Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...εχω την ASUS P5N-T DELUXE και εχω 2 ραμ KHX8500D2K2/2GN(απο 1gb η καθεμια)

οταν εχω και τις 2 ραμ δεν μπορει να δουλεψει το συστημα και μου βγαζει προβληματα του τυπου να μαυριζει η οθονη και να επανερχεται κυριως οταν παιζω παιχνιδια.οταν εχω την μια ολα βαινουν καλος.

πριν 2 μερες δοκιμασα απο εναν φιλο μου 2 ραμ KINGSTON KHX6400D2/2G http://www.e-shop.gr...l?id=PER.553830 και ολα δουλευαν ρολοι χωρις κανενα προβλημα..πριν καταφυγω για αγορα στις τελευταιες μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανω τις δικες μου να παιξουν?

-εχω κανει memtest και τις 2 ραμ και μαζι και καθεμια ξεχωριστα για τουλαχιστον 6 ωρες..

-καποιο αλλο part αποκλειεται να ειναι χαλασμενο γιατι τα εχω δοκιμασει και μονο με τις ραμ μου βγαζει το προβλημα και οπως ειπα με την 1 παιζει κανονικα απλα ειναι ελαχιστη 1gb.

Σας παραθετω το Manual με τις ραμ που παιρνει η μητρικη (Εχω βαλει αυτες που με ενδιαφερουν)

k2ddtt.jpgΟι ραμ μου οπως ειπα και πιο πανω ειναι οι KHX8500D2K2/2GN.Αν δειτε το manual θα δειτε οτι υπαρχει μια διαφορα στο τελευταιο γραμμα το "Ν" μπορει καποιον να μου πει τι σημαινει αυτο το γραμμα που εχουν οι ραμ και οι μητρικη οχι?επισης τις αλλες ραμ που δοκιμασα KINGSTON KHX6400D2/2G τις εχει στην λιστα με διαφορετικο ονομα παρολα αυα παιζουν.περιμενω τις γνωμες σας...ευχαριστω!

Δημοσ.

η διαφορά μεταξύ τον δυο RAM είναι ότι αυτή με το Ν στο τέλος είναι NVIDIA SLI-Ready και double sided? ενώ η άλλη δεν είναι SLI ready και είναι single sided?

(με ερωτηματικό το double και single sided γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος,μπορείς βεβαια να το δεις αυτό κοιτώντας τοις RAM αν έχουν και από τις δυο μεριές τσιπάκια (double sided) η από την μια (single sided) )

στο bios είναι όλα default?

Δημοσ.

δηλαδη το Ν στο τελος ειναι σε περιπτωση που εχεις 2 καρτες γραφικων να μην υπαρχει προβλημα με τις ραμ?

single sided ειναι να μην γινεται να δουλεψουν και οι 2 μαζι??συγνωμη απλα αυτα δεν τα ξερω πολυ καλα..

στα Bios ειναι ολα default.αλλα εχω παρατηρησει κατι...εχει χρονισμους στις ραμ 1333 ενω γραφουν οτι ειναι 1066..τις εχω κατεβασει και στα 800 και παλι δεν γινεται να δουλεψουν μαζι...

Δημοσ.

single η double sided είναι αν έχουν και από τις δυο μεριές τσιπάκια μνήμης χοντρικά,δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις γιατί έχουν και την ψήκτρα αλλα αυτό δεν είναι λόγος για να μη σου δουλεύουν.

με 1066 έχεις δοκιμάσει?

επίσης κοίτα αν η μητρική σου δίνει τα Volt που θέλουν οι RAM σου.

Δημοσ.

η μητρικη δεν δινει τα volt Που θελει δινει 1.8 και θελει 2.2...τα ειχα αλλαξει εγω αλλα και παλι χωρις να δω καποιο αποτελεσμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι και δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω τελικα για να παιξουν και οι δυο μαζι..οποιος με βοηθησει του στελνω μια Paysafe 10ευρω!!!!!!!!!!!αν δεν το κανω ας με αναφερει!!

Επεξ/σία από Lam13
Δημοσ.

τις άλλες που δοκίμασες τις έβαλες στα ίδια slot με αυτές που έχεις και σου κάνουν το πρόβλημα?

αυτό για τα 10 euro νομίζω είναι περιττό...

και δοκίμασε αν μπορείς τις δικές σου RAM σε ένα άλλο PC.

Δημοσ.

τις άλλες που δοκίμασες τις έβαλες στα ίδια slot με αυτές που έχεις και σου κάνουν το πρόβλημα?

αυτό για τα 10 euro νομίζω είναι περιττό...

και δοκίμασε αν μπορείς τις δικές σου RAM σε ένα άλλο PC.

τελικα αγορασα αλλες..με μικροτερους χρονισμους..ειμαι σιγουρος πως οι δικες μου θα δουλευουν..απλα ισως να μην εκαναν για την μητρικη μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...