Coursal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ρε guys έχω ένα πρόβλημα εδώ και ώρες... Το κινητό μου εδώ και ώρα δεν με αφήνει να μπω καν στο μενού. Βγάζει ένα σφάλμα: υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αρχική οθόνη (διαδικασία com.sonyericsson.homescreen). Προσπαθήστε ξανα. Πατάω και εγώ Αναγκαστικό κλείσιμο (την μόνη επιλογή που έχει) αλλά τίποτα. Συνεχίζει μετά να το εμφανίζει ξανά μεχρι το άπειρο. Το κλείνω και το ξανανοίγω, του βγάζω την κάρτα, την sd. Το ξανανοίγω, τίποτα. Έψαξα γιουτιούμπ για να δω πως κάνω reset και κάνει μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού, που δεν εχω πρόσβαση! Κύρια αιτία για αυτό λέει είναι μια εφαρμογή που κατέβασα, αλλά σήμερα ουτε κατέβασα τίποτα ούτε update έκανα. Έκλεισα το app του facebook και αυτο ήταν. Προσπάθησα να κάνω update απο τo SEUS, και πριν το κατεβάσει μου βγάζει error, τι να κάνω;
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Έχει απλά κολλήσει ο default launcher σου. Ή κάνεις factory format ή απλά δοκιμάζεις κάποιον εναλλακτικό launcher. Θα δοκίμαζα τον Launcher Pro ή τον Zeam Launcher. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
Coursal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με αυτό Δουλεύει παιδιά δοκιμάστε το! btw thanks nikoskon για τον χρονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα