικό, στην Ελλάδα σε πάει καλά όμως;

Τουλάχιστον εντός Αττικής που το έχω χρησιμοποιήσει (καθώς και στις Βρυξέλλες, στη Βαρκελώνη και στο Βερολίνο) το Navigon είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Το Navigon το χρησιμοποιώ εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είναι εξαιρετικοί οι χάρτες του.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά, είμαι έτοιμος να τσιμπήσω το navigon από το store, ήθελα να ξέρω αν το μικρότερο πακέτο είναι το Europe (70 ευρώ) ή υπάρχει κάτι μόνο για Ελλάδα;

Δημοσ.
παιδιά, είμαι έτοιμος να τσιμπήσω το navigon από το store, ήθελα να ξέρω αν το μικρότερο πακέτο είναι το Europe (70 ευρώ) ή υπάρχει κάτι μόνο για Ελλάδα;

Το πιο μικρό πακέτο που περιλαμβάνει την Ελλάδα ειναι το eastern Europe στα 55 ευρώ

Δημοσ.

Όντως, απλά έλεγα μήπως ήτανε σαν το destinator. Για λίγα ευρώ παραπάνω πάντως το Europe φαίνεται καλύτερη επιλογή, άλλωστε είναι το μόνο με Ελλάδα + Ελβετία στο ίδιο πακέτο.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τα MLS Talk & Drive, Tom tom και Navigon.

Δεν έχω ιδιαίετερο παράπονο από κανένα....και το MLS πάντως μια χαρά είναι....δεν μου φάνηκε να υστερεί κάπου όσο αναφορά την Ελλάδα.

Δημοσ.

Αν θες κάτι οικονομικό , 9.99 ευρώ το CitisNav Greece. Εγώ έχω το NaVV Greece στην ίδια τιμή και δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Το CitisNav λέει στην περιγραφή ότι δουλεύει και offline.

Δημοσ.
 Το CitisNav λέει στην περιγραφή ότι δουλεύει και offline.

Όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα που πρωταγωνιστούν στο παρόν νήμα...

Δημοσ.

εντάξει παιδιά, όντως δυναμίτης το Navigon, πολύ καλύτερο από το destinator που χρησιμοποιούσα ως τώρα με το htc

και έχει κανονικά ελληνικές φωνητικές οδηγίες (τον Κώστα :D), το λέω γιατί είδα στα σχόλια ότι δεν έχει (ίσως αναφέροταν σε παλιά έκδοση)

έπαθα και πλάκα με το Real Scanner, σίγουρα δεν είναι ακριβές, άλλα είναι αρκετά πιασάρικο :)

τέλος η εγκατάσταση των maps που θέλεις (και όχι όλων) είναι πανεύκολη διαδικασία, με το destinator δεν είχα καν ασχοληθεί πως γίνεται (είχα όλη την Ευρώπη και στο destinator)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...