Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση των Windows 8 με κόστος αναβάθμισης €29.99 και δώρο το Media Center

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ νομίζω μπορείς να κάνεις κανονικά clean install, γιαυτό προτίμησα να πάρω το retail dvd upgrade που μέσα έχει 2 dvd 32 και 64bit. Βέβαια πλήρωσα 60€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και με την αναβαθμιση αν αγορασεις με 30€ μπορεις να κανεις clean install αμα αποθηκευσης το .iso , απλα θα σου κατεβασει οτι αρχιτεκτονικη έχεις π.χ. αν κανεις την αναβαθμιση απο 32bit θα σου κατεβασει 32bit εκδοση

Λοιπον γιατι δεν το εθεσα πριν σωστα,στο λαπτοπ μου τωρα εχω σπασμενα 64bit και με το windows assistance μου βγαζει να κατεβασω 2gb δλδ τα 32bit.Στο λαπτοπ μου εχω αδεια για home premium 64bit για να νιωσει το windows assistance πρεπει να βαλω τα 7αρια με το κλειδι η υπαρχει καποιο σκελος στο upgrade να βαλεις το κλειδι της αδεια σου και σου κατεβαζει αναλογα αμα ειναι 64bit σου κατεβαζει αυτη αντιστοιχη στα win8?δεν εχω ορεξη να δωσω τα 30ε και να μου κατεβασει τα 32bit.Η πρεπει φτου απο την αρχη να βαλω αυτα που ειχε εξαρχης το λαπτοπ και να κανω το update;

Καποιος καποια λυση για το θεμα μου;

Καποιος καποια λυση για το θεμα μου;

Σου λέει ότι θα κατεβάσεις περίπου 2gb ψηφιακής ύλης αλλα στην ουσία θα σου κατεβάσεις 2,63gb που είναι η εκδοση x64, αποκλειεται απο εκδοση x64 να σε βαλει να κατεβασεις 32bit, τώρα αν θέλεις σιγουριά πάρε απο το κατάστημα με 60€ το πακέτο για να εχεις και τις δυο εκδόσεις.

Σου λέει ότι θα κατεβάσεις περίπου 2gb ψηφιακής ύλης αλλα στην ουσία θα σου κατεβάσεις 2,63gb που είναι η εκδοση x64, αποκλειεται απο εκδοση x64 να σε βαλει να κατεβασεις 32bit, τώρα αν θέλεις σιγουριά πάρε απο το κατάστημα με 60€ το πακέτο για να εχεις και τις δυο εκδόσεις.

Πριν βαλω τα στοιχεια μου λεει 2gb για κατεβασμα και εχω 64bit οποτε ετσι οπως μου λες θα κατεβασει τα 64bit μωλις βαλω τα στοιχεια μου θα κατεβασει την αντιστοιχη64bit.Καποιος που του εβγαλε πριν το αγορασει οτι θα κατεβασει ογκο αρχειων 2gb και μετα μωλις το αγορασε του κατεβασε την 64bit να μας το επιβεβαιωσει αν ισχυει 100%.Ειναι καποιος με σπασμενα ultimate 64bit να εχει κατεβασει τα 8ρια 64bit.

Περασα στα 8 και προσπαθω να συνηθισω την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δυσχρηστια τους...ενα πολυ σοβαρο προβλημα που εχω ειναι επαψε να δουλευει το logitech anywhere mx που εχω παρολο που στα preview δουλευε κανονικα.

Ξαναπερασα απο την αρχη το soft τοσο για τον δεκτη οσο και για το ποντικι αλλα τιποτα...παρολο που στο device manager φαινεται ο δεκτης στο λογισμικο μου λεει οτι δεν ειναι συνδεδεμενος στον υπολογιστη.

Κανεις που να συναντησε παρομοιο προβλημα και να βρηκε καποια λυση;

Άλλο πρόβλημα που έχω:Τόσο η εφαρμογή youtube player,όσο και άλλες εφαρμογές όπως commedy lab,filmon live κτλ δεν μο παίζουν κανένα βίντεο.Μάλιστα στο commedy lab μου λέει "

pixel-vfl3z5WfW.gif

The Adobe Flash Player or an HTML5 supported browser is required for video playback.

Get the latest Flash Player

Learn more about upgrading to an HTML5 browser" παρόλο που έχω εγκατεστημένο κανονικότατα τον flash player και όλοι οι browser μου παίζουν κανονικά τα βίντεο.

Τι λέτε να φταίει;

Λοιπόν παιδιά βρήκα μόνος μου την λύση στο πρόβλημα που ανέφερα πριν.

Όσοι έχετε κάρτες γραφικών σειράς ATI 4800 ΜΗΝ εγκαταστήσετε τον 12.06 modified driver για windows 8 γιατί θα έχετε πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές που θέλουν flash player.

Η λύση είναι να κάνουμε unistall όλους τους drivers που αφόρουν την κάρτα γραφικών ακόμη και τους generic που έχει η microsoft(τον βγάζουμε από το device manager) και μετά το restart που θα κάνουμε θα περάσουμε τους 11.12 (11-12_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl).

Μετά όλα δουλεύουν μια χαρά.Την λύση τν βρήκα εδώ http://solowindows.e...0-en-windows-8/

Πριν βαλω τα στοιχεια μου λεει 2gb για κατεβασμα και εχω 64bit οποτε ετσι οπως μου λες θα κατεβασει τα 64bit μωλις βαλω τα στοιχεια μου θα κατεβασει την αντιστοιχη64bit.Καποιος που του εβγαλε πριν το αγορασει οτι θα κατεβασει ογκο αρχειων 2gb και μετα μωλις το αγορασε του κατεβασε την 64bit να μας το επιβεβαιωσει αν ισχυει 100%.Ειναι καποιος με σπασμενα ultimate 64bit να εχει κατεβασει τα 8ρια 64bit.

Και σε μένα 2 έλεγε αλλα κατέβασε 2,63 είχα home premium 64bit αυθεντικά

Στο laptop μου εχω δυο διαμερισματα, Ενα recovery και ενα κανονικο, Με την εγκατασταση των 8 πρεπει να κανω κατι? Το recovery θα μπορει να χρησιμοποιηθει για επαναφορα συστηματος, η θα εχει τα w7 ?

Παιδιά ίδια απορία. Το recovery partition παραμένει άθικτο με το παλιό λογισμικό, ε;

Και μια δεύτερη απορία από μενα, αν θελήσω να κάνω format πάνω στα windows 8 θα μπορέσω να το κάνω αν έχω κρατήσει τον installer;; ( σκέφτομαι να κατεβάσω τα 8 και να τα αφήσω στην επιφάνεια εργασίας να υπάρχουν..)

Θα το εξηγησω οσο πιο απλα μπορώ, όποιος αγοράζει την αναβάθμιση απο παλιο λειτουργικό σε windows 8 αγοράζει στην ουσια ένα serial number γνησιο για windows 8 Pro, δεν ληγει καμια παλια αδεια και το πιο σημαντικο δεν παιζουν ρολο η αναβαθμισεις η τι θα κανεις τα αρχεια καθως ανα πασα στιγμη μπορεις να κατεβασεις ξανα και ξανα το .iso και να τα κανεις οτι θελεις η να παραγγειλεις το dvd με χρεωση 14,90€ . Ολα τα upgrade advisor κλπ που κανεις το μονο που κανουν ειναι βοηθητικα προγραματα και τιποτα παραπανω. Ελπιζω να εγινα κατανοητος!

Έτρεξα την εφαρμογή σε consumer preview x64 έκδοση και η μοναδική επιλογή είναι η clean install (λογικό) αλλα έχει μέγεθος μόνο 2gb.

Παίζει να είναι η 32μπιτη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Θα το εξηγησω οσο πιο απλα μπορώ, όποιος αγοράζει την αναβάθμιση απο παλιο λειτουργικό σε windows 8 αγοράζει στην ουσια ένα serial number γνησιο για windows 8 Pro, δεν ληγει καμια παλια αδεια και το πιο σημαντικο δεν παιζουν ρολο η αναβαθμισεις η τι θα κανεις τα αρχεια καθως ανα πασα στιγμη μπορεις να κατεβασεις ξανα και ξανα το .iso και να τα κανεις οτι θελεις η να παραγγειλεις το dvd με χρεωση 14,90€ . Ολα τα upgrade advisor κλπ που κανεις το μονο που κανουν ειναι βοηθητικα προγραματα και τιποτα παραπανω. Ελπιζω να εγινα κατανοητος!

Eυχαριστώ πολύ spirosd2008! Απόλυτα κατανοητός!

Clean install ή upgrade; Παίζει να βγουν προβλήματα αν κάνω upgrade με οοολα τα αρχεία και τα προγράμματά μου μέσα;

Εγω που εχω εναν ssd μονο με windows και προγραμματα εκανα clean install, ο upgrade advisor σου βγαλει την λιστα με ποια θα ειναι συμβατα και ποια θα θελουν ξανα εγκατασταση η αναβαθμιση η ακομα και καποια που δεν υποστηριζονται καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...