Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η διαφορα στη συσταση ενος gaming pc με κατι αλλο; Εκτος απο την καρτα γραφικων; Και τι ακριβως ειναι αυτο το αλλο; Δλδ εαν καποιος δε θελει να παιζει παιχνιδι, τι υπολογιστη φτιαχνει; Αγοραζει καλυτερο επεξεργαστη και μητρικη;

Τελος, γιατι πουθενα στις συνθεσεις δε βλεπω και 2ο σκληρο δισκο; Ή δεν υπαρχει τετοια επιλογη απο το site; Θα ηταν ωραια να ειχαμε εναν ssd δισκο και εναν sata στο 1gb.

Δημοσ.

Σε ενα gaming pc η καρτα γραφικων παιζει τον μεγαλύτερο ρολο. Αν ο υπολογιστης δεν προοριζεται για gaming, τοτε μπορεις να αρκεστεις στο ενσωματωμενο κυκλωμα του επεξεργαστη.

Αναλογα με την χρηση μπορει όπως ειπες να ριξεις τα χρηματα σε δυνατο επεξεργαστη. Για εφαρμογες γραφειου βεβαια (που φανταζομαι θα ειναι η αλλη χρηση του υπολογιστη σου περα απο το gaming, μαζι με ταινιες-τραγουδια) δε χρειαζεσαι κατι εξηζητημενο, επομενως εσυ ψωνιζεις με γνωμωνα το gaming.

Ολοι μας σου εχουμε βαλει εναν ssd και εναν hdd. Δες καλύτερα θα τους αναγνωρισεις. Ο δικος μου hdd δεν βρισκεται στην εικονα αλλα στο link που σου ποσταρα.

Δημοσ.

Οποτε στο καταστημα vision studio δεν υπαρχει η επιλογη για δυο σκληρους δισκους; Πρεπει να αγορασεις τον 2ο ξεχωριστα και να τον τοποθετησεις μονος σου;

Δημοσ.

Για παιχνιδια στον ssd πιστευω οτι δεν υπαρχει παιχνιδι που να τον εκμεταλλευεται πιο πολυ απο το Manager.

To χω ψάξει και το χω ξαναψάξει αυτό γιατί αρκετοί με προκάλεσαν. ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά στον SSD. Τα αρχεία με τα stats που σηκώνει είναι TEXT files απλά η επεξεργασία τους και οι random υπολογισμοί για το γύρισμα της εβδομάδας είναι καθαρά στην CPU. ΩΜΗ επεξεργαστική δύναμη χρειάζεται... Και RAM.

Το παραπάνω το ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ με FIFA Manager 2013 developer στα official forums σε chatting περι SSD :)

Το μόνο παιχνίδι που ξέρω εγώ είναι το Lineage, κι αυτό γιατί είναι κακογραμμένο του χάρου. Ίσως να υπάρχουν κι άλλα παρόμοια online... Βοηθάει στο lag.

Δημοσ.

Οποτε στο καταστημα vision studio δεν υπαρχει η επιλογη για δυο σκληρους δισκους; Πρεπει να αγορασεις τον 2ο ξεχωριστα και να τον τοποθετησεις μονος σου;

Οχι φυσικα, οσους δισκους θελεις (και χωραει το κουτι σου) σου βαζουν. Απλως δεν υπαρχει επιλογη για 2ο σκληρο στην φορμα, πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσει... Τα βάζει όλα στο καλάθι και κατά την διάρκεια της παραγγελίας επιλέγει και "Συναρμολόγηση"...

• Like 1
Δημοσ.

To χω ψάξει και το χω ξαναψάξει αυτό γιατί αρκετοί με προκάλεσαν. ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά στον SSD. Τα αρχεία με τα stats που σηκώνει είναι TEXT files απλά η επεξεργασία τους και οι random υπολογισμοί για το γύρισμα της εβδομάδας είναι καθαρά στην CPU. ΩΜΗ επεξεργαστική δύναμη χρειάζεται... Και RAM.

Το παραπάνω το ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ με FIFA Manager 2013 developer στα official forums σε chatting περι SSD :)

Το μόνο παιχνίδι που ξέρω εγώ είναι το Lineage, κι αυτό γιατί είναι κακογραμμένο του χάρου. Ίσως να υπάρχουν κι άλλα παρόμοια online... Βοηθάει στο lag.

Μόλις βγει το FM 2013 έλα από μένα να διαπιστώσεις τις διαφορές στην πράξη και να στείλεις οργισμένο mail στον developer. Δεν υπάρχει απλά διαφορά, υπάρχει το χάος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...