Προς το περιεχόμενο

Windows XP Pro σε ASUS Eee PC 1101HA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος το δοκίμασε...

και τι τίποτα ,κάτι πρέπει να έγινε μέχρι κάπου πρέπει να έφτασε...

Αν θες βοήθεια πρέπει να μας μας λες και δυο κουβέντες για το τι παίζει να ξέρουμε και εμείς τι να συμβουλέψουμε.

Δημοσ.

Λοιπόν. Μου είπες να δοκημάσω με το πρόγραμμα WinToFlash.

Κατέβασε το WinToFlash και φτιάξε ένα usb με τα xp ξεκίνα τον Η/Υ με αυτό και αν δεν δουλέψει βλέπουμε...

Το δοκήμασα και πάλη μου εμφανίζει τα ίδια τα πράγματα όπως p3.sys δεν μπορεί να το αντιγράψει ή πρώτη φορά.

Η δεύτερη φορά πάλη το ίδιο αλλά με άλλο αρχείο δεν μπορούσε να αντιγράψει.

Τέλος δοκήμασα πάλι και τα πέρασε όλα αλλά μετά μου εμφανίζει ένα μαύρο παράθυρο με άσπρα γράμματα και μου λέει δεν ήταν δυνατή η εκκινήση των Windows επειδή το παρακατώ αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμένο αρχείο windows\root\system32\hal.dll.

Δημοσ.
δεν ήταν δυνατή η εκκινήση των Windows επειδή το παρακατώ αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμένο αρχείο windows\root\system32\hal.dll.

Αυτό συμβαίνει καμιά φορά αν κάνεις εγκατάσταση από το Usb επειδή βγαίνει το usb σαν δίσκος και μπερδεύονται οι σειρές.

Το μενού από το wintoflash έχει κάποιες επιλογές τύπου

multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Debug boot rDisk 1 partition 2" /fastdetect

δοκίμασε της όλες με την σειρά μέχρι να μπεις στα windows.

Μετά απλά άνοιξε το αρχείο boot.ini που είναι στο c: σβήσε ό,τι έχει μέσα και αντέγραψε τα παρακάτω.

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP" /fastdetect

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://support.microsoft.com/kb/289022/el

Για να σου έβγαλε τόσες φορές προβλήματα πάντως είναι πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα ο δίσκος ή η μνήμη.

Δημοσ.

Κατάφερα να βάλω τα win xp home edition και όχι τα pro. Αλλά όπως το εγκατέστησα πάλη μου έβγλανε ένα πρόβλημα το γνωστό δεν είναι δυνατό να αντιγράψει το αρχείο. Άλλο αρχείο ήταν που δεν μπορούσε να μου αντιγράψει και δεν το θυμάμαι πως λέγεται.

Όμως έχω το εξής τώρα πρόβλημα. Όπως πήγα να εγκαταστήσω τα drivers μου έβγαλε μπλέ οθόνη και έδιχνε ακαταλαβίστηκα αλλά στό τέλος της οθόνης έλεγε STOP. Μετά τελειώνοντας την εγκατάσταση των drivers πάω να κάνω update. Όπως κάνω φτάνει στην λήψη 60 έως 110 και μου βγάζει σφάλμα στο update.exe. Επίσης κάνω restart μετά την εκκίνηση τον windows xp την ώρα που βλέπω το καλώς ήρθατε κολλάει και μου βγάζει πάλη μπλε οθόνη το ίδιο.

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν

Για να σου έβγαλε τόσες φορές προβλήματα πάντως είναι πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα ο δίσκος ή η μνήμη.

τρέξε αν μπορείς το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει ή ακόμα καλύτερα ανέβασε φωτογραφία αν είναι οκ ο δίσκος τρέξς και το memtest κάνα 5-6 ώρες να δεις αν βγάλει σφάλματα.

Δημοσ.

Το memtest να τρέξω μέσα από τα Windows XP?

Επίσης το HDS μου λέει 100% το healthy.

Τέλος πιστεύω ότι μάλλον θα είναι η RAM. Θα υπάρχει ανσημβατότητα.

Δημοσ.

Μπορείς και μέσα από τα xp αλλά καλύτερα είναι να κάνεις το cd/usb εκκίνησης που λέει για να έχει πρόσβαση το πρόγραμμα σε όσο το δυνατών περισσότερη από την μνήμη του Η/Υ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...