PaNtErAz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Από το Mailing List του Lenovo Exclusive: http://us6.campaign-archive2.com/?u=ad28fefc678cca2df31df7882&id=7541d676db&e=829158aa3a Στο Skroutz ο επόμενος ξεκινάει από 622 στο Lenovo Exclusive 549+Δωρεάν μεταφορικά. http://www.skroutz.gr/s/1698196/Lenovo-ThinkCentre-Edge-71-SFF-i5-2400S-4GB-500GB.html?keyphrase=edge+71sff 1
esertas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου φαίνεται και πολύ καλό, 550 ευρώ και χωρίς κάρτα γραφικών και χωρίς οθόνη. 4
PaNtErAz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου φαίνεται και πολύ καλό, 550 ευρώ και χωρίς κάρτα γραφικών και χωρίς οθόνη. Φαντάζομαι για να το λες, θα έχεις να μας προτείνεις κάτι καλύτερο με i5,discrete κάρτα γραφικών και με οθόνη ε; Επώνυμο κιόλας ε; Επίσης οι υπολογιστές δεν έχουν να κάνουν μόνο με παιχνίδια και αυτοί που ξέρουν θα το εκτιμήσουν. Περιμένω να μου προτείνεις κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ. υ.γ. Κάρτα γραφικών έχει την Intel HD 3000, αν εννοείς ξεχωριστή να το λες.
timo63 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 πανακριβο εινα και χωρις καρτα γραφικων ι δεν υπαρχει πρωσφορα
PaNtErAz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) πανακριβο εινα και χωρις καρτα γραφικων ι δεν υπαρχει πρωσφορα Άλλως εξιπνάκειας... Δήξαι μου ένα καλίτερω. Ζητώ συγνώμη για το σχόλιο. Δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι το σχόλιο σου είναι παραπλανητικό και δεν ισχύει. Δεν υπάρχει παρόμοιο μηχάνημα επώνυμο σε κοντινή τιμή με κάρτα γραφικών. Τέλος. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2012 από PaNtErAz 2
Konstantin77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 καλά δε νομίζω και εγώ ότι είναι προσφορά, αλλά δε θα κάτσω να ψάξω όλη την αγορά να το αποδείξω... αν ήθελες να ρωτήσεις ποιο παρόμοιο προϊόν να πάρεις, πόσταρε στο http://www.insomnia....8588-ψάχνω-για/ που λες τι ψάχνεις και όποιος έχει χρόνο και ενδιαφέρεται σου προτείνει... αλλιώς δέχεσαι τις γνώμες των άλλων. Είναι παλιό μοντέλο και ξεπουλάνε, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι προσφορά!
xristoforos89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Για επιχειρησεις/καταστηματα κλπ μια χαρα μηχανημα ειναι. Για entertainment/προσωπικη χρηση, με λιγα παραπανω φτιαχνεις καλυτερο. Κομματι κομματι βεβαια. Το οτι ειναι επωνυμο δεν λεει και πολλα. Τα 'εσωτερικα' του αλλων εταιριων ειναι. Απλα τα παλια Ibm desktop ειχαν πολυ καλο συστημα ψυξης και ηταν εντελως αθορυβα. 1
cyberrobot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μητρική ~100e, i5 3ης γενιάς ~200e, τροφοδοτικό ~70e, κουτί ~50e, μνήμες ~50e και δίσκος 70e. Σου αφήνω και ένα περιθώριο 10 e . Ξέχωρη κάρτα μπορέι να μην έχει αλλά σίγουρα είναι καλύτερο.... Οι τιμές είναι στο περίπου. Αυτές οι λύσεις είναι καλές μόνο για μηχανοργάνωση. 1
lorentzos323 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Άλλως εξιπνάκειας... Δήξαι μου ένα καλίτερω. δηλαδή επειδή δε θεωρεί προσφορά αυτό που ανέβασες είναι λόγος να τον κοροιδεύεις για τα ορθογραφικά;; τι να σου πω ρε φιλαράκι.. εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση σου.. 2
PaNtErAz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για επιχειρησεις/καταστηματα κλπ μια χαρα μηχανημα ειναι. Για entertainment/προσωπικη χρηση, με λιγα παραπανω φτιαχνεις καλυτερο. Κομματι κομματι βεβαια. Το οτι ειναι επωνυμο δεν λεει και πολλα. Τα 'εσωτερικα' του αλλων εταιριων ειναι. Απλα τα παλια Ibm desktop ειχαν πολυ καλο συστημα ψυξης και ηταν εντελως αθορυβα. Έτσι ακριβώς. Επίσης είναι το ίδιο αθόρυβο. Μητρική ~100e, i5 3ης γενιάς ~200e, τροφοδοτικό ~70e, κουτί ~50e, μνήμες ~50e και δίσκος 70e. Σου αφήνω και ένα περιθώριο 10 e . Ξέχωρη κάρτα μπορέι να μην έχει αλλά σίγουρα είναι καλύτερο.... Οι τιμές είναι στο περίπου. Αυτές οι λύσεις είναι καλές μόνο για μηχανοργάνωση. Επίσης συμφωνώ! Απλά ο πρώτος φίλος έλεγε για κάρτες γραφικών ΚΑΙ οθόνη και ότι για αυτό δεν είναι καλό. Βέβαια δεν έχεις και Windows στην τιμή Κάποιος που θα πάρει PC για σπίτι και θέλει να "παίζει" να τον αναβαθμίζει, είναι το Hobby του κτλ. Θα κάτσει να συναρμολογήσει έναν όπως λες. Θα περάσει και Windows από τον θείο και σε μια βδομάδα θα κάνει format και θα βάλει Linux, μετά σε ένα μήνα θα ψαχτεί για Hackintosh, μετά θα κάνει overclock τον επεξεργαστή και θα πάρει σούπερ ουάου ψύκτρες, θα περάσει σωλήνες νερού κλτ κλτ. Ένας Normal χρήστης, ένας οικογενειάρχης, ένας φοιτητής, μια μικρή επιχείρηση, μια μεγάλη επιχείρηση που θέλει κάτι δυνατό, αξιόπιστο, με 3 χρόνια εγγύηση, γνήσιο λειτουργικό και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, Θα προτιμήσει την πολύ καλή προσφορά που ανέβασα. δηλαδή επειδή δε θεωρεί προσφορά αυτό που ανέβασες είναι λόγος να τον κοροιδεύεις για τα ορθογραφικά;; τι να σου πω ρε φιλαράκι.. εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση σου.. Δεν έχει να κάνει με την προσφορά. Ντρέπομαι για την Ελλάδα του 2012 που έχει νέους που δεν ξέρουν να γράφουν σωστά την γλώσσα μας, που παρατάνε το σχολείο, που δεν μορφώνονται, δεν αποκτούν παιδεία (πολύ πιο σημαντικό από την μόρφωση) και που όλα αυτά οδηγούν στην άνοδο του ναζισμού και της ακροδεξιάς (και των άκρων γενικότερα). Δεν έχει νόημα... Ανακαλώ. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2012 από PaNtErAz 2
timo63 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 αμα κρινεις τους ανθρωπους απο την ορθογραφια τους αστα να πανε.... 2
aggelos82 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 παιδεία εκτος των άλλων ειναι να δέχεσαι και την άποψη του άλλου. Το να χλευάζεις καποιον επείδη δεν ξέρει καλά ορθρογραφία έγω δεν βλέπω που βοηθά...
PaNtErAz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ανακάλεσα. Μπορούμε να γυρίσουμε στο θέμα μας; Όλοι έτοιμοι είστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε offtopic...
esertas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ο καθένας με την όρεξή του. Εγώ με αυτά τα χρήματα θα έπερνα 1 ωραίο λαπτοπάκι.Γούστα είναι αυτά.Πάντως δεν είναι και λίγα 550 ευρώ.
rounsmith Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Για μηχάνημα για δουλειές γραφείου με 3 χρόνια εγγύηση LENOVO και γνήσια windows είναι μια χαρά για μικρές επιχηρήσεις που δεν θέλουν να μπλέκουνε με σδοε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα