Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση των Windows 8 με κόστος αναβάθμισης €29.99 και δώρο το Media Center

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Μην βιαζεσαι...εμενα εκανε 3 μερες να ερθει.

Α οκ! Και που να δεις τι γίνεται αν πας να αλλάξεις τα settings για το trusted pc (πχ να αλλάξεις το όνομα του υπολογιστή). Έφαγα πάνω απο μια ώρα για να το κάνω και μετά μου έβγαλε μήνυμα πως τα settings θα ενημερωθούν σε ...1 μήνα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Εγω το εκανα trusted σε... 5 λεπτα :P

Εγώ χρειάστηκε να αλλάξω τα settings (trusted mail, phone & pc) και άρχισε η καταστροφή... Αλλά όλα οκ πλεον.

μου αρέσει η σιγουριά σου ότι θα φύγει το metro ui από τα windows :P

Μ'αρεσει που ολοι θα περιμενουν το 9,γιατι δε τους αρεσει το metro!Τωρα να δεις που το 9,θα γινει σαν την RT,γελιο που εχει να πεσει!:lol:

• Super Moderators

Αν δεν φυγει αυτη η αηδια ή εστω να μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε αυτη την αηδια και το κλασσικο desktop με τις λειτουργιες του οπως το ξεραμε μεχρι τα 7 τοτε θα φυγω εγω απο τα παραθυρια και μαζι μου και πολλοι αλλοι χρηστες που προτιμουν κατι απλο,στιβαρο και ευχρηστο και οχι μια μπαρουφα που η θεση της ειναι μονο στα tablets και στα smartphones.

θέμα συνήθειας είναι και η επιμονή στο παλιό αλλά και η εξοικείωση στο καινούριο...

το metro ui το αγνοείς, δεν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιείς σώνει και καλά...

To metro ui μπορει να φυγει τελειως αμα δε σας βολευει με το Classic Shell. Δωρεαν προγραμμα ειναι και σας γυρναει πισω στα 7. Απο την αλλη πιστευω οτι συνηθιζεται το metro ui...

Τωρα σχετικα με την κουβεντα που ειχα με τον nek4d, εσεις στο email που λαβατε εχετε συνδεσμο ωστε να ξανακετεβασετε τα windows? Τι ισχυει??? Μηπως εχει σχεση η χωρα της καρτας πληρωμης???

To metro ui μπορει να φυγει τελειως αμα δε σας βολευει με το Classic Shell. Δωρεαν προγραμμα ειναι και σας γυρναει πισω στα 7. Απο την αλλη πιστευω οτι συνηθιζεται το metro ui...

Τωρα σχετικα με την κουβεντα που ειχα με τον nek4d, εσεις στο email που λαβατε εχετε συνδεσμο ωστε να ξανακετεβασετε τα windows? Τι ισχυει??? Μηπως εχει σχεση η χωρα της καρτας πληρωμης???

Αν δεν φυγει αυτη η αηδια ή εστω να μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε αυτη την αηδια και το κλασσικο desktop με τις λειτουργιες του οπως το ξεραμε μεχρι τα 7 τοτε θα φυγω εγω απο τα παραθυρια και μαζι μου και πολλοι αλλοι χρηστες που προτιμουν κατι απλο,στιβαρο και ευχρηστο και οχι μια μπαρουφα που η θεση της ειναι μονο στα tablets και στα smartphones.

Ακομη μια καλη εναλλακτικη λυση ειναι το classic start menu.

Σιγουρα μπορει να υπαρχουν αλλαγες απο Η/Υ-λειτουργικο ή απο χωρα σε χωρα κλπ.

Αλλα το κοβω χλωμο να εχει καποιος direct link για iso download, τοσοι που αγορασαμε απο την Παρασκευη, κανεις δεν δημοσιευει.

Αλλα που θα παει, συντομα θα ανεβει απο εδω κ απο εκει σε mirrors.

Εγω απο αλλο μηχανημα πηρα τα κλειδια (απο xp αυθεντικα) για την εκπτωση των 15 ευρω, και σε άλλο μηχανημα (win 7 32bit) κατεβασα με τα παραπανω email-κλειδια το Upgrade Advisor και εκανα την "διαδικασια" (full/clean install) σε iso-dvd (ακομα δεν εχω ενεργοποιησει-εγκαταστησει τα win 8).

Τωρα ειναι στον υπολογιστη μου μονιμα ενα shortcut "Install Windows" το οποιο οταν το παταω, μου λεει τι θελω να κανω πχ install now-install by creating media-κλπ

Κάποιος να βοηθήσει μου βγάζει στο αρχικο αρχείο συμβατοτητας σφάλμα και δεν προχωράει παρακάτω για να κατεβασω τα windows τι πρόβλημα υπάρχει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Τα windows μπορούμε να τα κατεβάσουμε όσες φορές θέλουμε μέσω του αρχείου windows setup. Όταν το ανοίξουμε ζητάει το κλειδί και μόλις τελειώσει το κατέβασμα και σετάρει τα files, τότε μας δίνει την επιλογή να τα περάσουμε σε usb ή να αποθηκεύσουμε το iso.

• Super Moderators

Παιδιά εχω προβλημα οταν κάνω upgrade με τον ταχυδρομικο κώδικα .Τι να κάνω,??Ευχαριστώ .

βάλτον σε μορφή ΧΧΧ ΧΧ, όχι ΧΧΧΧΧ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...