Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως φαίνεται και στον τίτλο ψάνω για μια ψύκτρα για τον νέο μου AMD. Το budget είναι μέχρι 40€. Όσον αφορά τη χρήση θα ασχοληθώ πολύ λίγο με overclocking και κυρίως με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη λειτουργία.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ για την evo.

Και προσωπικα εχω τη thermalright και ειναι πολυ καλη και αθορυβη!

Δημοσ.

Μάλλον τελικά θα πάω για τη thermalright μιας και διάβασα αρκετά αρνητικά για τη coolermaster και τη δυσκολία που παρουσιάζει στην τοποθέτηση του bracket της!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω υπερβολές. Και η 212 Evo είναι μια χαρά. Η TrueSpirit όμως είναι όλα τα λεφτά.

Και λόγω ότι είναι εξαιρετικά καλή για τα χρήματα που χρειάζεται να ξοδέψεις για να την αποκτήσεις, έχει πάρει το προσωνύμιο "Magic Cooler" σε όλα τα στέκια των κομπουτεράδων ;). Και το μεγαλύτερο αδερφάκι της, Archon το "True Magic Cooler" η οποία τα βάζει στα ίσια με τα θηρία με τους διπλούς ανεμιστήρες και fins, NHD14, Silver Arrow, Frio Extreme κλπ

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω υπερβολές. Και η 212 Evo είναι μια χαρά. Η TrueSpirit όμως είναι όλα τα λεφτά.

Και λόγω ότι είναι εξαιρετικά καλή για τα χρήματα που χρειάζεται να ξοδέψεις για να την αποκτήσεις, έχει πάρει το προσωνύμιο "Magic Cooler" σε όλα τα στέκια των κομπουτεράδων ;). Και το μεγαλύτερο αδερφάκι της, Archon το "True Magic Cooler" η οποία τα βάζει στα ίσια με τα θηρία με τους διπλούς ανεμιστήρες και fins, NHD14, Silver Arrow, Frio Extreme κλπ

Αυτές και τις Noctua τις ερωτεύεσαι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...