Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Reaaaaaaly? How...? Μόλις έλαβα και το κλειδί στο mail για το Windows Media Center Pack κάτι παραπάνω από αυτό δεν γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanourisfz6 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το Windows 8 Upgrade Assistant!!! στο σημείο που δηλώνω Billing Address, μόλις συμπληρώσω όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πατήσω next μου πετάει σφάλμα στο ZIP code/Postal code. τι να κάνω? έχω βάλει πόλη Αθήνα και ΤΚ 10441 και δεν τον δέχεται... μια απο τα ιδια τους πηρα τηλεφωνο και λενε οτι εχει προβλημα το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το Media Pack μπορείτε να το πάρετε δωρεάν από εδώ : http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 H συντριπτική πλειοψηφία τα βάλατε πάνω από τα 7 και ακόμη κανένας δεν έχει απάντηση σε αυτό: έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα 7; Θα σερνόμαστε; Στον δικο μου desktop βεβαια που τα εχω βαλει πανε σφαιρα μου φαινονται αρκετα πιο γρηγορα απο τα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το Media Pack μπορείτε να το πάρετε δωρεάν από εδώ : http://windows.micro...8/feature-packs Βρε αυτο το ξερουμε ... το θέμα είναι ότι στο 99% των ατόμων δεν ερχεται ποτε το mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 μια απο τα ιδια τους πηρα τηλεφωνο και λενε οτι εχει προβλημα το συστημα Απαντήθηκε πιό πριν, δοκιμάστε τον ταχυδρομικό κώδικα με μορφή ΧΧΧ ΧΧ (όχι ΧΧΧΧΧ ή ΧΧ ΧΧΧ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 H συντριπτική πλειοψηφία τα βάλατε πάνω από τα 7 και ακόμη κανένας δεν έχει απάντηση σε αυτό: έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα 7; Θα σερνόμαστε; Σε λαπτοπ 8χρονων με 768mb ram και μονοπυρινο CPU,και μέχρι τώρα το μηχάνημα τρέχει μια χαρά!Με απλή χρήση φυσικά(λόγο του ότι δε βρησκω να περάσω τους drivers της gpu κ είμαι με τους βοηθητικούς της ms)! Αλλά από ram,μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά με τα 768! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραίες πληροφορίες, ευχαριστώ. Όπως φαίνεται δεν θα έχω πρόβλημα με το λαπτοπ μου (C2D T5600 1.83/2g RAM/GeForce Go 7600) όλις βρω χρόνο θα τα αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOVExVOTKA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μπηκα στο σαιτ τα ειδα ολα καλα ολα οκ αλλα δεν καταλαβα κατι...Ποια ειναι η x86 version και ποια η x64; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά γιατί στα στοιχεία εγγραφής ενω βαζω τον ταχυδρομικο κώδικα μου λέει μη εγκυρη μορφη; τι κανω λαθος; ΒΑΖΕΙΣ ΚΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΤΚ πχ. 121 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα να δεις όμως φαινόμενο φίλοι και φίλες συμφορουμίτες.... Από την μια βρίζαμε, κράζαμε, κατηγορούσαμε την M$ και τα νέα windows 8, για πολλούς και διαφόρους λόγους, και τώρα, όταν κυκλοφόρησαν επίσημα, ακόμα και εμείς, μέλη τεχνολογικής κοινότητας που υποτίθεται μέσα από την βοήθεια του site, της κοινότητας, της συνδιαλλαγής και της αλληλομεταφοράς ειδήσεων και γνώσεων, αποκτούμε 5 πράγματα παραπάνω, αποκτούμε λίγες γνώσεις παραπάνω από άλλους ανθρώπους, κάνουμε σαν τρελοί για να αγοράσουμε τα windows 8. Δεν είναι μόνο αυτό το παράξενο. Επίσης φθάνουμε και σε σημείο να "μπερδευόμαστε" για τις... "τιμές" των νέων windows 8, να τρελαινόμαστε, να μοιάζουμε σαν Αμερικάνοι που τρέχουν σε καταστήματα ποδοπατώντας ο ένας τον άλλον για να αγοράσουν κάποιο προϊόν στις εκπτώσεις... Είναι δηλαδή, τρελή η αντίφαση όλη αυτή η... "φαρσοκωμωδία" που εκτυλίσσεται γενικά σε όλο τον πλανήτη, όχι μόνο εδώ... Από την μία υπήρχε μια μεγάλη δυσανασχέτηση, μια μεγάλη αρνητική αύρα απέναντι στην φιλοσοφία των νέων windows, απέναντι στην ενοποίηση 2 ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικών ανόμοιων πραγμάτων όπως το desktop, το mobile κτλ κτλ, μια αγανάκτηση απέναντι στην M$ όπου με το έτσι θέλω, επειδή έτσι αποφάσισε και γούσταρε εκείνη να ενοποιήσει 2 διαφορετικούς κόσμους με διαφορετικές ανάγκες και γνωρίσματα, και από την άλλη ο απόλυτος θετικός παροξυσμός για την νέα αυτή κυκλοφορία η οποία μέχρι στιγμής από ότι προσωπικά βλέπω και από εδώ στο φόρουμ, και από την ελλάδα, και από τον υπόλοιπο πλανήτη έσβησε τις αμφιβολίες, την αρνητικότητα, την επιφύλαξη, τις ενστάσεις.... Προσωπικά θεωρώ το εξής. Η M$ έχει μονοπώλιο, καλώς η κακώς δεν θα το κρίνω, και μας κάνει ότι θέλει, όταν το θέλει, με όποιον τρόπο το θέλει. Θεωρώ λυπηρό το γεγονός, να μην χρησιμοποιείται σαν μοχλός πίεσης στην M$ όλη αυτή η αρνητική αύρα με τα νέα windows και την ενοποίηση διαφορετικών κόσμων όπου είχε δημιουργηθεί σε όλο τον πλανήτη, και τελικά να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα... Δεν έχω κακή πρόθεση, ούτε παίζω τον κακό.... Είπα τι σκέφτομαι ακριβώς τώρα, απ'έξω μου και το μοιράστηκα μαζί σας. Απλά την γνώμη μου είπα. Δεν έχω πρόθεση να δυναμιτίσω κάτι, αλλά να εκφράσω την λύπη μου για την τροπή που πήραν τα πράγματα... Προσωπική μου ευχή; Να μην πωλήσουν αρκετά τα νέα windows, να μην πετύχουν, ξέροντας πως αυτό ακούγεται σκληρό για εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο που εργάζονται στην M$, και να καταλάβει η ίδια, πως με το έτσι θέλω, αγνοώντας τους χρήστες/πελάτες της δεν θα έπρεπε να περιμένει σωστά αποτελέσματα... Σημείωση: Για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, είμαι νόμιμος χρήστης των Windows XP, και των Windows 7, καθώς και χρήστης Unix και Linux. Τονίζω δηλαδή πως δεν είμαι linux-troll και τα λέω από εμπάθεια... κανενας δεν σου απαντησε οποτε κανω κανονικα quote μπας και το ξαναδουν. εγω απο την αρχη που ειδα το metro ui δεν μου αρεσε. το εκραζα κιολας σε διαφορα φορουμ. ειδα και ενα βιντεο που χρησιμοποιουν τα win8 και συνεχιστηκε η ιδια αποψη, και χειροτερη να σου πω την αληθεια. οταν ομως ειδα τα 30 ευρω τρελαθηκα. αν ειχα πιστωτικη ισως και να ειχα κανει το λαθος να τα αγορασω. για την microsoft ειναι μεγαλη υποθεση απο 150ευρω+ να τα πουλαει 30ευρω. καθε φορα που θα ειμαι ετοιμος εστω να βαλω τα 8αρια θα διαβαζω το ποστ σου. ***σαν εμπειρος χρηστης των windows, και επειδη ειχα ασχοληθει με το modding των xp και των 7 θεωρω για μενα οτι πρεπει να βαλω τα 8αρια γιατι δεν γινεται ΕΓΩ να μην τα βαλω και να τα δοκιμασω. το θεμα ειναι οτι δεν θελω να κανω 2 φορες φορματ σε μια μερα. αρκετες φορες την εκανα αυτη την μαλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnnchios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 απο win7 starter μπορει να γινει αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είχα ρωτήσει προηγουμένως (αλλά με τους ρυθμούς που πέφτουν τα posts εδώ προφανώς "θάφτηκε") σχετικά με το πόσο χώρο το ελάχιστο χρειάζονται να υπάρχει διαθέσιμος στον δίσκο εγκατάστασης και δεν είδα ακόμα απάντηση εδώ, το έψαξα τριγύρω και είδα που λένε πως, τα 32άρια θέλουν 16GB ενώ τα 64άρια 20GB. δλδ τα ίδια με τα Windows 7... Xμ, εγώ βλέπω: 129 GB free of 160 GB με professional 64b και έξτρα περασμένα μόνο firefox, gom, mtorrent και cs 1.6 (). Έκανα δυο φορές κάποιες ενημερώσεις, αλλά δεν παρατήρησα μέγεθος. Κάτι που να υποδηλώνει ότι μπορείς να επιλέξεις τί να εγκατασταθεί και τί όχι, δεν παρατήρησα. Θα σου προτεινα να τα αφησεις ενα μηνα πρωτα. Κι εμενα στην αρχη οταν εβαλα την Consumer preview ετσι μου φανηκε αλλα μετα απο λιγο καιρο το βρηκα βολικο. Ειναι αληθεια οτι θελει πιο πολυ καιρο για τον Advanced χρηστη απο οτι λεει η MS Θα απενεργοποιήσω μόνο το metro. Μπορεί να το ξαναβάλω αργότερα ( αν και προς το παρόν, δε βρίσκω το νόημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραίες πληροφορίες, ευχαριστώ. Όπως φαίνεται δεν θα έχω πρόβλημα με το λαπτοπ μου (C2D T5600 1.83/2g RAM/GeForce Go 7600) όλις βρω χρόνο θα τα αλλάξω. Είσαι μια χαρά και με το παραπάνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μπηκα στο σαιτ τα ειδα ολα καλα ολα οκ αλλα δεν καταλαβα κατι...Ποια ειναι η x86 version και ποια η x64; η x86 ειναι η 32bit, και η x64 η 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα