phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πόσο πιστεύετε ότι θα κόστίζε κάτι τέτοιο σε Starlet του '99; Άλλοι μου λένε 1000+, άλλοι κανα 500άρικο. Τι προϋποθέτει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες; Το χρώμα είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές, αλλά όταν αλλάχτηκε η πόρτα του πορτ παγκάζ, ο ιδιοφυής φανοποιός δεν έξυσε το κυπαρισσί και πέρασε κατευθείαν από πάνω το μπορντώ, με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία στις ενώσεις με το τζάμι να έχει ξεφτίσει το μπορντώ. Επίσης υπάρχει μια μικρή χρωματική ανομοιογένεια, αφού δεν έχει η βαφή σε όλα τα σημεία την ίδια ηλικία. Και υπάρχουν και 1-2 σημεία με λίγη σκουριά, γύρω στο 1εκ. περίπου.
Tenshi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα καλά,το πρόβλημα είναι στο πόρτ-μπαγκάζ (μόνο) και σκέφτεσαι να κάνεις ολική σε όλο το αμάξι;Η ανομοιογένεια και η σκουριά περιορίζεται μόνο εκεί;Αν ναί,πιστεύω οτι κρίνεται ασύμφορο το εγχείρημα.Καλύτερα να γίνει ολική μόνο το πόρτ μπαγκαζ (να κόψει το κεφάλι του να πετύχει το χρώμα) και μετά να πάς σε ένα μαγαζί τύπου Swell για restoration του υπόλοιπου αυτοκινήτου.Με max 500 ευρώ έχεις καθαρίσει,μπορεί να λέω και πολλά. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2012 από Tenshi
tnt_tuner Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 οχ... αμα εχεις αρχισει με σκουριες... η θα το παρεις αποφαση και θα το κανεις κουμπαρα... η θα το αφισεις ετσι οπως ειναι... αν παρολαυτα το παρεις αποφαση οτι το γουσταρεις κ θες να τα χωσεις γυρνα πολους μαστορες και ρωτα τιμες! και πιγενε σε αυτον που θα σου φανει ποιο εντυμος.. οι τιμες κυμενονται αναλογα με το ποσα τους λυπουν και το τι δουλεια 8α σου κανουν... οτι νανε δηλ..
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 πια ειναι η τρεχουσα τιμη του αυτοκινητου γνωριζεις? πως θα δωσεις παραπανω λεφτα για βαψιμο απο την αξια ολοληρου του αμαξιου?
johnykim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το μοντέλο του 95. Δεν έχει σκουριάσει, άλλα έχει φύγει αρκετά το χρώμα από την οροφή, σε μερικά σημεία και κομματάκια. Μπορώ να κάνω κάτι για να την προλάβω? Όπως είπε και ο phanispal έχω ακούσει διάφορες τιμές, έως και 1000 ευρώ για ολικό βάψιμο, οπότε την αποκλείω σαν λύση Δεν με ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση, μόνο την σκουριά θέλω να αποφύγω..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα