johntsia8 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά θα αγοράσω τα windows 8 pro dsp 64 θα μπορέσω να κάνω λήψη τον media center δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τελικά πόσο ευχαριστημένοι είστε απο τα 8 πολλοί τα βάλανε και ξανα γυρίσανε στα 7! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariskard Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τελικά πόσο ευχαριστημένοι είστε απο τα 8 πολλοί τα βάλανε και ξανα γυρίσανε στα 7! Sent from my iPhone using Insomnia 3η ημέρα "συνύπαρξης" με τα 8άρια...και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Η εγκατάσταση δεν κράτησε περισσότερο από 15' (σε laptop με SSD). Ως τώρα, κανένα απολύτως πρόβλημα με το λειτουργικό. Το μόνο θέμα που έχω να αντιμετωπίσω (αλλά δε με καίει κιόλας προσωπικά), είναι ότι δεν έχει αναγνωρίσει την κάμερα του laptop (Sony Vaio VPCEB1S1E) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά πόσο ευχαριστημένοι είστε απο τα 8 πολλοί τα βάλανε και ξανα γυρίσανε στα 7! Sent from my iPhone using Insomnia Από τη στιγμή που δεν είχα προβλήματα στην εγκατάσταση και μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς το metro, πάρα πολύ. Όμως, θες επειδή μου φαινόταν βαρετό το κλασσικό περιβάλλον, θες από πείσμα, θες επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι κάποιο windows 8 smartphone, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το metro και να το μετατρέψω σε κάτι χρήσιμο με τις εφαρμογές που υπάρχουν στο store. Συνεπώς, δε βλέπω να γυρίζω πίσω στα 7, δεν υπάρχει λόγος. Να τονίσω ότι τα 7ρια που είχα στο λάπτοπ ήταν... you know. Προφανώς η Microsoft αδιαφορεί για αυτό και καλά κάνει, άλλωστε ο χρήστης θα αγοράσει τη νέα έκδοση και ο συγκεκριμένος τύπος χρήστη θα την αγοράσει άμεσα, γιατί, λοιπόν, να μην του το επιτρέψει; Και για να μην αφήσω εσφαλμένες εντυπώσεις, έχω αγορασμένες 2 άδειες για windows 7 (32bit). edit. Και μια και είπα για προβλήματα, ξέρει κανείς για το μήνυμα στο store "your purchase could not be completed"; Solved: https://www.box.com/...86cb7bb1c8be271 (Σε αυτό οφειλόταν και το 80240437 error του windows update) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα , εχει ενεργοποιησει καποιος στο outlook email με καταληξη.GR ?? Βαζω τους σωστους κωδικους και δεν προχωραει την συνδεση του λογαριασμου. Επισης μου ζηταω να βαλω και τον ΤΟΜΕΑ. Ξερεις καποιος τι θελει να πει ο ποιητης ? Ειμαι στην otenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά θα αγοράσω τα windows 8 pro dsp 64 θα μπορέσω να κάνω λήψη τον media center δωρεάν. Ναι μπορεις. Μολις μπεις στα windows 8 μπες στο λινκ δωσε το e-mail σου και εντος 24 ωρων θα παραλαβεις τον κωδικο. Προσοχη μετα την εγκατασταση του media center καποια στιγμη ξαναζηταει activation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα τελικα με την εκδοση με τα 15 ευρω γινεται να κανουμε καθαρη εγκατασταση ή χρειαζεται να υπαρχουν τα 7αρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolinux Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι' date=' ξανακατεβάζεις τον οδηγό, του δίνεις τον κωδικό σου, ξανακατεβάζει τα windows 8, και στα αποθηκεύει σαν .iso αν θέλεις στα καίει και σε dvd....[/quote'] Εγώ παιδιά έχω το εξής θέμα: είχα τα preview 8 εγκατεστημένα σε ένα desktop και χωρίς να έχω κωδικό αγοράς απο κατι παλιά vista (είχε χαθεί το αυτοκόλλητο των κωδικών -καθάρισε η αδερφη μου τον πυργο και το ξεκόλλησε γιατι λεει δέν ήταν όμορφο αισθητικά ), αποφάσισα να κατεβάσω και να κάνω εγκατάσταση τα win 8 pro και ενώ έτρεχα τα preview win 8 δοκιμαστικά ..με όποιο ρίσκο..! μπηκα λοιπόν την παρασκευή,επέλεξα αγορα win 8 pro με 30€ online χρησιμοποιώντας πιστωτική και έσκασα και 15 € παραπάνω για αποστολή DVD επανεγκατάστασης ! Κάποια στιγμή και λίγο πρίν την επιλογή buy μου ζήτησε κωδικό (πιστοποίησης νομίζω έλεγε) και του έδωσα έναν κωδικό OEM απο κατι vista που ειχε το δικό μου laptop αλλά δεν τον δέχτηκε και παρέκαμψα το βήμα (πάλι με δικό μου ρίσκο ) η διαδικασία προχώρησε κανονικά όμως!! και μαλιστα σε ενα σημείο μου έδειξε και ένα κλειδί που απο ότι έλεγε θα μου αποστελόταν σαν απόδειξη αγοράς στο mail που τους είχα δώσει (δεν έχει έρθει βέβαια ακόμη) ευτυχώς ειχα την προνοητικότητα να το φωτογραφίσω με το κινητό! Τελείωσε κανονικά η εγκατάσταση τρέχω κανονικά τα win 8 pro 64 bit αλλα δεν βλέπω να έχει κατέβει πουθενα iso εκανα τα βήματα που έλεγε πιο πάνω ο φίλος επανεγκατάσταση και ξαναέτρεξα το win activation αλλά μου βγαζει ενα μεγαλοπρεπέστατο "Sorry, Windows 8 isn't available for online purchase in the country region that you're in " και ρωταω μήπως επειδή παρήγγειλα το DVD επανεγκατάστασης ? να σημειώσω ο'τι ο κωδικός για το windows media center έχει έρθει στο mail.. μηπως έιναι η εκδίκηση της MS για τοσα χρόνια του μπάρμα OS? ...τα φωτα σας πλυζ Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2012 από nikolinux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζω τα 8 με την προσφορα των 15; Γιατι εκανα την εγγραφη που ελεγε κατεβασα τον ασισταντ κ μου λεει για αγορα με 29,99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μπορει καποιος να μου πει απο που κατεβαζω τα 8 με την προσφορα των 15; Γιατι εκανα την εγγραφη που ελεγε κατεβασα τον ασισταντ κ μου λεει για αγορα με 29,99 Τα 15€ αφορα για αγορα Windows 7 μετα απο τον Ιουνιο (Αν θυμαμαι καλα) https://windowsupgradeoffer.com/el-GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γιατι εμενα μου δινει τιμη 29,99; κανω κατι λαθος; εβαλα τα στοιχεια μου αγορα υπολογιστη απο πλαισιο 7 σεπτεμβρη κ μου δινει σαν τιμη τα 29.99 Αυτο εκανα κ εγω εβαλα σεπτεμβριο. Μου στελνει εναν κωδικο στο email αυτον που τον βαζω;Ειναι ο κωδικος προσφορας λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Όταν θα πληρώσεις μέσω του upgrade assistant θα έχει πεδίο για εκπτωτικό κωδικό. Εκεί τον βάζεις και παει αυτόματα στα 15 ευρώπουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γιατι εμενα μου δινει τιμη 29,99; κανω κατι λαθος; εβαλα τα στοιχεια μου αγορα υπολογιστη απο πλαισιο 7 σεπτεμβρη κ μου δινει σαν τιμη τα 29.99 Αυτο εκανα κ εγω εβαλα σεπτεμβριο. Μου στελνει εναν κωδικο στο email αυτον που τον βαζω;Ειναι ο κωδικος προσφορας λεει Ριξε μια ματια σε αυτο το Link μηπως και γινει δουλεια https://windowsupgradeoffer.com/el-GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αφου τα κατεβασει θα μπορω να τα κανω σε iso k dvd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αφου τα κατεβασει θα μπορω να τα κανω σε iso k dvd; Ναι, θα σου βγάλει τρεις επιλογές να διαλέξεις όποιο τρόπο θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα