Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση των Windows 8 με κόστος αναβάθμισης €29.99 και δώρο το Media Center

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυο γρηγορα Tips

1) 64 bit Media Player (Για 64 bit Windows)

Παμε εδω και βρισκουμε το Shortcut του Media Player

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories

Το επιλεγουμε με δεξι click και παταμε Properties

Και αλλαζουμε στα 2 κουτακια το

"%ProgramFiles(x86)% με "%ProgramFiles%

2) Αν κανουμε δεξι click στο Recycle bin και επιλεξουμε Properties υπαρχει Επιλογη για Confirmation του delete

Εμενα με βολεψαν.... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

okay...

λοιπον εχω 2 αδειες vista & 1 αδεια XP [μαλλον 32 bit]...

εχω επισης και win 8 [preview]

ετσι και θελω να αναβαθμισω σε 64bit win 8, τι θα πρεπει να κανω, ποιο serial θα πρεπει να δωσω, και ποσες αδειες μπορω να εχω με 30 ευρω...?

illuminate my ignorance plz...

παιδια .εχω και εγω μια απορία. Θελω να τα αγορασω μεχρι να ληξει η προσφορα, αλλα να μην τα βαλω αμεσως. Ειναι δυνατον να κατεβει το iso χωρις να μπεις στη διαδικασια της αναβαθμισης εκεινη ακριβως τη στιγμη;

παιδια .εχω και εγω μια απορία. Θελω να τα αγορασω μεχρι να ληξει η προσφορα, αλλα να μην τα βαλω αμεσως. Ειναι δυνατον να κατεβει το iso χωρις να μπεις στη διαδικασια της αναβαθμισης εκεινη ακριβως τη στιγμη;

ναι μόλις τα κατεβάσεις σου έχει επιλογές τι θέλεις να κάνεις, μια απο αυτές είναι να κάψεις το iso σε dvd και να το περάσεις όπου και όποτε θέλεις.

• Like 1

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν μπορώ να κατεβάσω το λειτουργικό για back up κάπου γιατί ολοκλήρωσα την εγκατάσταση αλλά δεν είχα επιλογή για αποθήκευση.

• Super Moderators

Και λίστα με συγκεντρωμένα τα Win8 keyboard shortcuts: http://www.redmondpie.com/this-extensive-list-of-windows-8-keyboard-shortcuts-will-help-you-adapt-to-the-new-interface/

:)

• Like 2

Μα δεν εχει νοημα αυτο που λες, εαν και το αγορασα μονο μια φορα και δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια. Γιατι να μη σε αφηνει να το ξανακατεβασεις? Αφου το αρχειο δεν ειναι user specific και μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε οποιον υπολογιστη θες.... Και παλι δεν το λεω με σιγουρια γιατι δεν ξερω, απλως το εχω ηδη γραψει σε δυο dvd και ενα usb...

Τωρα για το δευτερο αμα κοιταξεις απο πανω θα δεις οτι και αλλος χρηστης ελαβε τετοιο email με Link και αυτο το 5mb που λες δεν ειναι ο assistant...........

Ασχετως αν εχει νοημα, αυτο συνεβη. Θα δεις που θα το πουν και αλλοι σε λιγο.

Το αρχειο 5ΜΒ ειναι o upgrade assistant, ακριβως το ιδιο.

Δεν υπαρχει link για iso στο email.

Αν εσυ το βλεπεις, γραψτο εδω (το link) να το δουμε κ εμεις!

Και ναι και οχι, δες πιο πισω.

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν μπορώ να κατεβάσω το λειτουργικό για back up κάπου γιατί ολοκλήρωσα την εγκατάσταση αλλά δεν είχα επιλογή για αποθήκευση.

Ακριβως αυτο ειπα παραπανω και να ακομη μια περιπτωση.

Δεν βγαινει παντα η επιλογη για media (iso/usb).

Οποιος μαθει γιατι, ας μας πει.

Απο τι windows εκανες την διαδικασια?

Ηδη ψαχνω τον καλυτερο και πιο ανωδυνο τροπο για να επιστρεψω στα 7...η ψυχικη μου υγεια ειναι πολυ πιο πολυτιμη απο το να μπουταρει ο υπολογιστης γρηγορα ή να εκτελουνται τα προγραμματα πιο γρηγορα.

Το μονο καλο ειναι οτι εχω με λιγα λεφτα επισημο κλειδι ετσι οταν βγουνε τα 9 για να αντικαταστησουν αυτο το εκτρωμα θα μπορω να αναβαθμισω παλι με λιγα λεφτα.

• Like 1

Λοιπόν έχω δύο άδειες Win 7 64bit και μία Vista 64bit.

Aν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, θα πρέπει να κάνω την αγορά των upgrade για κάθε άδεια από κάθε pc ξεχωριστά;

Ανάλογα την έκδοση που χρησιμοποιώ αυτήν και θα μου δώσουν,σωστά;

Δεν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω μια και καλή όλες τις άδειες;

• Super Moderators

Εν τω μεταξύ απο χθες το πρωί ακόμη περιμένω το serial για το media player pack... Μάλλον με κατάλαβαν πως δεν ειμαι και πολύ MS fan boy! :P

μου αρέσει η σιγουριά σου ότι θα φύγει το metro ui από τα windows :P

Αν δεν φυγει αυτη η αηδια ή εστω να μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε αυτη την αηδια και το κλασσικο desktop με τις λειτουργιες του οπως το ξεραμε μεχρι τα 7 τοτε θα φυγω εγω απο τα παραθυρια και μαζι μου και πολλοι αλλοι χρηστες που προτιμουν κατι απλο,στιβαρο και ευχρηστο και οχι μια μπαρουφα που η θεση της ειναι μονο στα tablets και στα smartphones.

Εν τω μεταξύ απο χθες το πρωί ακόμη περιμένω το serial για το media player pack... Μάλλον με κατάλαβαν πως δεν ειμαι και πολύ MS fan boy! :P

Μην βιαζεσαι...εμενα εκανε 3 μερες να ερθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...