Προς το περιεχόμενο

iphone 5 16gb - 679E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω γιaτι τa bγaζει ετσι,εγω πaντος Ελληνικa τa γρaφω..

πηγa νa το διορθωσω κaι πaλι ετσι τa bγaζει. δεν ξερω γιaτι.

Δημοσ.

Ακόμα επιτρέπεται να ανοίγουν τοπικ σχετικά με το ebw?... ούτε τσάμπα δεν θα αγόραζα από εκει!

Sorry για το ύφος αλλά την έχω πατήσει όπως και αρκετοί άλλοι.

Βέβαια σε νέα προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά δεν τους παίρνει να κάνουν λαλακία αν και οτιδήποτε σε smartphone αγοράζετε από αυτούς καλό είναι να το τσεκάρετε μέσω IMEI για χώρα προέλευσης και αν είναι ανακτασκευασμένο.

Δημοσ.

Παιδιά ψυχραιμία. 700 ευρώ για ένα κινητό είναι υπερβολή ακόμη και για προηγμένες χώρες. Εγώ θα το χαρακτήριζα καθαρή ληστεία... Μην ρίχνετε νερό στο μύλο της υπερκατανάλωσης ειδικά τώρα που περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές.

• Like 7
Δημοσ.

προτείνω τέτοιου είδους προσφορες να μπαινουν στο "προσφορές για fanboys & υψηλά εισοδήματα"

Το είπα οσο ποιο συγκρατημένα μπορούσα..

• Like 6
Δημοσ.

όντως, απο τότε που η apple έβγαλε το iphone στη φόρα σε καθε καινουριο μοντελο ειναι και 100ε παραπάνω.καθός οι πωλήσεις της εχουν εκτοξευτει θα έπρεπε να ειναι σε μια νορμαλ τιμη και οχι συνέχεια να ανεβαινει... τι να πω μαλλον στοχος τους ειναι οπως λεει και ο απο πανω drdedus να ειναι μόνο για υψηλά εισοδήματα.

Δημοσ.

449 Δολλαρια στην Αμερικη (350ε) και Ευρωπη/Ελλαδα 679ε και το λεμε και προσφορα........Παρε κοσμε τσαμπα πραμα :)

που εχει τοσο;
Δημοσ.

449 Δολλαρια στην Αμερικη (350ε) και Ευρωπη/Ελλαδα 679ε και το λεμε και προσφορα........Παρε κοσμε τσαμπα πραμα :)

δε μας τα λες καλά. σιγά μην έχει και 200 ευρώ το iphone 5.

$649 έχει στην Αμερική η συσκευή

http://www.att.com/shop/wireless/devices/apple/iphone/5-16gb-black.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...