oldermania Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Στα παρακάτω σχόλια εχει άτομα που γνωρίζουν και ασχολούνται με το θεμα Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος να βοηθήσει μου βγάζει στο αρχικο αρχείο συμβατοτητας σφάλμα και δεν προχωράει παρακάτω για να κατεβασω τα windows τι πρόβλημα υπάρχει; Sent from my iPhone using Insomnia Βγαλε τι λεει το μηνυμα ακριβως μηπως καταλαβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το trusted pc πρέπει να το ενεργοποιήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το trusted pc πρέπει να το ενεργοποιήσω; NAI Καλησπερα , εχει ενεργοποιησει καποιος στο outlook email με καταληξη.GR ?? Βαζω τους σωστους κωδικους και δεν προχωραει την συνδεση του λογαριασμου. Επισης μου ζηταω να βαλω και τον ΤΟΜΕΑ. Ξερεις καποιος τι θελει να πει ο ποιητης ? Ειμαι στην otenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 NAI Καλησπερα , εχει ενεργοποιησει καποιος στο outlook email με καταληξη.GR ?? Βαζω τους σωστους κωδικους και δεν προχωραει την συνδεση του λογαριασμου. Επισης μου ζηταω να βαλω και τον ΤΟΜΕΑ. Ξερεις καποιος τι θελει να πει ο ποιητης ? Ειμαι στην otenet. Τομεα μαλλον εννοει το Workgroup ή το Domain Περασαν οι 24 ωρες και ακομα το email για το Windows media Center.... http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/50-windows-8-tips-tricks-and-secrets-1028220/page:3#articleContent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc01319 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτήσω κατι? Αγορασα τα windows 8, τα εγκατεστησα, αλλα θέλω να κατεβασω και το αρχειο iso για να το γράψω σε dvd. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Πρόταση προς mods: 1)Παδιά αν δεν βαριέστε ανοίξτε ένα θέμα-οδηγό που να δείχνει με φωτο η βίντεο τα βήματα upgrade σε windows 8,πως σώζουμε το iso κτλ. 2)Επίσης προτείνω να ανοιχτεί νεό θέμα αποκλειστικά με προβλήματα-λύσεις για windows 8. Πίστευω πως έτσι θα λύσουμε απορίες που επαναλαμβάνονται διαρκώς και θα αντιμετωπίσουμε καλύτερα τυχόν προβλήματα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yassan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτήσω κατι? Αγορασα τα windows 8, τα εγκατεστησα, αλλα θέλω να κατεβασω και το αρχειο iso για να το γράψω σε dvd. Υπάρχει κάποιος τρόπος? ναι, ξανακατεβάζεις τον οδηγό, του δίνεις τον κωδικό σου, ξανακατεβάζει τα windows 8, και στα αποθηκεύει σαν .iso αν θέλεις στα καίει και σε dvd.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είχα ρωτήσει προηγουμένως (αλλά με τους ρυθμούς που πέφτουν τα posts εδώ προφανώς "θάφτηκε") σχετικά με το πόσο χώρο το ελάχιστο χρειάζονται να υπάρχει διαθέσιμος στον δίσκο εγκατάστασης και δεν είδα ακόμα απάντηση εδώ, το έψαξα τριγύρω και είδα που λένε πως, τα 32άρια θέλουν 16GB ενώ τα 64άρια 20GB. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσει κανείς, στη φάση μιας καθαρής εγκατάστασης, τι θέλει να εγκατασταθεί και τι όχι από όλο το πακέτο αλλά πιστεύω πως δε θα μπορεί. Αν ωστόσο κάποιος σας, απ' όσους τα έχετε εγκαταστήσει ήδη, έχει παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο σχετικά, ε ας κάνει έναν κόπο να μας το αναφέρει εδώ. Θα βοήθαγε ορισμένους. Η "καούρα" μου σχετίζεται με το αν θα χώραγαν σε κάτι σχετικά μικρούς SSD που τυχαίνει να έχω πρόχειρους. Στο λαπτοπ μου που εχω απενεργοποιημενο το hibernation , τα win 8 pro x64 πιανουν 21gb μαζι με full office 2010, drivers ,ολες τις βασικες εφαρμογες(browsers, im,skype κλπ) και μερικες metro εφαρμογες. Σε αυτα τα 21gb θα πρεπει να προσθεσεις και το hibernation(εγω δεν εχω τα win8 σαν βασικο os στο λαπτοπ, οποτε δεν χρειαζομαι hibernation) που ειναι οσο ειναι η ram του υπολογιστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον βρήκα την λύση θα δοκιμάσω αύριο ευχαριστω πολυ τον φίλο μου που με βοήθησε Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc01319 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ φιλε μου, μόλις πήρα το ISO ναι, ξανακατεβάζεις τον οδηγό, του δίνεις τον κωδικό σου, ξανακατεβάζει τα windows 8, και στα αποθηκεύει σαν .iso αν θέλεις στα καίει και σε dvd.... Ευχαριστώ φιλε μου, μόλις πήρα το ISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 http://dakirby309.deviantart.com/art/Metro-UI-Dock-Icon-Set-678-Icons-280724102 http://www.winsupersite.com/article/windows8/windows-8-tip-disable-lock-screen-143556 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Στο λαπτοπ μου που εχω απενεργοποιημενο το hibernation , τα win 8 pro x64 πιανουν 21gb μαζι με full office 2010, drivers ,ολες τις βασικες εφαρμογες(browsers, im,skype κλπ) και μερικες metro εφαρμογες. Σε αυτα τα 21gb θα πρεπει να προσθεσεις και το hibernation(εγω δεν εχω τα win8 σαν βασικο os στο λαπτοπ, οποτε δεν χρειαζομαι hibernation) που ειναι οσο ειναι η ram του υπολογιστη. Σε υπερευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Περασαν οι 24 ωρες και ακομα το email για το Windows media Center.... http://www.techradar...#articleContent Μου εκανε 1,5 μερα και τις 2 φορες που ζητησα κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδιά τόσο σπουδαίο είναι αυτό το Windows media Center που θέλετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα