Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα. To partition του δισκου που εχω εγκατεστημενα τα windows εχει σχεδον γεμισει και ο υπολογιστης παγωνει συνεχεια. Παρατηρησα πως ο φακελος users πιανει πολυ χωρο και θα με βολευε να τον μετακινησω στο /D:. Ξερει κανεις πως να κανω τον D: την default θεση του?

Ευχαριστω για το χρονο σας!

EDIT: Bρηκα αυτη τη μεθοδο: http://superuser.com/questions/262916/how-to-move-users-folder-in-windows-7-to-another-drive-in-order-to-save-space-in

Αλλα ο υπολογιστης μου σερνεται τοσο που κολλαει στην αντιγραφη. Θα βοηθουσε αν ξεκινουσα σε safe mode?

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ!

Τωρα αντιμετωπιζω αλλο προβλημα. Ενω εχω μεταφερει κανονικα στον D: τους φακελους My Documents και Μy Music, η συντομευση Documents στο μενου εναρξης με οδηγει στον φακελο My Music και το αναποδο! Τι εγινε και τι μπορω εγω να κανω για να το φτιαξω?

Δημοσ.

Αν έκανες σωστά τα βήματα στο σύνδεσμο δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα αρχεία μεταφέρονται αυτόματα αν το επιλέξεις στο τέλος. Εσύ αντέγραψες τους φακέλους μόνος σου;

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στην συντόμευση και άλλαξε στην καρτέλα Θέση τον φάκελο.

Και ένα ΤΙΡ.

Όταν κάνεις εγκατάσταση σε ένα παιχνίδι (ιδιαίτερα σε αυτά επειδή πιάνουν πολύ χώρο) ή κάποια μεγάλη εφαρμογή όπως το Pinnacle, όταν σου βγάλει τον φάκελο εγκατάστασης άλλαξε το C σε π.χ. D ή στο γράμμα του δίσκου όπου έχεις χώρο.

Για να καθαρίσεις χώρο κάνε Δεξί κλικ->Ιδιότητες στον δίσκο C, μετά στην καρτέλα Γενικά πάτα Εκκαθάριση δίσκου. Επέλεξε να καθαρίσεις τα αρχεία από όλους τους χρήστες και περίμενε να τελειώσει τον έλεγχο.

Πήγαινε πρώτα στην καρτέλα Περισσότερες επιλογές και πάτα Εκκαθάριση στα σκιώδη αντίγραφα.

Μόλις τελειώσει (ενδέχεται να παγώσει για λίγο στην καρτέλα αυτή) επέστρεψε στην πρώτη καρτέλα, τσεκάρισε τα όλα και καθάρισε.

Τέλος έρχεται η αδρανοποίηση.

Αν δεν την χρησιμοποιείς μπορείς να την απενεργοποιήσεις και να αδειάσεις στον δίσκο τόσο χώρο όση και μνήμη RAM που έχεις.

Πάτα στην Έναρξη και γράψε στην αναζήτηση cmd. Θα σου εμφανίσει ένα αποτέλεσμα (cmd.exe).

Δεξί κλικ πάνω του και Εκτέλεση ως Διαχειριστής.

Μόλις ανοίξει η κονσόλα γράψε powercfg -H OFF και κάνε επανεκκίνηση.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα.Εγω πηγα να αλλαξω τον φακελλο ληψεων απο την θεση C (την αρχικη του) και να τον παω στην θεση E του αλλου δισκου που εχω και αλλαξε το ονομα σε Ε\.... Δοκιμασα να τον επαναφερω στην παλια του θεση και ονομα αλλα τωρα δεν με αφηνει το συστημα.Δεν εχω προσβαση...λεει.Τι να κανω;

Τελικα αυτο που εγινε ειναι να χαθει ο φακελος ληψεων και να δημιουργηθει 2ος φακελος ιδιος με αυτον που εχω στον αλλο σκληρο τον Ε.

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...