Centurion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Προσπαθώ να βάλω τόση ώρα τον media center αλλά μου βγάζει πρόβλημα και μου δίνει ένα λινκ που δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εγω το εβαλα και βλεπω αυτη τη στιγμη. Δεν χρειαζεται να ακολουθησεις καποιο λινκ. Win+W --> γραφεις add features (ή προσθήκη δυνατοτήτων), enter, βαζεις το κλειδι και τελος. Κανει 2 restarts και εχεις media center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εγω το εβαλα και βλεπω αυτη τη στιγμη. Δεν χρειαζεται να ακολουθησεις καποιο λινκ. Win+W --> γραφεις add features (ή προσθήκη δυνατοτήτων), enter, βαζεις το κλειδι και τελος. Κανει 2 restarts και εχεις media center. Βάζω το κλειδί, φορτώνει για λίγο και μετά μου βγάζει αυτό: Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τέλος πάντων δεν καίγομαι και τόσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πως βλέπεις tv με κάρτα η streming? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Για 64bit διαβάστε το προηγούμενό μου post.Μη γράφουμε τα ίδια συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καρτα usb. Ειναι και του 2009 το μοντέλο που εχω. Νομιζω το media center δεν δειχνει με streaming... Δεν ειχα μυριστει καν οτι ηταν διαθεσιμα, χθες το διαβασα εδω πρωτη φορα, με ειχε παρει υπνος!!!!! Εξαιτιας του clean install σε mountain lion και bootcamp ενδιαφερθηκα! Ας ελπισω απο αυριο να φτιαξει... Τωρα εφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 τα εχει αγορασει κανεις με 15 ευρω κ ας εχει παλαιοτερα απο ιουνιο windows 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 εκανε η microsoft το βημα να μας αλαξει το περιβαλλον στα windows δεν αλλαζε και το χαζο περιβαλλον του media center η ιδια πατατα που ηταν πριν ειναι και τωρα , εχω απο το action pack της microsoft τα windows 8 pro και εβαλα και το serial που μου στειλανε και ειναι η ιδια ακριβως πατατα το mce οπως ειπα και πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wi8NpwiEuzc [troll mode]Και κάποιοι λέγανε το Gnome Shell παρανοικό...[/troll mode] Εφ' όσον αναβαθμίσω σε 8 τα windows 7, θα μπορώ μετά να χρησιμοποιήσω πάλι τον κωδικό των 7 αν θελήσω να ξαναπεράσω πάλι τα 7άρια και να τα ενεργοποιήσω κανονικά ή πλέον θα έχει καταχωρηθεί ο κωδικός στα 8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον γιατι δεν το εθεσα πριν σωστα,στο λαπτοπ μου τωρα εχω σπασμενα 64bit και με το windows assistance μου βγαζει να κατεβασω 2gb δλδ τα 32bit.Στο λαπτοπ μου εχω αδεια για home premium 64bit για να νιωσει το windows assistance πρεπει να βαλω τα 7αρια με το κλειδι η υπαρχει καποιο σκελος στο upgrade να βαλεις το κλειδι της αδεια σου και σου κατεβαζει αναλογα αμα ειναι 64bit σου κατεβαζει αυτη αντιστοιχη στα win8?δεν εχω ορεξη να δωσω τα 30ε και να μου κατεβασει τα 32bit.Η πρεπει φτου απο την αρχη να βαλω αυτα που ειχε εξαρχης το λαπτοπ και να κανω το update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Στο laptop μου εχω δυο διαμερισματα, Ενα recovery και ενα κανονικο, Με την εγκατασταση των 8 πρεπει να κανω κατι? Το recovery θα μπορει να χρησιμοποιηθει για επαναφορα συστηματος, η θα εχει τα w7 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Άλλο πρόβλημα που έχω:Τόσο η εφαρμογή youtube player,όσο και άλλες εφαρμογές όπως commedy lab,filmon live κτλ δεν μο παίζουν κανένα βίντεο.Μάλιστα στο commedy lab μου λέει " The Adobe Flash Player or an HTML5 supported browser is required for video playback. Get the latest Flash Player Learn more about upgrading to an HTML5 browser" παρόλο που έχω εγκατεστημένο κανονικότατα τον flash player και όλοι οι browser μου παίζουν κανονικά τα βίντεο. Τι λέτε να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 όχι .. αφού σου δίνουν key και όταν κάνεις download έχεις επιλογή να φτιάξεις και iso.. Και όμως....ναι. Θα χρειαστούν πάλι τα 7. Δεν υσχυει όπως παλιά που μπορούσες να κανείς clean install με upgrade cd. Sent from my iPad using Insomnia [troll mode]Και κάποιοι λέγανε το Gnome Shell παρανοικό...[/troll mode] Εφ' όσον αναβαθμίσω σε 8 τα windows 7' date=' θα μπορώ μετά να χρησιμοποιήσω πάλι τον κωδικό των 7 αν θελήσω να ξαναπεράσω πάλι τα 7άρια και να τα ενεργοποιήσω κανονικά ή πλέον θα έχει καταχωρηθεί ο κωδικός στα 8 ?[/quote'] Εχω την εντύπωση πως αν αναβαθμισεις στα 8 απενεργοποιηται ο κωδικός για τα 7. Έν ολίγης δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα τα 7 και τα 8 ενεργοποιημένα. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Παιδες ποση ωρα χρειαζεται να κανει cold boot με SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Να ρωτήσω κατι άσχετο? Τα εικονίδια τις επιφάνειας εργασίας και αυτα τις γραμμης εργαλειων που φαινονται οταν πατήσεις το βελάκι δεν έχουν πολύ χάλια ανάλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα