Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σύστημα έχει ως εξής:

psu : thermaltake 800watt

cpu :AMD athlon 7850 2.8Ghz

gpu: ATI 4850X2 gddr 5 2GB

ram : 4x2 corsair ddr2

mobo : gigabyte MA780G -UD3H AM3+

case: coolmaster armor black full tower

θέλω να κάνω μια αναθάμιση εδώ και καιρό και τώρα που μάζεψα φράγκα λέω να το κάνω.

το pc είναι γενικής χρήσης αλλά και για gaming. οπότε να αλλάξω μόνο την cpu με ένα phenom ή καλύτερα να αλλάξω μητρική μνημες DDR3 και cpu amd zambezi? το κόστος δεν θέλω να ξεπεράσει τα 400Ε για αυτο δεν έβαλα κάρτα γραφικών μιας και είναι ακομα καλή και λόγω κόστους φυσικά.

Δεν θέλω προτάσεις για intel και nvidia. ΑΜD ftw vlaue for money!

Δημοσ.

ειμαι fan της amd εδώ και χρόνια και δεν σκοπεύω να αλλάξω στρατόπεδο any time soon...

λοιπόν θα αγοράσς αυτα που λες αλλα δεν ξερω κατα ποσο χρειαζομαι τον SSD. Αξιζεί?

Δημοσ.

ειμαι fan της amd εδώ και χρόνια και δεν σκοπεύω να αλλάξω στρατόπεδο any time soon...

λοιπόν θα αγοράσς αυτα που λες αλλα δεν ξερω κατα ποσο χρειαζομαι τον SSD. Αξιζεί?

Είναι το must θα δεις διαφορά στην καθημερινή χρήση στον υπολογιστή σου. Είναι χαώδης η διαφορά μεταξύ ssd Και Hdd.

Δημοσ.

Ακριβώς το παραπάνω και πρέπει να σου πω πως είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου SSD που σου πρότεινα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με αυτόν :)

Δημοσ.

Τελικα πιστευω οτι δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις 400 ευρω, μπορεις να μεινεις με την την υπαρχουσα μητρικη και μνημη και απλα να αλλαξεις τον επεξεργαστη σου με εναν Phenom: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17485&cat=2 και να προσθεσεις εναν ssd: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26753&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 . Me 200 ευρω μονο το συστημα σου θα αποκτησει αλλο αερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...