gcrook Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κουιζ:Οταν τα μερη ενος καρτελ συχνωνευονται αυτο που προκυπτει παραμενει καρτελ;
Bourdoulas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μη λέμε και ότι μας κατέβει... Καλά αν εσύ νομίζεις ότι λέω ότι μου κατέβει, βολέψου κι έτσι.
alcemist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μια φήμη λέει ότι η Nova πάει για κλείσιμο (θα πάνε όλα στην OTE TV). Ίσως να συνδέονται.
Starback Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Καλά αν εσύ νομίζεις ότι λέω ότι μου κατέβει, βολέψου κι έτσι. Άρα θέλεις να μου πεις ότι έχεις μελετήσει ισολογισμούς ή είσαι μέσα στο οικονομικό τμήμα της Forthnet ή του ΟΤΕ και έχεις τέτοια πληροφόρηση, σωστά;
keysmith Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 το μόνο κέρδος είναι που θα πάρει τους πελάτες της. Ολο προβλήματα και χρέη είναι η forthnet και η wind τρόμαξε να "καθαρίσει" από τα δικά της θέματα (με τα κουρέματα και τα κανόνια). Δεν ξέρω αν κάνει καλά η wind με αυτή την αγορά. Επιπλέον εγώ προτιμώ σαν καταναλωτής να είναι ξεχωριστές αυτές οι δύο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Wind+Forthnet, HOL+On, Cyta και OTE...sounds legit για το μέγεθος της χώρας μας... 3
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Και πολλες ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
aiolos.01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 H wind που έχει αλλάξει 10 ιδιοκτήτες, πήγαινε για κλείσιμο και συζητούσε εξαγορά απο τη vodafone βρήκε τόσα κεφάλαια που θα αγοράσει τη forthnet;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικά δε νομίζω πως μιλάμε για εξαγορά.Και εξηγώ: Το forthnetgroup ουσιαστικά έχει τη forthnet(ιντερνετ και σταθερή τηλεφωνία) και τη nova.Κατσκευές ιστοσελίδων και άλλα παρόμοια προσφέρουν ελάχιστα στον ετήσιο τζίρο.Έστω ότι πωλείται η forthnet.Το group με τι θα μείνει;Μόνο με τη nova;Και η επένδυση που έκανε με την εξαγορά της nova με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο(σταθερό-ιντερνετ-συνδρομητική τηλεόραση),άσχετα αν δεν της έχει βγει,θα πάει άκλαφτο;Και το θα γίνει με αυτούς που έχουν υπογράψει συνδυαστικά forthnet-nova για 18μηνο;Θα αναγκαστούν να πάνε στη wind;Ναι σίγουρα το group δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες αλλά μην ξεχνάμε πως έχει και 500000 συνδρομητές στην τηλεφωνία. Η wind πριν από κανά 2 χρόνια βάρεσε κανόνι,προχώρησε σε μονομερή διαγραφή χρεών και τελικά φαίνεται πως της βγαίνει.Τι κεφαλαιακή επάρκεια έχει για να εξαγοράσει τον δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο;Πάλι με δάνεια όπως την πάτησε στο παρελθόν η ίδια και η forthnet(εξαγοράζοντας τη nova); Περισσότερο πιστεύω πως θα γίνει μια κάποια "συνεργασία" για επιμερισμό και μείωση των λειτουργικών δαπανών του δικτύου με ενδεχόμενη είσοδο στο group μέσω της πολυαναμενόμενης, και καθυστερούμενης εδώ και 1+ χρόνο,αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Εκτός και αν,πράγμα που δεν θα ήθελα να είναι αλήθεια,το κάνει για να κερδίσει εντυπώσεις."Εγώ πάω καλά και επενδύω-αναπτύσσομαι και <καπελώνω> άλλες ανταγωνίστριες εταιρίες".
weber122 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Η wind πριν από κανά 2 χρόνια βάρεσε κανόνι,προχώρησε σε μονομερή διαγραφή χρεών και τελικά φαίνεται πως της βγαίνει.Τι κεφαλαιακή επάρκεια έχει για να εξαγοράσει τον δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο; και εγώ αυτό νομίζω. οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της nova έχουν πολύ μεγαλύτερη ισχή στην αγορά από τα αντίστοιχα της wind. φαίνεται ότι εμπλέκεται και ο Ρέστης (http://www.inews.gr/89/anthropoi-tou-resti-piso-apo-tin-apaxiosi-tis-nova.htm)
kostas_dr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ειναι μια φυσιολογικη τροπη των πραγματων. Δε νομιζω οτι μπορει η ελληνική αγορά να αντεξει πανω απο 3 φορεις Και πολλούς λες, έτσι όπως πάμε.
Retromaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Κατσκευές ιστοσελίδων και άλλα παρόμοια προσφέρουν ελάχιστα στον ετήσιο τζίρο. Το τμήμα αυτό έχει κλείσει...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το τμήμα αυτό έχει κλείσει... Την FORTHcrs εννοώ,η οποία ακόμα δραστηροποιείται(π.χ intickets.gr)
lousifer2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 τουλάχιστον ας ενωθούνε όλες μαζί μήπως και κάνουνε τίποτα καλύτερο. είμαστε χειρότερη και από τριτοκοσμικές χώρες όσο αφορά ταχύτητες internet γιατί ο ΟΤΕ τον παι.... ε πεινάει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 ναι να ενωθούν όλες να φτιάξουν τον captain planet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα