devill0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα.Εχω πρόβλημα με τη μητρική της υπογραφής μου η οποία είναι αγορασμένη 6/9 απο visionstudio.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ο ήχος σταματάει και σε δευτερόλεπτα να εμφανίζεται πάλι και να δείχνει ενα popup παράθυρο στις ειδοποιήσεις οτι έβγαλα και ξανασύνδεσα τα ηχεία.Αυτο γίνεται συνέχεια,έχω βάλει το τελευταίο bios 1.80....Τι προτείνεται να κάνω?Τη μητρική αυτή δεν την έχει πια το visionstudio....ενναλακτικές είναι οι http://www.visionstu...&step=undefined http://www.visionstu...&step=undefined http://www.visionstu...&step=undefined ποία να είναι η καλύτερη επιλογή.
Thanos1972 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μαλλον συνδεονται και αποσυνδεονται τα ηχεια για καποιο λογο μονα τους.εχεις αλλα ηχεια να δοκιμασεις?εστω ακουστικα.επισης,μηπως τα συνδεεις στο front panel?εαν ναι,βαλε τα πισω,εαν οχι βαλε τα στο front panel για να δεις εαν σου κανουν το ιδιο και ειναι τελικα προβλημα των ηχειων.
devill0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μαλλον συνδεονται και αποσυνδεονται τα ηχεια για καποιο λογο μονα τους.εχεις αλλα ηχεια να δοκιμασεις?εστω ακουστικα.επισης,μηπως τα συνδεεις στο front panel?εαν ναι,βαλε τα πισω,εαν οχι βαλε τα στο front panel για να δεις εαν σου κανουν το ιδιο και ειναι τελικα προβλημα των ηχειων. εχω δοκιμασει και αλλα ηχεια τα logitech x-230 και δεν ειχα προβλημα,εχω βαλει και ακουστικα και εκει δεν ειχα προβλημα..τα ηχεια ειναι 5.1 και ειναι συνδεμενενα πισω..τωρα που τα συνδεσα μπροστα ειδα οτι το μικροφωνο εκανε κατι σαν παρεμβολες και εδειχνε ενα μηνυμα οτι βγαζω και ξαναβαζω το μικροφωνο συνεχεια και ο ηχος να αλλοιωνεται
ninos30 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ΔΛΔ ενώ βάζεις άλλα ηχεία και δεν έχουν πρόβλημα, πιστεύεις τελικά ότι έχει πρόβλημα η ΜΒ σου και μιλάς για αλλαγή? Τα δοκίμασες σε άλλο PC?
devill0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 τα δοκιμασα και σε αλλο pc και δουλευουν κανονικα....αυτο που μου κανει νερα ειναι η εισοδος του μικροφωνου.. ενα αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στο ubuntu 12.10 που εχω παραλληλα με τα windows,οταν παω στο sound optiions στο input device αναβοσβηνει μια εξτρα επιλογη που δε μπορω να την επιλεξω(εχω προσεξει οτι γραφει headphones) με αποτελεσμα ο ηχος να κανει διακοπες
GothmogGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Το προβλημα σου δεν είναι η μητρική αλλα το front panel του κουτιου στο οποίο για καποιο λόγο βραχυκυκλώνει η θύρα του μικροφωνου και μπερδευει την καρτα η οποία το βλέπει σαν συνδεση αποσύνδεση βύσματος. Η αποσυνδέεις εντελώς το front panel απο την μητρική η το αλλαζεις με καποιο τρόπο!
devill0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το προβλημα σου δεν είναι η μητρική αλλα το front panel του κουτιου στο οποίο για καποιο λόγο βραχυκυκλώνει η θύρα του μικροφωνου και μπερδευει την καρτα η οποία το βλέπει σαν συνδεση αποσύνδεση βύσματος. Η αποσυνδέεις εντελώς το front panel απο την μητρική η το αλλαζεις με καποιο τρόπο! έκανα κάτι άλλο..το front panel εχει 2 καλώδια,1 που γράφει HD Audio(που αυτο είχα μέχρι τώρα) και το άλλο AC '97 έβαλα αυτό και σταμάτησε να το κάνει. Ευχαριστώ.
gamer hd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Asrock η μαρκα με τις μεγαλυτερες ζημιες. Φιλε για κανε ενα biow update μηπως και φταινε αυτα
devill0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Asrock η μαρκα με τις μεγαλυτερες ζημιες. Φιλε για κανε ενα biow update μηπως και φταινε αυτα Ασε μας κουκλιτσα μου...εμαθες και την asrock 3
sobi1984 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Asrock η μαρκα με τις μεγαλυτερες ζημιες. Φιλε για κανε ενα biow update μηπως και φταινε αυτα troll machine think before you speak...... 1
gamer hd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 το ποσταρα τον υπολογιστη αντε τωρα να δω τι θα πειτε . αγορι μου οταν εσι εφτιαχνες lego εφτιχνα pc . Αυτα παθενεις οταν περνεισ τετοιεσ μητρικες
GothmogGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 το ποσταρα τον υπολογιστη αντε τωρα να δω τι θα πειτε . αγορι μου οταν εσι εφτιαχνες lego εφτιχνα pc . Αυτα παθενεις οταν περνεισ τετοιεσ μητρικες Μην το συνεχίζεις ... δεν έφταιγε η μητρική το προβλημα λυθηκε... έλεος είσαι που είσαι ανίδεος έχεις και γνώμη!!! 2
ninos30 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Και για τους ημιμαθείς, η AsRock για τα έτη 2010-2011 και έτσι φαίνεται ότι θα κλείσει και το 2012, έχει το μικρότερο return-rate σε RMAs... 1
devill0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 το ποσταρα τον υπολογιστη αντε τωρα να δω τι θα πειτε . αγορι μου οταν εσι εφτιαχνες lego εφτιχνα pc . Αυτα παθενεις οταν περνεισ τετοιεσ μητρικες εκει που φτιαχνεις τα pc παραλληλα μαθε να φτιαχνεις και την ορθογραφια σου γιατι στραβωθηκαμε...Τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα