doakes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Α κι εγω νομιζα οτι μ αυτο θα χωραει σε 5.25" bay.Το γραφει 2.5" σε 3.5" εχεις δικιο.
speedy23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πειραζει που το δικο μου δεν το εχω βαλει σε bracket αλλα το εχω βαλει ν'ακουμπαει στο ραφακι που εχει το κουτι με μια μονωτικη ταινια διπλης οψεως?
Captain Nemo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πειραζει που το δικο μου δεν το εχω βαλει σε bracket αλλα το εχω βαλει ν'ακουμπαει στο ραφακι που εχει το κουτι με μια μονωτικη ταινια διπλης οψεως? Υπάρχει μια περίπτωση τα δεδομένα να αρνηθούν να μπούν μέσα να πούνε καλέ τι είναι εδώ η παράγκα του καραγκιόζη και να διακοπή η ροή των δεδομένων ή ακόμα ακόμα και να αναστραφεί, οπότε κρίνε το ρίσκο και πράξε αναλόγως. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει μια περίπτωση τα δεδομένα να αρνηθούν να μπούν μέσα να πούνε καλέ τι είναι εδώ η παράγκα του καραγκιόζη και να διακοπή η ροή των δεδομένων ή ακόμα ακόμα και να αναστραφεί, οπότε κρίνε το ρίσκο και πράξε αναλόγως. χαχααχχα,ναι,εχει κανει μονωση και δεν θα μπορουν να μεταφερθουν τα δεδομενα :-D
IVIetaCreatoR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει μια περίπτωση τα δεδομένα να αρνηθούν να μπούν μέσα να πούνε καλέ τι είναι εδώ η παράγκα του καραγκιόζη και να διακοπή η ροή των δεδομένων ή ακόμα ακόμα και να αναστραφεί' date=' οπότε κρίνε το ρίσκο και πράξε αναλόγως.[/quote'] Πέρα από την πλάκα ενδέχεται η μονωτική αν είναι ισχυρή να έλκει σιγά σιγά κάποια δεδομένα, με αποτέλεσμα να έχει ο φίλος συχνά data loss και σταδιακά να οδηγηθεί σε click of death και disk failure. Sent from my XT910 using Insomnia 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 ειναι κακος αγωγος ,δεν ελκει τιποτα,και δεν ειναι πανω στον σκληρο αλλα στην επιφανεια του.Ουτε 1 στα 1000000000 δεν γινεται.
tigersgate6 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 ... Αυτο τι ειναι ? για αποστολη στο σπιτι ? 1
tigersgate6 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Επιλογή με acs http://prntscr.com/i97dt
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί τους και μου επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει απολύτως ΚΑΜΙΑ επιπλέον χρέωση για παραλαβή από τοπικό υποκατάστημα ACS...
terry308 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Στις επιλογές εμένα δεν με βγάζει παραλαβή από κατάστημα acs , ίσως γιατί 200μ πιο πάνω είναι αυτό της εταιρίας (You.gr)
Superpie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ε αντε παρτο απο τοτε τοτε.. τι ειναι 200μ?
speedy23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει μια περίπτωση τα δεδομένα να αρνηθούν να μπούν μέσα να πούνε καλέ τι είναι εδώ η παράγκα του καραγκιόζη και να διακοπή η ροή των δεδομένων ή ακόμα ακόμα και να αναστραφεί, οπότε κρίνε το ρίσκο και πράξε αναλόγως. χαχααχχα,ναι,εχει κανει μονωση και δεν θα μπορουν να μεταφερθουν τα δεδομενα :-D Χαιρομαι που αποτελεσα αντικειμενο πλακας αλλα ημαρτον δεν το ειπα γι'αυτο το λογο.Ελεος!!!!Απλα ρωτησα επειδη ειναι προχειρα τοποθετημενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα