j11h Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη που παίρνω το θάρρος, αλλά προτείνεις να κάνει ο κόσμος downgrade σε παλιότερο driver; Ο αδερφός μου, για κακή του τύχη λόγω έλλειψης χρημάτων, αγόρασε μια msi μητρική με το 760G chipset, όπου δυστηχώς έχει IGP HD3000 και ο τελευταίος driver που θα μπορούσε να κατεβάσει και να εγκαταστήσει είναι ο 12.6 για windows 7 (x64), είναι και legacy, μιας και η AMD έβαλε σε χειμερία νάρκη όλες τις κάρτες και igp της σειράς 2χχχ, 3χχχχ, 4χχχχ, και δεν θα αναπτύσει νέους drivers, παρά μόνο επείγουσες σημαντικές διορθώσεις... Και εκείνος έχει πρόβλημα με το flash player σε metro apps, αλλά δεν έκανε downgrade σε παλιότερο driver, γιατί απλά δεν ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ να το κάνει... Ένας driver, όταν κυκλοφορεί διορθώνει bugs, προβλήματα, και άλλα παράξενα σε μια νέα έκδοση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση προσθαφαίρεσης λειτουργιών επίσης. Αυτό είναι το κακό της υπόθεσης. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε downgrade σε παλιότερο driver. Δεν μπορείς να το παίζεις ρώσικη ρουλέτα, για να σου διορθωθεί ένα πρόβλημα, αλλά να υπάρχει η περίπτωση, το ενδεχόμενο να σου παρουσιαστεί άλλο λόγω παλιότερου driver... Ένας νεότερος driver μπορεί να αυξάνει την απόδοση σε μερικά παιχνίδια, να είναι πιο σταθερός, μπλα μπλα μπλα... Προσωπικά και εγώ ο ίδιος αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον flash player σε metro apps, αν και δεν έχω AMD/ATI γραφικά. Έχω nvidia fermi κάρτα, με τους τελευταίους επίσημους drivers και παρόλαυτα, αντιμετωπίζω το πρόβλημα και εγώ. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών, αλλά ούτε και με τους drivers της. Το πρόβλημα είναι γενικό και οφείλεται στην αντιπαράθεση της M$ με την Adobe. Η M$ δεν επιτρέπει στον IE, να έχει plugins σε metro mode. Το flash plugin υποστηρίζεται σε metro mode, αλλά limited, όχι πλήρως... Η M$ διάλεξε να πορευτεί στον δρόμο του html5, και σχεδίασε το metro ui κατά αυτή την κατεύθυνση (σωστή κίνηση, το flash player είναι έκτρωμα που θα πρέπει να εξαφανιστεί...!) Δεν φταίει ούτε η κάρτα γραφικών, ούτε οι drivers. Φταίει το metro ui που είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί έτσι... Χωρίς σωστή υποστήριξη για τον flash player, γιατί το μέλλον ανήκει στο html5, και όχι στο έκτρωμα της adobe, που στοιχιώνει τους browsers και τους υπολογιστές μας χρόνια τώρα... (υψηλό cpu usage, αργό φόρτωμα σελίδων, και και και χιλιάδες άλλα μειονεκτήματα)... Δεν ενδεικνύεται λοιπόν downgrade σε driver, τόσο εύκολα.... τόσο αβασάνιστα... Ρε φίλε δε σου υποχρέωσε κανείς να κάνεις downgrade,απλά λύση σε ένα πρόβλημα προτείνω και την κάνει όποιος θέλει! Από εκεί και πέρα έσυ μπορείς να πας το pc σου και για σκοποβολή τι με νοιάζει εμένα,έλεος! Τούλαχιστον σε εμένα και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων στο νετ αυτή ήταν η λύση για να παίξουν σωστά κάποιες εφαρμογές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Με κάλυψες απολύτως, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο Υ.Γ: Έχεις ένα τρόπο, τι να πω, πολύ καλός, στο να μιλάς με άλλους. Να τον χαίρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Υ.Γ: Έχεις ένα τρόπο, τι να πω, πολύ καλός, στο να μιλάς με άλλους. Να τον χαίρεσαι Thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Να τα αγοράσω αλλά... κολλάει στο zip/postal code. Κάποια λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Να τα αγοράσω αλλά... κολλάει στο zip/postal code. Κάποια λύση; Βάλε τον κωδικό έτσι ΧΧΧ ΧΧ και όχι έτσι ΧΧ ΧΧΧ η ΧΧΧΧΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Βάλε τον κωδικό έτσι ΧΧΧ ΧΧ και όχι έτσι ΧΧ ΧΧΧ η ΧΧΧΧΧ Youuuuu!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Παιδια και γω πήρα λαπτοπ το Σεπτεμβριο!! Μόνο την προ εκδοση δίνουν? Γιατί εγω είμαι φοιτητής και την κατεβάζω τζάμπα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go.george Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 To media center δυστυχως φαινεται να μην το αγγιξαν καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εχω περασει τα Windows 8 απο warez.Πως μπορω να τα αγορασω και να παρω γνησιο κωδικο ενεργοποιησης,γιατι το προσπαθω απο την microsoft και μου βγαινει μηνυμα οτι δεν πωλουνται στην περιοχη οπου βρισκομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LumosMaxima Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά να σας ρωτήσω. Είμαι στην διαδικασία αναβάθμισης. Μου ζητάει στοιχεία...βάζω ΤΚ 57001 και μου βγάζει μη αναγνωρίσιμη μορφή ΤΚ. Τι πρέπει να βάλω στο ΤΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) βάλτο 570 01, δεν το δέχεται χωρίς το κενό μετά το 3ο ψηφίο Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2012 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LumosMaxima Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχα και νεύρα σήμερα δεν το είχα σε τίποτε να του δώσω μια. Σε ευχαριστώ φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ας γραφτεί στο 1ο μήνυμα για να μη γινόμαστε κουραστικοί, οι περισσότεροι κολλήσαμε σε αυτό το σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Παιδια και γω πήρα λαπτοπ το Σεπτεμβριο!! Μόνο την προ εκδοση δίνουν? Γιατί εγω είμαι φοιτητής και την κατεβάζω τζάμπα τώρα Κανείς να απαντήσει και σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 κατεβαινουν ηδη.. στο 30%....θα ξεκινησουν αυτοματα upgrade? μπορω να αποθηκευσω καπου το αρχειο για να κανω clean install αργοτερα;;; thanx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα