t12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα εχω τον παραπανω υπολογιστη και λιγο καιρο πριν η καρτα γραφικων μας αφησε. Με λιγο ψαξιμο βρηκα εναν τροπο γνωστο ως reflow αλλα το εκανα με λιγο πιο μπακαλικο τροπο (με πιστολακι μαλλιων) και επιασε... στην αρχη. Τελοσπαντων για μην μακρυγορω το κανα καμποσες φορες και αποφασισα οτι δεν παει αλλο και θελει αλλαγη. Το λοιπον τωρα, το laptop φοραει πανω μια Geforce 8600 αλλα απο οσο εψαξα η συγκεκριμενη ειναι γενικοτερα προβληματικη και το εργοστασιο εχει σταματησει την παραγωγη της. Βρηκα ορισμενες εναλλακτικες αλλα με αμφιβολα αποτελεσματα καλης λειτουργιας. Γνωριζει κανεις καποια σιγουρη λυση; εχει τυχει σε κανεναν;
Thanos1972 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καταρχην,αλλαζει η καρτα γραφικων σε αυτο το laptop?ειναι mxm η ενσωματομενη στην μητρικη?
t12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αλλαζει και συγγνωμη για την παραλειψη. Ειναι mxm II. Oι εναλλακτικες που βρηκα ειναι οι 9500GM, HD 3470 και μια ακομα ATI που μου διαφευγει. Οσοι καναν αποπειρες ειχανε θεματα συμβατοτητας και αναρωτιομουν αν ειχε κανεις καμια επιτυχημενη αλλαγη σε αυτο ή σε παρομοιο μοντελο acer
ColdFusion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αλλαζει και συγγνωμη για την παραλειψη. Ειναι mxm II. Oι εναλλακτικες που βρηκα ειναι οι 9500GM' date=' HD 3470 και μια ακομα ATI που μου διαφευγει. Οσοι καναν αποπειρες ειχανε θεματα συμβατοτητας και αναρωτιομουν αν ειχε κανεις καμια επιτυχημενη αλλαγη σε αυτο ή σε παρομοιο μοντελο acer [/quote'] Εχω αλλαξει εγω στο δικο μου μιας και η 8600gt μας ειχε αφησει χρονους.Μπορεις να βαλεις ή την 3470 ή την 3650 την 9500 της nvidia ξεχνα την . Η 3650 που εβαλα εγω ειναι καλυτερη απο την 8600gt. Αν παιζεις παιχνιδια βαλε την 3650 αλλιως την 3470 που ειναι και ποιο κρυα.Προσεξε να παραγγειλεις καρτα με acer bios για να μην εχεις προβλημα με ασυμβατοτητες.Επιπλεον προσοχη χρειαζεται στην τοποθετηση μιας η αρχικη προβλεψη ηταν για διαφορετικη καρτα. Sent from my GT-I9300 using Insomnia
t12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Προσεξε να παραγγειλεις καρτα με acer bios για να μην εχεις προβλημα με ασυμβατοτητες.Επιπλεον προσοχη χρειαζεται στην τοποθετηση μιας η αρχικη προβλεψη ηταν για διαφορετικη καρτα. Sent from my GT-I9300 using Insomnia Χαιρομαι που καποιος τα καταφερε! Λογικα την καρτα θα την παρω απο ebay, θα ρωτησω τον πωλητη αν εχει acer bios; και οσον αφορα την τοποθετηση λες να χρειαστει να τοποθετησω τιποτα επιπλεον για καλυτερη ψυξη; περαν της παστας
ColdFusion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ναι στο Ebay θα βρεις σίγουρα. Πολλοί από αυτούς γράφουν στην περιγραφή ότι η κάρτα έχει Acer bios. Για να έχεις καλύτερες θερμοκρασίες ίσως χρειαστεί να βάλεις μεταξύ του πυρήνα και της θερμοαγωγιμης ένα χάλκινο μεταλλικό έλασμα.(copper mod). Προσπάθησε κατά την έξοδο της κάρτας να μην καταστρέψεις τα thermal pads μιας και θα τα χρησιμοποιήσεις στην τοποθέτηση της νέας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα