johniem Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 ναι τώρα το ετοιμάζουν, ταυτόχρονα με το launch Βασικά θα το κυκλοφορήσουν μετά σαν DLC...
Kork Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδιά , εμένα γιατί δεν μου κατεβάζει το windows upgrade assistant? Mόλις πατάω να το κατεβάσω με πηγαίνει σε μια σελίδα και μου λεεί οτι θα είναι σύντομα κοντά σας τα windows . Και σ' εμένα το ιδιο.
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αυτή η τιμή των 29,99 μεχρι πότε ισχύει; Αν κατάλαβα καλά μεχρι 31 Ιανουαριου 2013. Αν κανω λαθος καποιος να με διορθώσει
Centurion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ανέβασα τον upgrade assistant στο mediafire για όσους έχουν πρόβλημα Site: http://www.mediafire.com/download.php?1a7abcyx6aao5fp 2
PaPpaS_gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 kork , τα windows σου είναι απο τον θείο; edit: Centurion , respect...
Kork Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 kork , τα windows σου είναι απο τον θείο; edit: Centurion , respect... Όχι, είναι αγορασμένα απο amazon.co.uk Home premium 64bit. Σκέφτομαι μήπως φταιει η γλώσσα, είναι τα αγγλικά, δεν ξέρω αν έχει αυτό κάποια σχέση.
PaPpaS_gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Καλώς...Απλώς κάνω την μέθοδο της απαλοιφής να δούμε τι φταίει...Μάλλον τίποτα με την microsoft? Λες να έχει γίνει τόσο κακός χαμός που κόψανε για λίγο μην κλατάρουν όλα; Πάντως κακά τα ψέμματα είναι πολύ καλή αυτή η κίνηση της MS , 30 € δεν είναι τίποτα...Ένα καινούριο παίχνιδι δεν κάνει τόσο , κι εδώ μιλάμε για το λειτουργικό που θα χρησιμοποιείς τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια.... 1
Dam_Peristeriws Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Έχει έρθει σε κανένα το email για το key για το Πακέτο Windows 8 Media Center;
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάντως πριν απο λιγο κατέβηκε μια χαρα
PaPpaS_gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα εαν δεν κάνω λάθος, λέει στην αρχή της σελίδας οτι πρέπει ήδη να είσαι σε windows 8... "Αν στον υπολογιστή σας εκτελούνται τα Windows 8 Pro και θέλετε να αποκτήσετε το Πακέτο Windows 8 Media Center, για να παρακολουθείτε και να εγγράφετε τηλεοπτικές εκπομπές με το Windows Media Center, μπορείτε να επωφεληθείτε από την παρακάτω ειδική προσφορά:"
gavros10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 οταν ειχε βγει η καινοργια εκδοση για mac, τα lion x αν θυμαμαι καλα, τα ειχαν 30 ευρω. ειχα πει οτι αν εβαζε η microsoft τα windows 30 ευρω θα αγοραζα 3-4. το θεμα ειναι οτι τα 8αρια ετσι οπως τα βλεπω δεν μου αρεσουν αλλα σε αυτη την τιμη ισως να αναθεωρησω... εχω ηδη μια αδεια vista home edition οποτε ισως να τα παρω.
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 κι εδώ μιλάμε για το λειτουργικό που θα χρησιμοποιείς τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια.... Κατέβαζε, κατέβαζε..2-3 και πολλά θα ειναι. Εξάλλου η ιδια η ms εχει πει ανα 2 χρόνια θα βγάζει νεο os νομίζω
johntsia8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Τα άτομα που έχουν σπασμένα windows και θέλουνε να αγοράσουνε νέα full έκδοση τον 8 ποια να πάρουνε?
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κατέβαζε, κατέβαζε..2-3 και πολλά θα ειναι. Εξάλλου η ιδια η ms εχει πει ανα 2 χρόνια θα βγάζει νεο os νομίζω Στα 3χρονια,έχει γίνει στανταρακι,το νεο λογισμικο,τα τελευταία χρόνια σε windows και OSX! Αλλά παρα κάθε χρόνο,που έχουμε στα mobile os,ας είναι στα 3χρονια!
gavros10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 μια παρατηρηση. εχω σπασμενα windows 7 x64 ultimate. κατεβασε τον βοηθο εγκαταστασης των windows 8 και μου εβγαλε να τα αγορασω με 30 ευρω παρολο που ειναι σπασμενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα