pkazantzis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Γειας σας εχω ενα laptop hp pavilion dv6541ev και θελω να κανω ενημερωση BIOS..Που θα βρω??στο site της hp εχει αλλα ειναι για λειτουργικο συστημα vista ενω εγω windows 7..Tι μπορω να κανω?? Ευχαριστωω..
rounsmith Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δουλεύει το λάπτοπ έτσι? Γιατί να του κάνεις bios update? Και το Bios είναι ανεξάρτητο από το λειτουργικό σύστημα. Γνώμη μου μην κάνεισ τίποτα αφού δουλεύει μια χαρά το λάπτοπ.
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει προϋποθέτει την εισαγωγή του λειτουργικού που χρησιμοποιείς για να σου βγάλει τη λίστα με τα downloads & τότε δεν είχε win7 αλλά δεν έχει να κάνει που έχεις 7.
pkazantzis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 θελω να κανω επειδη εχω ενα θεμα με την καρτα γραφικων..και διαβασα οτι το συγκεκριμενο εχει προβλημα υπερθερμνασης και εχει κανει ενημερωση bios η hp..Οποτε να κατεβασω το bios που εχει η hp παρολο που λεει windows vista και να το καςς εγκατασταση??
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να το περάσεις & ας λέει & bsd που λέει ο λόγος, άσχετα από το λειτουργικό.
sil_unique Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να το περάσεις & ας λέει & bsd που λέει ο λόγος, άσχετα από το λειτουργικό. επιβεβαιώνω
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πότε το αγόρασες το laptop;ΑΜD ή INTEL επεξεργαστή έχει;Έχω dv6 και πριν αλλάξω σκληρό μου ανέβαζε θερμοκρασίες στον Θεό!
pkazantzis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 πρεπει να το εχω και 6 χρονια το laptoπ..intel epeksergasti exei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα