Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά αν εσύ νομίζεις ότι λέω ότι μου κατέβει, βολέψου κι έτσι.

Άρα θέλεις να μου πεις ότι έχεις μελετήσει ισολογισμούς ή είσαι μέσα στο οικονομικό τμήμα της Forthnet ή του ΟΤΕ και έχεις τέτοια πληροφόρηση, σωστά;

Δημοσ.

το μόνο κέρδος είναι που θα πάρει τους πελάτες της. Ολο προβλήματα και χρέη είναι η forthnet και η wind τρόμαξε να "καθαρίσει" από τα δικά της θέματα (με τα κουρέματα και τα κανόνια). Δεν ξέρω αν κάνει καλά η wind με αυτή την αγορά.

Επιπλέον εγώ προτιμώ σαν καταναλωτής να είναι ξεχωριστές αυτές οι δύο.

• Like 1
Δημοσ.

H wind που έχει αλλάξει 10 ιδιοκτήτες, πήγαινε για κλείσιμο και συζητούσε εξαγορά απο τη vodafone βρήκε τόσα κεφάλαια που θα αγοράσει τη forthnet;

Δημοσ.

Προσωπικά δε νομίζω πως μιλάμε για εξαγορά.Και εξηγώ:

Το forthnetgroup ουσιαστικά έχει τη forthnet(ιντερνετ και σταθερή τηλεφωνία) και τη nova.Κατσκευές ιστοσελίδων και άλλα παρόμοια προσφέρουν ελάχιστα στον ετήσιο τζίρο.Έστω ότι πωλείται η forthnet.Το group με τι θα μείνει;Μόνο με τη nova;Και η επένδυση που έκανε με την εξαγορά της nova με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο(σταθερό-ιντερνετ-συνδρομητική τηλεόραση),άσχετα αν δεν της έχει βγει,θα πάει άκλαφτο;Και το θα γίνει με αυτούς που έχουν υπογράψει συνδυαστικά forthnet-nova για 18μηνο;Θα αναγκαστούν να πάνε στη wind;Ναι σίγουρα το group δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες αλλά μην ξεχνάμε πως έχει και 500000 συνδρομητές στην τηλεφωνία.

Η wind πριν από κανά 2 χρόνια βάρεσε κανόνι,προχώρησε σε μονομερή διαγραφή χρεών και τελικά φαίνεται πως της βγαίνει.Τι κεφαλαιακή επάρκεια έχει για να εξαγοράσει τον δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο;Πάλι με δάνεια όπως την πάτησε στο παρελθόν η ίδια και η forthnet(εξαγοράζοντας τη nova);

Περισσότερο πιστεύω πως θα γίνει μια κάποια "συνεργασία" για επιμερισμό και μείωση των λειτουργικών δαπανών του δικτύου με ενδεχόμενη είσοδο στο group μέσω της πολυαναμενόμενης, και καθυστερούμενης εδώ και 1+ χρόνο,αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Εκτός και αν,πράγμα που δεν θα ήθελα να είναι αλήθεια,το κάνει για να κερδίσει εντυπώσεις."Εγώ πάω καλά και επενδύω-αναπτύσσομαι και <καπελώνω> άλλες ανταγωνίστριες εταιρίες".

Δημοσ.
Η wind πριν από κανά 2 χρόνια βάρεσε κανόνι,προχώρησε σε μονομερή διαγραφή χρεών και τελικά φαίνεται πως της βγαίνει.Τι κεφαλαιακή επάρκεια έχει για να εξαγοράσει τον δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο;

και εγώ αυτό νομίζω. οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της nova έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχή στην αγορά από τα αντίστοιχα της wind.

φαίνεται ότι εμπλέκεται και ο Ρέστης

(http://www.inews.gr/89/anthropoi-tou-resti-piso-apo-tin-apaxiosi-tis-nova.htm)

Δημοσ.

Ειναι μια φυσιολογικη τροπη των πραγματων. Δε νομιζω οτι μπορει η ελληνική αγορά να αντεξει πανω απο 3 φορεις

Και πολλούς λες, έτσι όπως πάμε.

Δημοσ.

Το τμήμα αυτό έχει κλείσει...

Την FORTHcrs εννοώ,η οποία ακόμα δραστηροποιείται(π.χ intickets.gr)

Δημοσ.

τουλάχιστον ας ενωθούνε όλες μαζί μήπως και κάνουνε τίποτα καλύτερο. είμαστε χειρότερη και από τριτοκοσμικές χώρες όσο αφορά ταχύτητες internet

γιατί ο ΟΤΕ τον παι.... ε πεινάει! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...