Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια, κρινουμε τις επιχειριματικες κινισεις της wind; Για να το κανουν, κατι παραπανω δεν θα ξερουν οι οικονομολογοι τους απο εμας; Στην τελικη, μπορει να εναι μια φουσκα που θα ταΐσει μερικες τζεπες...

Χαμενες εταιριες ειναι και οι δυο, καλα θα κανουν να ενωσουν τις "δυναμεις" τους μπας και επιζησουν... Στην τελικη μπορει να προκειψει και κανενα καλο πακετο κινιτη-σταθερη-internet που να βολεψει καποιους καταναλωτες... :P

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι φίλε Wildergroth.... :)

Όταν ακούς εξαγορά, συγχώνευση εταιριών, να έχεις το μυαλό σου τι επίδραση θα έχει στον ανταγωνισμό, και κατά συνέπεια στο συμφέρον και στις τσέπες μας....

Αυτή η εξέλιξη, αυτό το ενδεχόμενο, μόνο καλό δεν θα είναι για εμάς, τους καταναλωτές...

Όσο πιο λίγες εταιρίες, τόσο το χειρότερο... Αυξάνεται το μονοπώλιο, έχεις 2, 3 εταιρίες το πολύ, που θα θυμίζουν το καρτέλ της κινητής... Ακριβές τιμές, χάλια υπηρεσίες...

Τέτοιες ειδήσεις μόνο λύπη φέρνουν....

Δημοσ.
Μια φήμη λέει ότι η Nova πάει για κλείσιμο (θα πάνε όλα στην OTE TV). Ίσως να συνδέονται.

Μια άλλη φήμη λέει ότι επιχειρηματικοί κύκλοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την νόβα.

http://www.sdtv.gr/smf/index.php/topic,30695.0.html

Για την wind και την forthnet είναι πολύ καλή η εξέλιξη αυτή γιατί ο καθένας αποκτά πρόσβαση σε πράγματα που δεν είχε. Το θέμα είναι ότι η forthnet έχει περισσότερα πράγματα να προσφέρει και μάλλον θα έχει το πάνω χέρι..

Δημοσ.

Μια άλλη φήμη λέει ότι επιχειρηματικοί κύκλοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την νόβα.

http://www.sdtv.gr/s...ic,30695.0.html

Για την wind και την forthnet είναι πολύ καλή η εξέλιξη αυτή γιατί ο καθένας αποκτά πρόσβαση σε πράγματα που δεν είχε. Το θέμα είναι ότι η forthnet έχει περισσότερα πράγματα να προσφέρει και μάλλον θα έχει το πάνω χέρι..

Το άρθρο του sdtv είναι copy-paste από το fimotro.Κι όπου ακούω για παπαγιάννη με πιάνει η ώρα μου!

Δημοσ.

Όχι φίλε Wildergroth.... :)

Όταν ακούς εξαγορά, συγχώνευση εταιριών, να έχεις το μυαλό σου τι επίδραση θα έχει στον ανταγωνισμό, και κατά συνέπεια στο συμφέρον και στις τσέπες μας....

Αυτή η εξέλιξη, αυτό το ενδεχόμενο, μόνο καλό δεν θα είναι για εμάς, τους καταναλωτές...

Όσο πιο λίγες εταιρίες, τόσο το χειρότερο... Αυξάνεται το μονοπώλιο, έχεις 2, 3 εταιρίες το πολύ, που θα θυμίζουν το καρτέλ της κινητής... Ακριβές τιμές, χάλια υπηρεσίες...

Τέτοιες ειδήσεις μόνο λύπη φέρνουν....

Δεν διαφωνω σχετικα με αυτο, ισα-ισα επαυξανω! (καλα οχι οτι τωρα υπαρχει καποιος ανταγωνισμος...) Αναφερομαι ομως σε οσους αναλυουν την κινιση και το αν υπαρχει κερδος για την Wind, το πως απο εκει που χρωστουσε παντου εχει λεφτα για να εξαγωραζει κλπ

Δημοσ.

Συγγνώμη με τί @@ γίνεται η πρόταση?

Γιατί τελευταία φορά που θυμάμαι η Wind χρώσταγε τον ΠΑΤΟ της και παρουσίαζε ακραίες ζημιές.....

Και τον απλό κόσμο τον χώνουν φυλακή μετά τα 5000€ χρέος προς δημόσιο...

Tι να κάνουμε δεν είμαστε ισα και όμοια.

Ειναι και αυτο ενα μάθημα ζωής!

Δημοσ.

Αυτό το σενάριο πάντως εμένα μου κάνει πολύ πιο ρεαλιστικό

http://www.inews.gr/...si-tis-nova.htm

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι αναπαραγωγή ανάρτησης του fimotro.Αν πατήσεις κάτω που γράφει "διαβάστε ολόκληρο το άρθρο" σε βγάζει στην ανάρτηση του fimotro.

Δημοσ.

και τι σημαίνει που είναι από το φιμοτρο? εμένα πάντως μου θυμίζει την ταiνία με τον Michael Daglas και το χρηματηστήριο που με εσωτερική πληροφόρηση απαξίωνε δυνατές εταιρίες και τις αγόραζε για ενα κομμάτι ψωμί και μετά τις πουλούσε για εκατομμύρια! Στο τέλος τον κλείσανε μέσα! Ε κάπως έτσι έιναι και με την forthnet. Αμα δεν άξιζε δεν θα προσπαθούσαν να ριξουν την τιμή για να την πάρουν!

Δημοσ.

Συγγνώμη για το offtopic αλλά δεν αντέχω να μην τον πω. Δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα πιο εμετικό blog από το Φίμωτρο. Πραγματικά και μόνο που το πιάνω στο στόμα μου, μού έρχεται να τα βγάλω.

Ως site με είχε απασχολήσει αρκετά στην προηγούμενη δουλειά μου λόγω ορισμένων "ειδήσεων" που έβγαζε. Ο οχετός, η λασπολογία και η παραπληροφόρηση σε όλο τους το μεγαλείο.

• Like 1
Δημοσ.

fimotro: το blog που άλλαξε τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων στις τελευταίες εκλογές βγάζοντας σύνολο 108% στο άθροισμα των ποσοστών όλων των κομμάτων. Παράλληλα, φήμες αναφέρουν ότι ο διαχειριστής του blog Γ.Παπαγιάννης προτάθηκε ως κριτής για το επόμενο Masterchef....

Δημοσ.

Eχω δοκιμασει και τις δυο εταιριες στο double play και μαλιστα συνεχομενα (απο Wind πηγα Forthnet) Η Φορθνετ λειτουργει καλυτερα σε εμενα. Wind εχω στο κινητο (Q) και ειμαι ικανοποιημενος εκει, μακαρι να μην χαλασει κατι απο τα δυο σε ενδεχομενη συγχωνευση.

Δημοσ.

Παιδες δεν ξερω τι λετε παντως κ οι 2 εταιριες ηταν καλες σε μενα... Ειχα φορθνετ αλλα λογω τιμων αναγκαστηκα να παω wind..24αρα γραμμη 15 ευρω τν μηνα για ενα χρονο κ λογω συνδεσης κινητου η τιμη θα μεινει για παντα εκει..Μπορει σαν εξυπηρετηση πελατων να μην ειναι καλη η wind αλλα εχει πολλα οικονομικα πακετα κ εχει μια τουλαχιστον αξιοπρεπεστατη γραμμη..

Οποτε το μονο καλο που θα θελα να γινει απο μια τετοια κινηση θα ταν να χα τις ταχυτητες της Forthnet με τις τιμες της Wind.. Γινεται? :P συγγνωμη για το διπλο ποστ..

Δημοσ.
Παιδες δεν ξερω τι λετε παντως κ οι 2 εταιριες ηταν καλες σε μενα... Ειχα φορθνετ αλλα λογω τιμων αναγκαστηκα να παω wind..24αρα γραμμη 15 ευρω τν μηνα για ενα χρονο κ λογω συνδεσης κινητου η τιμη θα μεινει για παντα εκει..Μπορει σαν εξυπηρετηση πελατων να μην ειναι καλη η wind αλλα εχει πολλα οικονομικα πακετα κ εχει μια τουλαχιστον αξιοπρεπεστατη γραμμη..

Οποτε το μονο καλο που θα θελα να γινει απο μια τετοια κινηση θα ταν να χα τις ταχυτητες της Forthnet με τις τιμες της Wind.. Γινεται? :P συγγνωμη για το διπλο ποστ..

Και η forthent πλέον έχει καλό 2play και γρήγορο ίντερνετ αλλά ένας συνδυασμός κινητού ίντερνετ και τηλεφωνίας θα ήταν καλή φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...