Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,πριν από λίγη ώρα άλλαξα το sata controller τις μητρικής από IDE σε AHCI.χαρούμενος εγώ λέω:ωραία τώρα θα δουλεύει καλύτερα ο ssd!αμ δε!Κάνω ξανά εκτέλεση τις βαθμολογίας των windows και βλέπω ότι ο σκληρός δίσκος παίρνει 5.9 ενώ προηγούμενος (σε IDE)έπαιρνε 6.9!Τι συμβαίνει και παίρνει τις ίδιες βαθμολογίες με έναν HDD?Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κανένα regedit μετά την αλλαγή?ο SSD είναι ο OCZ Agility 3 60gb.Αν χρειάζεστε πληροφορίες για το σύστημα πείτε μου.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η μητρικη ειναι η Asus P8H77-V LE,cpu Intel I-5 3450 και RAM Corsair Vengeance 1600mhz 8gb.Ο δισκος εχει ελευθερα 8gb αλλ και πριν τοσα ειχε!τι παιζει?

Δημοσ.

Έπρεπε να 500αρίζει;

Ρωτάω γιατί η βαθμολογία των Windows, δεν είναι Ευαγγέλιο. Μπορεί να θεωρεί ότι για IDE πήγαινε πολύ καλά, αλλά για SATA (ACHI), δεν είναι τόσο καλό.

Δημοσ.

Σε αυτην την θυρα το εχω,νομιζω πως ειναι σωστη AZiW3HQ9UxRXYS7e_500.jpg

Eπισης δεν με παιρνει ουτε byte να διαγράψω,πριν με τα ιδια byte ειχε 6,9...

Δημοσ.

Σε SATA2 το χεις βάλει. Δες το manual.

edit: Άσχετο, αλλά δεν υποτίθεται πως αλλάζεις κάποιο registry key πρωτού κάνεις την αλλαγή από IDE->AHCI στο BIOS;

Δημοσ.

Pff δικια μου βλακεια δηλαδη :shock: θα το αλλαξω και θα σας πω.

παιδια οχι θα ακουστει χαζο αλλα με τα παιδια που καναναμε το pc βαλαμε τον ssd σε λαθος θυρα.Σορρυ αν σας εβαλα σε κοπο για μια βλακεια μου,τωρα πλεον πιανει 7.6 .Ευχαριστω για την βοηθεια.result.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

` Να ρωτησω και εγω κατι μια που εχω το ιδιο ακριβώς πρόβλημα…

Εχώ τον Agility 3, στα 60 γιγα με sata 3 sth μητρική.. είχα κάνει και τη ρύθμιση στο bios και ειχα βαθμολογια 7,8 τώρα μετα το φορματ έπεσε στα 7,5…

Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο Firmware από το site – Αν και δεν μου επιτρέπει για έχω το λειτουργικό επάνω…

Για να τον τσεκάρω θα του κάνω το τεστ που έκανε και ο φίλος πιο πάνω… ποιες είναι οι normal ταχύτητες που πρέπει να πίασει αυτός ο SSD?Aν ξέρει κάποιος να μου πει…??!!

Επεξ/σία από vkarfis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...