CarbonFibre Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 "Ο Arnold Schwarzenegger, 30 χρόνια μετά, θα "ντυθεί" ξανά " "Conan ο Βάρβαρος" και θα αναβιώνει το ρόλο εκείνο που τον έκανε διάσημο στις αρχές της δεκαετίας του '80. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Arnold, σταμάτησε όταν ο ήρωας ανέβηκε στο θρόνο του, ως έμπειρος πολεμιστής πια. Από εκείνο το σημείο θα ξεκινήσει η νέα ταινία, που θα τιτλοφορείται " Ο μύθος του Conan" θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014. Ο Arnold φέρεται να δήλωσε: " Πάντα αγαπούσα τον Conan και είναι τιμή μου, να με καλέσουν για να ενσαρκώσω αυτό το ρόλο ξανά". http://www.enikos.gr/lifestyle/91632,O_Arnold_ginetai_xana_Conan.html http://www.deadline.com/tag/the-legend-of-conan/
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κι εμάς τιμή μας, Άρνι, αγαπάμε. Αρκεί να σε ντουμπλάρει κάποιος στις σκηνές μάχης για να μην ξενερώσουμε. Μη γελιόμαστε, πάτησε τα 65, όσο λάδι και να περάσουν τα μπράτσα για να γιαλίζουν, δεν.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το πιο ευχάριστο νέο της χρονιάς. Ο βασιλιάς επιστρέφει στο θρόνο του. 1
KilliK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 " Πάντα αγαπούσα τον Conan και είναι τιμή μου, να με καλέσουν για να ενσαρκώσω αυτό το ρόλο ξανά". μεταφραση: " Αφου εκανα την βλακεια και ασχοληθηκα με την πολιτκη, με αποτελεσμα να μην εχω τωρα ουτε πολιτικη, αλλα ουτε και κινηματογραφικη καριερα ενω η πρωην μου εχει παρει την μιση μου περιουσια μου για τα ξενοπηδηματα μου και εχω ψιλοστριμωχθει οικονομικα αφου κανω πανακριβη,πολυτελη ζωη, το μονο που μου εχει απομεινει ως ενας washed up 80s action star wtih a dedicated fanbase, ειναι να ακολουθησω το παραδειγμα του φιλου Σταλονε και να επιστρεψω στις κινηματογραφικες ριζες μου οι οποιες με ανεδειξαν ως κινηματογραφικο icon του Ηοllywood. Αυτο σημαινει οτι εκτος απο νεο Conan, θα δουμε και νεα ταινια Terminator, iσως και καμια νεα ταινια Commando αφου αυτο το subgenre,το οποιο η ταινια μου δημιουργησε εξαρχης, ειναι της μοδας τον τελευταιο καιρο και κανει μεγαλο σουξε. "
polakis21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρα. Δωστε στο λαο κλασικες περιπετειες με Αρνολντ! Χαμος θα γινει!!!!!
Kasrith Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Θα πρεπε να το κάνουν σε φάση 3ο μέρος του Beowulf όπου είναι πια παππούς κτλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 κ το παραδειγμα του φιλου Σταλονε και να επιστρεψω στις κινηματογραφικες ριζες μου οι οποιες με ανεδειξαν ως κινηματογραφικο icon του Ηοllywood. ναι μόνο που ο Stalone είναι ακόμα σε αρκετά καλή κατάσταση, ο Arnie δεν βλέπεται...
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 κ ναι μόνο που ο Stalone είναι ακόμα σε αρκετά καλή κατάσταση, ο Arnie δεν βλέπεται... ας παρει τις ντοπες που πηρε και ο Σταλονε..
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Kαι νομιζα οτι θα ειναι σηκουελ του Κοναν που γυρισαν με τον Ντρογκο (δενθυμαμαιπωςτονλενετονηθοποιο) και αν και ηταν απογοητευτικό αφου δεν ειχε σενάριο θα μπορουσε να ειναι πολύ δυνατο αν ειχαν προσλαβει σεναριογραφο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα