Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά μια απλή ερώτηση που την έχω ακόμα άλυτη.

Έχω ένα λαπτοπ με vista 32bit φοράει πειρατικά windows 7 64bit. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το cdkey του laptop που έχει τα windows vista 32bit στο desktop και να αναβαθμίσω σε windows 8 64bit με €29.99???

νομίζω ότι είναι για 7 only...

Ε, λογικά δεν θα είναι διαθέσιμα μέσω MDSN και τα WIndows 8;

msdnaa θες να πεις και υπάρχουν από τα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρίου αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

νομίζω ότι είναι για 7 only...

mdsnaa θες να πεις και υπάρχουν από τα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρίου αν δεν κάνω λάθος...

Μπα msdnaa θελει να πει :D Και όντως υπάρχουν ήδη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δώστε μας το κλασσικό μενού έναρξης πίσω !!

ναι τώρα το ετοιμάζουν, ταυτόχρονα με το launch :P

• Like 1
Δημοσ.

Συνολικά οι κριτικές ειναι καλες αλλά δεν είναι όλα τέλεια: http://www.businessinsider.com/bad-surface-reviews-2012-10

Αυτά για τα rt, γιατί τα κανονικά win8 είναι πάρα πολύ καλά (αρκεί να μη χρειαστεί να αλλάξεις τα settings για το "trusted pc").

:)

Δε θελω να αναφερω,που εχουμε γραμμενες τις κριτικες τους!Εχουμε ματια και βλεπουμε,δε ειμαστε προβατα,για να περιμενουμε απ'αυτους να δουμε αν αξιζουν ή οχι!

Στο θεμα μας!

Αυριο μπορουμε να αγορασουμε τις αδειες?

Θελω να παρω 2,για τα λαπτοπ μου,θα πρεπει να τους στειλω και τις 2 αδειες με τα 60ευρο και θα μου στειλουν τους κωδικους!Αλλα θα παιξει ρολο σε ποιο λαπτοπ, θα πρεπει να περασω τον καθε κωδικο?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν κατέβασε θα τα windows 8 μπορείς να τα κανεις clean install σκατα χωρίς τα 7

Sent from my iPhone using Insomnia

type slower "speedman"... :P

• Like 13
Δημοσ.

απο αυριο θα κυκλοφορησουν και στα μαγαζια;

και τελικα καποιος που δεν χρησιμοποιει πιστωτικη πως θα τα αγορασει εκτος upgrade μεσω microsoft;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αξιζει να βαλεις τα 8 αν δεν εχεις οθονη αφης ?

Εμενα μου φαινονται πολυ αβολα.

αγνοείς το metro ui και τέλος...

Δημοσ.

Ερωτηση. Αυτη τη στιγμη εχω ενα hp laptop με εναν ssd που εχει περασμενα τα windows 8 release preview και εναν hdd με τα original windows 7 (το laptop μου εχει 2 bay για σκληρους). θελω να αγορασω τα 8 γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Προφανως θα μπω στα 7 για να αγορασω τα 8. Το θεμα ειναι θα μπορω να τα περασω στον ssd σκληρο ή θα πρεπει να γινει πανω απο τα 7 που βρισκονται στον "απλο" hdd? Στην περιπτωση που μπορω να τα περασω στον ssd τα 7 θα μεινουν απειραχτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...