Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σας Έχω ένα pc με pentium 4 socket 775.δοκιμάσα με δυο διαφορετικές ψυκτρες τις θερμοκρασίες και φτάνει με stress test 90 περίπου μέγιστο που δεν είναι φυσιολογικό.απλα δε μπορω να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.γενικα όμως παρατηρώ και στην καρτουλα να καίει παρόλο που την καθαρισα καλα και στη south-bridge(νομίζω αυτή είναι ,είναι κάτω απο τον Επεξεργαστή ) καίει η Ψυκτρα που έχει .απορω ενώ δεν είναι παστες και καθαρισμό που μπορει να οφείλεται η μεγάλη αυτή θερμοκρασία .μου είπαν γνωστοί μου ότι είναι μάλλον στα τελευταία της η μητρική και δίνει θερμοκρασίες Sent from my iPhone using Insomnia
Chris92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 τσεκαρε το vcore που δινει η μητρικη απο το bios ή cpu-z και μετα δες ποσο δινει κανονικα μεσα στην ιστοσελιδα την Intel.κανε κα ιενα clearcosmos
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αυτα τωρα που μου είπες το πρώτο το ψιλό κατάλαβα το δεύτερο όχι :ρ Sent from my iPhone using Insomnia
Chris92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 λοιπον αρχικα μπες στο bios πατωντας οταν ανοιγει ο υπολογιστης delete συνεχομενα.επειτα ψαξε καπου αν σου γραφει vcore.σημειωσε καπου αυτη τη τιμη.αν δεν το βρεις κατεβασε το cpu-z κα ιαντιστοιχα ψαξε που γραφει το v-core και κρατησε το.στο ιδιο προγραμμα θα σου γραφει το μοντελο του επεξεργαστη σου,ψαξε στο ιντερνετ ποσο κυμαινεται οταν λειτουργει stok ο επεξεργαστης το vcore και συγκρινε τα.τωρα για το δευτερο,αν δεις καπου πανω στη μητρικη εχει μια μπαταριουλα,αποσυνδεεις απο ρευματα τον υπολογιστη,και αφαιρεις για κανα 3λεπτο την μπαταρια αυτη.επειτα την ξαναβαζεις.αν θες πες μας ακριβως τη μητρικη,επεξεργαστη εχεις για να σε βοηθησουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ωραία θα τα δω αύριο το πρωι και θα σου πω .σε ευχαριστω παρα πολυ Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Τα βρήκα όλα αυτα που μου είπες και τα έκανα .το vcore του είναι 1.360 και στο stoc του επεξεργαστεί λέει πως είναι απο 1.200.κοιταξα να το χαμηλωσω αλλα δεν υπάρχει έτσι έκανε ένα μικρο under clocking κατεβάζοντας μόνο ταχύτητα απο 3,2 σε 3 περίπου .ειδα διάφορα στη θερμοκρασία όταν απλα ανοιγει δουλεύει πλέον στους πενήντα αλλα όταν τον πίεσα ξανά πήγε μέχρι 86.στο site δείχνει ότι δουλεύει σε θερμοκρασία 66. Μητρική είναι Asus p5sd2-x Επεξεργαστής είναι intel pentium 4 socket 775 sta 3.2 Τελος κάνει σαν ένα περίεργο ήχο απο το ρεύμα το τροφοδοτικο αλλα δουλεύει κανονικα Sent from my iPhone using Insomnia
Chris92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 περαν απο το vcore δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.εισαι σιγουρος οτι εχεις βαλει τη σωστη ποσοτητα θερμοαγωγιμης παστα?σιγουρα παταει καλα πανω η ψυκτρα?ποια εχεις?τελος αυτο με το clear cosmos πρεπει αν εγινε σωστα να σου πεταξε καποια στιγμη προειδοποιηση κατι στο Bios με την ωρα κα ιτην ημερομηνια
FasTaker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 clear cmos γίνεται με jumper ποτε με μπαταρία γιατι θα σε τρελάνει στα warnings όποσ πολι σωστά είπες. Λέω οτι είναι η ψύκτρα σου και δοκιμασε να κάνεις καθαρισμο στην ψύκτρα και στο κουτί σου γενικά. Α και άμα έχεις καιρο να αλλαξεις πάστα κανε το πέζει να φτέι και αυτό.
Chris92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 clear cmos γίνεται με jumper ποτε με μπαταρία γιατι θα σε τρελάνει στα warnings όποσ πολι σωστά είπες. Λέω οτι είναι η ψύκτρα σου και δοκιμασε να κάνεις καθαρισμο στην ψύκτρα και στο κουτί σου γενικά. Α και άμα έχεις καιρο να αλλαξεις πάστα κανε το πέζει να φτέι και αυτό. εχει αλλαξει ηδη 2 ψυκτρες.τωρα οσον αφορα στο clear bios καποιες παλιες μητρικες δεν εχουν jumper οποτε αναγκαστικα βγαζεις μπαταρια.και τα warnings που σου πεταει ειναι απλ ρυθμιση ωρας κα ιημερομηνιας.εκτος του οτι χανεις οτι ρυθμιση εχεις δεν βλεπω κατι κακο στο να μην βγαζεις την μπαταρια απο τη μητρικη οταν κανεις clear cosmos
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι πάστα ή Ψυκτρα σίγουρα αυτο .τωρα δε μου ανοιγει ούτε το λειτουργικό μάλλον έχει θέματα η μητρικη Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα