CosmosKGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Χωρις touchscreen πως μπορεις να ξεκινησεις μια εφαρμογη, να ψαξεις για κατι κτλ κτλ??? Εννοω μερικα υπομενου χρειαζονται οθονες αφης... εκτος και εαν χανω κατι... Όλα γίνονται! Θέληση να 'χεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Χωρις touchscreen πως μπορεις να ξεκινησεις μια εφαρμογη, να ψαξεις για κατι κτλ κτλ??? Εννοω μερικα υπομενου χρειαζονται οθονες αφης... εκτος και εαν χανω κατι... Απλα γραφεις στην start screen και αυτοματα σου βγαζει ποιες εφαρμογες ταιριαζουν. Στην αρχη ειναι λιγο αβολο αλλα αν το συνηθισεις. Nομιζω ειναι καλυτερο. Ειναι γεγονος οτι για να εχεις ολα τα Features με ανεση θες Touch Screen ή ισως Touch mouse αλλα τελικα μετα απο 1 μηνα θα αρχισεις να το βολευεσαι καλυτερα απο τα 7. Υποκειμενικη μου αποψη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εγώ παράγγειλα σήμερα από public win8 upgrade 32/64bit GR DVD με 60€. θέλω να κάνω clean install. Όταν bootaro από το δισκάκι για να κάνω εγκατάσταση θα μου ζητήσει serial από xp.vista ή 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το start το χρησιμοποιούσα μόνο για να κλείνω τον υπολογιστή και να ανοίγω κάποιες καρφιτσωμένες εφαρμογές. Δεν θα μου λείψει ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 129gb free στον 160αρη δίσκο ή στα 160gb? γιατί έχει διαφορά Δεν είναι ssd, partition είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Χωρις touchscreen πως μπορεις να ξεκινησεις μια εφαρμογη, να ψαξεις για κατι κτλ κτλ??? Εννοω μερικα υπομενου χρειαζονται οθονες αφης... εκτος και εαν χανω κατι... Από το explore(ολες οι επιλογές του παλιού start,βρισκονται εκεί,πλέων!) και το search! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johntsia8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Τα άτομα που έχουν σπασμένα windows και θέλουνε να αγοράσουνε νέα full έκδοση τον 8 ποια να πάρουνε? και με ποιον τρόπο γίνεται η πληρωμή του λογισμικού τον 30e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εκανα εγγραφη πηρα εμαιλ με τον κωδικο κατεβασα το Windows8-UpgradeAssistant και δοκιμασα να κανω αγορα με paypal. Πουθενα δεν μου ζητησε κωδικο των windows 7 που εχει ο φορητος που πηρε φιλος χθες με 7αρια ουτε αν ειναι 32ή 64 bit Λογικο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εκανα εγγραφη πηρα εμαιλ με τον κωδικο κατεβασα το Windows8-UpgradeAssistant και δοκιμασα να κανω αγορα με paypal. Πουθενα δεν μου ζητησε κωδικο των windows 7 που εχει ο φορητος που πηρε φιλος χθες με 7αρια ουτε αν ειναι 32ή 64 bit Λογικο ειναι ? Ναι, το διαβασε απο registry 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ναι, το διαβασε απο registry Και πως καταλαβαινει οτι τα αγορασα χθες αφου το κανω απο αλλο pc με νομιμα μεν αλλα παλια 7αρια και με τον κωδικο μου ζηταει 14.99 ευρω μονο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι ssd, partition είναι oh... με hibernation & pagefile enabled? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 το mail για το media center σε πόση ώρα έρχεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 το mail για το media center σε πόση ώρα έρχεται ? απο τις 11 το πρωι δεν εχει ερθει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BeSt_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μήπως το μετάνιωσε η Microsoft και δεν θέλει να μας δώσει τον Media Center ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 oh... με hibernation & pagefile enabled? Λογικά ναι και με αυτά, αφού ο ίδιος δήλωσε: timestamp='1351260107' post='5037602']129 GB free of 160 GB με professional 64b και έξτρα περασμένα μόνο firefox, gom, mtorrent και cs 1.6 ( ). Έκανα δυο φορές κάποιες ενημερώσεις, αλλά δεν παρατήρησα μέγεθος. Το λογικό συμπέρασμα θα ήταν ότι ήταν στις αρχές του στησίματος του λειτουργικού, οπότε θα ήταν και αυτά μέσα. Άλλωστε το μέγεθος που μας είπε το φωνάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα