Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θέλω να στήσω ένα Gaming PC και θέλω την γνώμη σας.

Ποσό που διαθέτουμε : ~1500€

Χρήση υπολογιστή : Games

Χρειάζομαι και οθόνη

Κουτί θα χρησιμοποιήσω το ήδη υπάρχον Armor της Thermaltake.

Απο cpu θέλω να χρησιμοποιήσω τον i5 3570k ο οποιός θα γίνει o/c.

Δημοσ.

λειτουργικο συστημα εχεις?πληκτρολογιο ,πονιτκι?η συναρμολογηση θα γινει απο εσενα ή απο το καταστημα,κα ιτελος σε ποια περιοχη βρισκεσαι προκειμενου να σου προτεινουμε καταστηματα

Δημοσ.

Λειττουργικό , πληκτρολόγιο, ποντίκι δεν χρειάζομαι. Η συναρμολόγιση θα γίνει απο μένα. Βρίσκομαι Σέρρες.

Δημοσ.

Στην 2η σύνθεσή σου χάλασες 2 πραγματάκια:

- XMS3 κακές για OCing, Θέλουν πολύ ρεύμα. Οι G.Skill που είχες ήταν μια χαρά

- Σου έφυγε το U από την motherboard. Πολύ μέτρια για OCing. Η UD3h είναι όλα τα λεφτά

Επίσης:

- Κακή αγορά η 680. GTX670 χάνοντας σχεδόν τίποτα σε απόδοση αλλά αρκετά πιο φθηνή, ή ακόμα καλύτερα 7970

Οπότε μια σύνθεση όπως την παρακάτω (έχει και τον πιο γρήγορο SSD αυτήν την στιγμή):

post-71156-0-15766800-1351253147_thumb.png

Αν αποφασίσεις να πας στους πράσινους:

https://www.skroutz.gr/s/2199031/Gigabyte-GeForce-GTX670-2GB.html

Επίσης αφού φτάνει το budget θα σκεφτόμουν να πήγαινα και στην 24αρα οθόνη αν ήμουν εσύ:

https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=dell+u2412

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις

Σχετικά με την 670, τα ~40€ παραπάνω για τα 4gb αξίζουν ή δεν θα έχει διαφορά

Δημοσ.

Θα είχε νόημα αν έπαιζες σε 2560x1440 ανάλυση (ή σε EyeFinity/3d Vision συστήματα). Στα 1920 καμία. Απλά αν σε παίρνει για 40 ευρώ παραπάνω γιατί όχι. Εγώ πάντως θα τα έδινα στην οθόνη για 24 ίντσες

Δημοσ.

Kαι η δικια μου προταση, ουσιαστικα ιδια με του νινο, αλλα εκοψα λιγο απο την καρτα (στα 1080p η 7970 δε θα κωλωσει πουθενα ετσι κι αλλιως) και εβαλα ταχυτερες μνημες και 24" οθονη. Μαζι με τον σκληρο http://www.visionstu...&step=undefined παει 1510 ευρω.

post-247983-0-96129900-1351258686_thumb.png

Δημοσ.

Το ξαναέκανες και αλλού και δεν διάβασες προφανώς τι σου έγραψα... Εντελώς άχρηστες οι 1866αρες μνήμες. Δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε ένα fps real-life. Είναι μόνο για benchmarking... Και μόνο οι FX ευνοούνται από γρήγορες μνήμες, αλλά για extreme OCing. Όχι για αέρα.

Kai o 256αρης θωρώ ότι είναι πάλι περιττός. Όταν θα γίνουν οι 512 και πάνω προσιτοί, και θα μπορούμε να τους έχουμε ως μοναδικούς δίσκους στο PC μας για να βάζουμε τα πάντα, τότε ΝΑΙ. Ακόμα είναι κακή αγορά. 120αρης για λειτουργικό και APPs και 1-2 παιχνίδια που θα πάρουν το benefit από SSD (ποια είναι άραγε αυτά?...) και πολύ του είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Το ξαναέκανες και αλλού και δεν διάβασες προφανώς τι σου έγραψα... Εντελώς άχρηστες οι 1866αρες μνήμες. Δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε ένα fps real-life. Είναι μόνο για benchmarking... Και μόνο οι FX ευνοούνται από γρήγορες μνήμες, αλλά για extreme OCing. Όχι για αέρα.

Kai o 256αρης θωρώ ότι είναι πάλι περιττός. Όταν θα γίνουν οι 512 και πάνω προσιτοί, και θα μπορούμε να τους έχουμε ως μοναδικούς δίσκους στο PC μας για να βάζουμε τα πάντα, τότε ΝΑΙ. Ακόμα είναι κακή αγορά. 120αρης για λειτουργικό και APPs και 1-2 παιχνίδια που θα πάρουν το benefit από SSD (ποια είναι άραγε αυτά?...) και πολύ του είναι...

Συμφωνα με αυτο το αρθρο της anandtech: http://www.anandtech...-with-gskill/14 εχει καποιο νοημα να χρησιμοποιησεις γρηγορες μνημες και για gaming. Και τελος παντων επειδη χωρανε στο budget χωρις να γινονται αλλου περικοπες τις εβαλα.

Σχετικα με τον ssd απλως εβαλα τον μεγαλυτερο που χωραει. Γνωριζω οτι ο 840 ειναι ταχυτερος μεν, αλλα νομιζω οτι οι διαφορες γινονται αισθητες στα benchmarks κυριως και σιγουρα οχι στην καθημερινη χρηση. Επιπλεον ειναι ακριβοτερος (και πρεπει να υπολογισεις και τα 10 ευρω πανω που θα χρειαστει για το καταλληλο bracket, καθως δεν ειναι desktop kit). Απο κει και περα καταλαβαινω τη λογικη σου και δε θα διαφωνησω.

Παιχνιδια που οφελουνται απο τους ssd (περα της προφανους μειωσης του loading time) ειναι αυτα που φορτωνουν in-game μεγαλες περιοχες όπως το fallout: New Vegas και το Wιtcher 2, δεν αυξανονται τα fps αλλα ελαχιστοποιουνται τα σπασιματα στην κινηση. Για τον ιδιο λογο βοηθα πολυ και στα mmos, κυριως τα mmorpg.

Δημοσ.

Για παιχνιδια στον ssd πιστευω οτι δεν υπαρχει παιχνιδι που να τον εκμεταλλευεται πιο πολυ απο το Manager.

FIFA και γενικά όλα τα παιχνίδια των πολλών giga :P (Φίλος μου έχει βάλει το WOW όταν αλλάζει περιοχή κάνει ειλικρινά 1 Sec να φορτώσει , στο δικό μου 7 sec , θα μου πεις σιγά την διαφορά ... ε ναι όμως υπάρχει :P)

Oh god i got trolled :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...