Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ψαχνεις λογικη στο day one

Δεν υπαρχει. :P

Συμφωνω δηλαδη με οτι εγραψες.Το λογικο για μενα ειναι να περιμενεις 1 χρονο τουλαχιστον.Τοτε συνηθως αξιζει η αγορα μιας κονσολας,φορητου κτλ.

Δημοσ.

Μην ψαχνεις λογικη στο day one

Δεν υπαρχει. :P

Συμφωνω δηλαδη με οτι εγραψες.Το λογικο για μενα ειναι να περιμενεις 1 χρονο τουλαχιστον.Τοτε συνηθος αξιζει η αγορα μιας κονσολας,φορητου κτλ.

δεν ψαχνω λογικη :P

την επαθα μια φορα με την αγορα του ps vita λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια του (αν θυμαμαι καλα τον Μαιο το αγορασα) οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να τα καταφερω να ασχολιεθω με το φορητο μιας και ειχα ps3,pc στο σπιτι οταν σκεφτομουνα να ανοιξω το vita ελεγα δεν γ@μιετε σιγα μην κατσω να παιξω με το vita, ειχα αγορασει 2 επιπλεον παιχνιδι (Rayman origins,gravity rush) και ειχα και το uncharted golden abyss που το ειχε μεσα το πακετο, και παλι ομως δεν επαιξα οποτε πριν ενα μηνα το πουλησα μαζι με ολα οσα ειχα (travel kit,παιχνιδια,4gb κλπ) γιατι το λυπομουνα να το βλεπω να καθετε να σκονιζετε καινουριο μηχανημα, επεισης το αλλο κακο ηταν οτι δεν ειχε πολλα και καλα παιχνιδια το vita.:/

Δημοσ.

Και για το vita το ιδιο ισχυει.Και εγω το αγορασα και δεν ειχα ασχοληθει ιδιατερα.Απο δω και περα θεωρω οτι αξιζει η αγορα του.

Δημοσ.

Και για το vita το ιδιο ισχυει.Και εγω το αγορασα και δεν ειχα ασχοληθει ιδιατερα.Απο δω και περα θεωρω οτι αξιζει η αγορα του.

εγω βασικα ποτε δεν τα πηγενα καλα με τα φορητα γιαυτο αλλωστε δεν τα αγοραζα ποτε.

το vita δεν ξερω τι φλασια ειχα φαει και το ειχα παρει.

τελος παντων δεν πηραζει.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου η αγορά φορητού δεν αξίζει για τους home gamers. Μόνο για κάποιον ο οποίος κάνει πολλά ταξίδια, είναι στο στρατό ή σε αστυνομική-στρατιωτική σχολή κλπ. Είχα και εγώ hype-αριστεί με το Sony Ericsson Xperia Neo V μιας και όταν το πήρα ήταν μεσαίας κατηγορίας smartphone με Android. Τους πρώτους μήνες το έλιωσα, τώρα πια κάνω τα απολύτως βασικά (τηλέφωνα και λίγο σερφάρισμα). Ίσως για αυτόν τον λόγο να απογοητεύτηκες kjtzemis.

Φύγαμε όμως αρκετά off topic... :)

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου η αγορά φορητού δεν αξίζει για τους home gamers. Μόνο για κάποιον ο οποίος κάνει πολλά ταξίδια, είναι στο στρατό ή σε αστυνομική-στρατιωτική σχολή κλπ. Είχα και εγώ hype-αριστεί με το Sony Ericsson Xperia Neo V μιας και όταν το πήρα ήταν μεσαίας κατηγορίας smartphone με Android. Τους πρώτους μήνες το έλιωσα, τώρα πια κάνω τα απολύτως βασικά (τηλέφωνα και λίγο σερφάρισμα). Ίσως για αυτόν τον λόγο να απογοητεύτηκες kjtzemis.

Φύγαμε όμως αρκετά off topic... :)

συμφωνω με οσα λες.

το ιδιο επαθα και εγω με το neo v, βασικα δεν μπορω να πω οτι το ειχα λιωσει και ποτε αλλα τεσπα.

ας κλεισουμε ομως την κουβεντα γιατι οντως ειμαστε παρα πολυ off topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...