ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Έχω κατεβάσει το παρακάτω template για μια σελίδα που φτιάχνω http://demo.joomshaper.com/?template=simplicity_ii Υπάρχει ένα top menu όπως βλέπετε πάνω πάνω το οποίο είναι το ίδιο με το μενού που είναι στα αριστερά. Μέσα στα Modules υπάρχει αντιστοιχισμένο μόνο ένα Menu module για το μενού αυτό το οποίο αναφέρεται για το μενού στα αριστερά και όχι για το top. Πχ στο menu manager για το main menu ειναι αντιστοιχισμένο το Main Menu (Public in left) και όχι κάτι για το top. Αν κανω unpublished το συγκεκριμένο module το top menu παραμένει ως έχει και το αριστερο μενου φευγει (λογικο) Δεν ξέρω τι να κάνω. Πως παίρνει εντολή και απο που το top menu και παραμένει εκεί?
el02154 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μου κάποιο module είναι και το top menu. Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση στο backend αλλά ψάξτο λίγο και θα το βρεις...
pOLoS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 λογικά αλλάζει από τις ρυθμίσεις του template
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα Έχω απενεργοποιήσει το πλαινό μενου από τα modules αλλά το top menu παίζει κανονικά .Δυστυχώς δεν έχω βρει και κάτι στο google για αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα