Nerven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή όλοι όσοι είχαν preview 8 αποκτούν με 30 euro full win 8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djanton Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα κ απο μενα....οκ με την εγκατασταση αλλα εχω απορειες... πρωτον εχω ενα προβλημα με το windows live mail. Στους λογαριασμους hotmail & gmail τα mail ερχοντε κανονικα.στου οτενετ τα mail ομως μου βγαζει error. κ δευτερον που στο καλο εχει αποθηκευτει το αρχειο των windows για να το κανω dvd? Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dam_Peristeriws Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εχω αρχισει και σπαζομαι που δεν εχει ερθει το key για το media center εδω και 1 ημερα και δεν μπορω να παρακολουθησω τηλεοραση.... Και γώ. Μπούκωσε o server τους μάλλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μπορεσε κανενας να κατεβασει σημερα μεσω msdnaa? Μου βγαζει οτι οι εκδοσεις pro ειναι temporarily unavailable κι ενω μπορω να κατεβασω κανονικα την απλη εκδοση (dreampark), δε μου δινει τo product key, εμφανιζοντας το εξης μηνυμα: "The system is attempting to retrieve this item for you, but is currently busy". Eχει κανεις παρομοιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 εγω κατεβασα το upgrade assistance και οταν πηγα να συνεχισω την αγορα μου ελεγε για 2gb ογκο αρχειου ενω τωρα φοραω μια πειρατικη εκδοση 64bit ultimate,Πως μπορω να κατεβασω και να ενεργοποιησω την 64Bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ναι και εδω temporarily unavailable. Παντως εδω και μηνες ειναι διαθεσιμα, σημερα σου ρθε να τα κατεβασεις? Ακομα ο κωδικος του media center... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ναι και εδω temporarily unavailable. Παντως εδω και μηνες ειναι διαθεσιμα, σημερα σου ρθε να τα κατεβασεις? Ακομα ο κωδικος του media center... Δεν ειχα μυριστει καν οτι ηταν διαθεσιμα, χθες το διαβασα εδω πρωτη φορα, με ειχε παρει υπνος!!!!! Εξαιτιας του clean install σε mountain lion και bootcamp ενδιαφερθηκα! Ας ελπισω απο αυριο να φτιαξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν χρειαστει format παλι τα 7αρια και μετα το update ? όχι .. αφού σου δίνουν key και όταν κάνεις download έχεις επιλογή να φτιάξεις και iso.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ηρθε επιτελους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 πως θα σιγουρευτω οτι θα κατεβασω την 64bit εκδοση?μου λεει να κατεβασω 2gb ογκο αρχειον το οποιο μαλον ειναι τα 32bit.Καποιος να βοηθησει παρακαλω.Τωρα εχω μια σπασμενη εκδοση ultimate 64bit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ηρθε επιτελους! Same here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ηρθε επιτελους! Για αυτό είδα βεγγαλικά να πέφτουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πηγα να κανω το λαθος να τα αγορασω δελεασμενος απο τη πολυ χαμηλη τιμη...μολις 23€.Αλλα οταν παω να βαλω τα στοιχεια μου στο πεδιο για τον ΤΚ μου βγαζει οτι δεν ειναι αποδεκτος!!! Ετσι απο περιεργεια τι σκατα κανω λαθος; Υ.Γ Βαζω τον κλασσικο 5ψηφιο αριθμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πηγα να κανω το λαθος να τα αγορασω δελεασμενος απο τη πολυ χαμηλη τιμη...μολις 23€.Αλλα οταν παω να βαλω τα στοιχεια μου στο πεδιο για τον ΤΚ μου βγαζει οτι δεν ειναι αποδεκτος!!! Ετσι απο περιεργεια τι σκατα κανω λαθος; Υ.Γ Βαζω τον κλασσικο 5ψηφιο αριθμο! θέλει ΧΧΧ ΧΧ, όχι ΧΧΧΧΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Α καλα κρασια...thanks για τη πληροφορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα