Προς το περιεχόμενο

Gamepad για Laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά γιατί τα Logitech Rumblepad 2 τα είχα πάρει 25-29 ευρά (πριν κάτι χρόνια βεβαια). Τι παραπάνω έχει το Φ510;;;

F310 το βασικο

F510 + δονηση

F710 + wireless

Δημοσ.

Εμένα έχει ένα κουμπάκι που επιλέγεις διάρκεια δόνησης (για όοοολα τα γουστα :devil: ). Στην αρχή ΠΑΝΤΑ το μπέρδευα με το σταρτ του dualshock του ps2.. Τελικά τι πήρε η φιλενάδα;

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά γιατί τα Logitech Rumblepad 2 τα είχα πάρει 25-29 ευρά (πριν κάτι χρόνια βεβαια). Τι παραπάνω έχει το Φ510;;;

H κύρια διαφορά είναι στην ύπαρξη αναλογικών σκανδάλων, τύπου XBOX360 gamepad, καθώς και στο compatibility.

Η νέα σειρά gamepads της Logitech ( F310, F510, F710 ) αναγνωρίζονται αυτόματα ώς XBOX360 gamepads, χωρίς εγκατάσταση οποιουδήποτε driver, ενώ τα κουμπιά έχουν το ίδιο χρώμα και ονομασίες.

Επίσης, έχουν διακοπτάκι, που τα μετατρέπει σε Direct Input gamepads, οπότε τα χειριστήρια αυτά είναι συμβατά με όλα τα παιχνίδια που έχουν βγεί.

Συγκρητικά, ένα χειριστήριο XBOX360, έχει περιορισμένη συμβατότητα με τα παιχνίδια. Όσο πιό παλιό το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα προβλήματος.

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα απο τα φτηνά panther_512 για 2ο παίχτη για χρήση emulator?

Δυστυχώς δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς για τα φτηνά χειριστήρια που κυκλοφορούν....

Tα χειριστήρια της Speedlink είναι σχετικά φτηνά και με αρκετά καλές κριτικές.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=gamepad+pc+speedlink&rh=i%3Aaps%2Ck%3Agamepad+pc+speedlink

Δημοσ.

logitech να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο..Ακόμα και αν κάποιο παιχνίδι δεν έχει συμβατότητα παρα μόνο με x360,τι πιο εύκολο για να περάσετε και τον emulator και να παίζει έτσι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...