Προς το περιεχόμενο

iphone 5 16gb - 679E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε μας τα λες καλά. σιγά μην έχει και 200 ευρώ το iphone 5.

$649 έχει στην Αμερική η συσκευή

http://www.att.com/s...16gb-black.html

Ωραια 649 δολλαρια είναι 503 ευρω (βλεπε εδω). Στην ευρώπη γιατι έρχεται 700 ευρω; Να καταλάβω την αυξηση της τιμής αν το προιόν κατασκευαζόταν στην Αμερική, αλλα το προιόν κατασκευάζετε στην Κίνα......

Δημοσ.
679??? Μπα άστο μωρέ θα πάρω του χρόνου το 5s που θα έχει την υποδοχή για τα ακουστικά στην πλάτη :D

αυτο θα κανει καμια 8000 ομως

• Like 2
Δημοσ.

Ενας βασικος λογος που μας το πλασαρουν σε τοσο ακριβη τιμη ειναι οι υψηλες φορολογιες ολων των ευρωπαικων κρατων, με την Ελλαδα να βρισκετε στη κορυφη της φορολογιας πλεον...

Μην ξεχνατε οτι η US εχει το πλεον φιλελευθερο οικονομικο συστημα με ποιο χαμηλους φορολογικους συντελεστες απ'οτι στην "προηγμενη" Ευρωπη....

Δημοσ.

Σας βρισκω 5 iphone 5 χωρις συνδρομη με 2400$ (συν εξοδα αποστολης φυσικα).

Μαζευτειτε και πειτε μου :)

ΥΓ : Με συμβολαιο στην Αμερικη τα δινουν $199.

Δημοσ.

Σας βρισκω 5 iphone 5 χωρις συνδρομη με 2400$ (συν εξοδα αποστολης φυσικα).

Μαζευτειτε και πειτε μου :)

ΥΓ : Με συμβολαιο στην Αμερικη τα δινουν $199.

Και μετα κανεις τσαμπα διακοπες με τα λεφτα των 5 τυχερων :devil:

Δημοσ.

Οπως ειπα και σε αλλους που με ρωτησαν προς το παρον μονο 5/5 μπορω να τα φερω και σιγουρα αυτα θα τα πιασει το τελωνειο και θα τα σκισει.

Ακομα και 1 να μπορεσω να φερω αν τα εχει "φλαγκαρει" η Apple στα τελωνεια παλι θα τα σκισουν στους φορους.

Με λιγα λογια κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα παιχτει στο τελωνειο και τι φορο θα βαλουν, εγω απλα αναφερω το ποσα μου χρεωνουν τα 5 κομματια χωρια ολα τα αλλα (τελωνειο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...