Pireotis88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εγω εχω το VideoPad αλλα τελευταια νομιζω πως ευθυνεται για τα συνεχη reboots του Η/Υ μου...
Pireotis88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Για xp service pack 3 σε υπολογιστη 2.13 ghz coreduo κανει η θα ειναι πολυ βαρυ??
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 αν θες να χρησιμοποιησεις την τελευταια εκδοση του vegas pro 12....δεν νομιζω οτι το παραπανω pc θα ηταν οτι καλυτερο...θες τουλαχιστον 4gb ram και οχι xp και η cpu ειναι στα ορια...τωρα αν θες να χρησιμοποιησεις το vegas σε πιο παλια εκδοση πχ 8 κατι κανεις...αλλα ειναι και αναλογως τι δουλεια θες να κανεις ακριβως...αν θες κατι σε free και σχετικα πιο ελαφρυ...υπαρχουν πολλα οπως avidemux και virtualdub
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Canopus edius, Adobe Premiere Pro ή το Elements, Pinnacle studio, Sony Vegas, Corel video studio. Διάλεξε και πάρε. Όλα θέλουν μνήμη. Τα premiere cs4-cs5 θέλουν 64bit σύστημα οπότε δεν σου κάνουν αλλά τα cs1-cs3 θα σου δουλέψουν πολύ καλά. Το corel μου φάνηκε σαν το πιο ελαφρύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα