stepar10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Sorry ρε παιδες αλλά αυτο που μου προτείνετε μου φαινεται καπως οπισθοδρομικό. Η τεχνολογία προχωράει. Θα παρω εσωτερικο δισκο και κουτι?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304575 Αυτος εχει δυο χρονια εγγυηση και μπορει ανετα να ειναι και φορητο. Εταιρειες κολοσσοι οπως η WD μου εμπνεουν εμπιστοσυνη.
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δίκιο έχεις. Ώρες-ώρες γράφουμε ό,τι να 'ναι μου φαίνεται.... Άκου "εσωτερικό και κουτί".... Πάρε αυτόν που λες. Δύο χρόνια εγγύηση καλά είναι, τί να τα κάνεις τα παραπάνω. Άσε που ο όντως κολοσσός WD, δεν είναι παίξε-γέλασε. Σίγουρα έχει προχωρήσει την τεχνολογία των δίσκων. Και είναι και φορητός κι όλας. Και είναι κι απ' το e-shop : Άλλος κολοσσός κι αυτός. Το μεγαλύτερο κατάστημα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σωστές τιμές και άψογο service. Tην καλύτερη αγορά θα κάνεις. Καλοδούλευτος. 2
rounsmith Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Stepar10 , εμείς σου κάναμε κάποιες προτάσεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα. Αλλά από την στιγμή που δεν κάνουμε κουμάντο στα λεφτά σου δική σου είναι η απόφαση. Καλοδούλευτος Υ.Γ. Σου εξήγησα τους λόγους γιατί ένας φτιαχτός εξωτερικός είναι καλύτερος από τον έτοιμο. Η απόφαση είναι δική σου.
alexmm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Έχει πλάκα που έρχεται κάποιος, ζητάει βοήθεια, την παίρνει στο 110%, και μετα γυρνάει και λέει "μα καλα, τι λέτε ρε οπισθοδρομικοι, θα κάνω αυτο που σκέφτηκα εγω εξαρχής"- και με στυλ κιόλας. Πλάκα έχει ο κόσμος.... Sent from my iPhone using Insomnia 2
moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δίκιο έχεις. Ώρες-ώρες γράφουμε ό,τι να 'ναι μου φαίνεται.... Άκου "εσωτερικό και κουτί".... Πάρε αυτόν που λες. Δύο χρόνια εγγύηση καλά είναι, τί να τα κάνεις τα παραπάνω. Άσε που ο όντως κολοσσός WD, δεν είναι παίξε-γέλασε. Σίγουρα έχει προχωρήσει την τεχνολογία των δίσκων. Και είναι και φορητός κι όλας. Και είναι κι απ' το e-shop : Άλλος κολοσσός κι αυτός. Το μεγαλύτερο κατάστημα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σωστές τιμές και άψογο service. Tην καλύτερη αγορά θα κάνεις. Καλοδούλευτος. Έλιωσα..
aris1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δίκιο έχεις. Ώρες-ώρες γράφουμε ό,τι να 'ναι μου φαίνεται.... Άκου "εσωτερικό και κουτί".... Πάρε αυτόν που λες. Δύο χρόνια εγγύηση καλά είναι, τί να τα κάνεις τα παραπάνω. Άσε που ο όντως κολοσσός WD, δεν είναι παίξε-γέλασε. Σίγουρα έχει προχωρήσει την τεχνολογία των δίσκων. Και είναι και φορητός κι όλας. Και είναι κι απ' το e-shop : Άλλος κολοσσός κι αυτός. Το μεγαλύτερο κατάστημα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σωστές τιμές και άψογο service. Tην καλύτερη αγορά θα κάνεις. Καλοδούλευτος. Διακρίνω μια στάλα ειρωνίας; :-P
stepar10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καταρχας πειτε μου εναν λόγο που αρπάζεστε και θιγεστε. Σε κάθε μου ποστ ειμαι ευγενικός και ευχαριστω οποιονδήποτε μου απαντάει, και στο τελευταίο εγραψα και την λέξη sorry για να μην παρεξηγηθώ κιόλας. Φυσικά ζητησα βοήθεια και μία γνώμη και ευχαρίστησα οταν την πήρα, αλλά κάποια στιγμή ηρθε η ωρα να γρ'αψω και την δική μου γνώμη. Και μαλιστα χωρις να ειρωνευτω κανέναν, όπως ειρωνευτηκε ο washcloud. Τελοσπάντων, νομιζα το φορουμ υπάρχει για να μιλάμε, σορι που γράφω δεν θα ξαναγίνει τετοιο λάθος. Ζειστε την αγαπημένη σας χουντα και ευχομαι να μην σας την χαλάσει κανεις.
rounsmith Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι ειρωνεία προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε και εσύ μας λες ότι είμαστε οπισθοδρομικοί. Φαντάζομαι δεν διάβασες ούτε το μισό πόστ μου που έκατσα και έγραψα για να σε βοηθήσω. Το μόνο που ήρθες ήτανε εσύ να ειρωνευτείς και να το παίξεις γνώστης της τεχνολογίας. Εμένα μου αρέσει που σου πρότεινα δίσκο Western Digital και λες στο ποστ σου ότι σου εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή η εταιρεία ... είναι σαν να σου έγραψα εγώ για toshiba δίσκο στο ποστ μου. Αναφέρεις την Western Digital ενώ έχεις βάλει τον Stock δίσκο που έχουνε στο e-shop me τον 1 χρόνο εγγύηση.(Seagate). Η καλύτερη λύση για εξωτερικούς δίσκους ήτανε το κουτί και ο δίσκος για τους λόγους που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου. Απλώς μην δω πόστ σου στο μέλλον που θα σου έχει χαλάσει η θύρα mini usb θα είναι σε εγγύηση θα έχει αρχεία σου μέσα και θα γκρινιάζεις γιατί δεν μπορείς να τα πάρεις επειδή θα πρέπει να τον αλλάξεις.(Καμία εταιρεία δεν σου εγγυάται τα δεδομένα σου σε δίσκο που είναι σε εγγύηση και τον στέλνεις για αντικατάσταση). Αυτά από εμένα. Και η κουβέντα περί χούντας ήτανε ανούσια όταν έρχεσαι με το στυλάκι του πολύξερου και ρωτάς. Αυτά.
overpower Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δίκιο έχεις. Ώρες-ώρες γράφουμε ό,τι να 'ναι μου φαίνεται.... Άκου "εσωτερικό και κουτί".... Πάρε αυτόν που λες. Δύο χρόνια εγγύηση καλά είναι, τί να τα κάνεις τα παραπάνω. Άσε που ο όντως κολοσσός WD, δεν είναι παίξε-γέλασε. Σίγουρα έχει προχωρήσει την τεχνολογία των δίσκων. Και είναι και φορητός κι όλας. Και είναι κι απ' το e-shop : Άλλος κολοσσός κι αυτός. Το μεγαλύτερο κατάστημα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σωστές τιμές και άψογο service. Tην καλύτερη αγορά θα κάνεις. Καλοδούλευτος. Δακρυσα Καταρχας πειτε μου εναν λόγο που αρπάζεστε και θιγεστε. Σε κάθε μου ποστ ειμαι ευγενικός και ευχαριστω οποιονδήποτε μου απαντάει, και στο τελευταίο εγραψα και την λέξη sorry για να μην παρεξηγηθώ κιόλας. Φυσικά ζητησα βοήθεια και μία γνώμη και ευχαρίστησα οταν την πήρα, αλλά κάποια στιγμή ηρθε η ωρα να γρ'αψω και την δική μου γνώμη. Και μαλιστα χωρις να ειρωνευτω κανέναν, όπως ειρωνευτηκε ο washcloud. Τελοσπάντων, νομιζα το φορουμ υπάρχει για να μιλάμε, σορι που γράφω δεν θα ξαναγίνει τετοιο λάθος. Ζειστε την αγαπημένη σας χουντα και ευχομαι να μην σας την χαλάσει κανεις. Ναι αλλα στο φορουμ ηρθες για να ακουσεις γνωμες για καινουργιο και απο οτι φενεται εμπειρια δεν εχεις αφου πας να αγορασεις απο e-shop, καλυτερα να τους ακουσεις. Ξερεις ενας εξωτερικος σκληρος, ετοιμος, απο τι αποτελειται?
stepar10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πες μου ενα σημείο στα γραφόμενα μου που το επαιξα πολύξερος. Το μονο που είπα ειναι πως το να πάρω δισκο και κουτι μου φαινεται κάπως οπισθοδρομικό ενω πλέον υπάρχουν δισκοι που ζυγιζουν μόλις κάποια γραμμάρια και έτσι μεταφέρονται πολύ ευκολα. Φυσικά και διάβασα όλο το ποστ σου αλλά δεν στάθηκα τοσο στην μαρκα δισκου που προτεινες οσο στο οτι ηταν κουτι+δισκος. Και φυσικά δεν είχα σκοπο να παρω απο e-shop απλά τα προιόντα παράθεσα. Και οσο για την χουντα δεν πηγαινε σε σένα αλλά στο μοναδικό ποστ που ειρωνευτηκε. Και σε οσους δακρυσαν και ελιωσαν. Ελικρινά δεν μπορω να καταλάβω αυτην την κατηορία "ανθρώπων". χωρίς να ξέρετε καν έναν ανθρωπο, βγάζετε όλα τα κομπλεξ που σας βαραίνουν χωρίς λόγο. Τεσπα και πάλι συγνωμη που ρωτησα την αποψη σας και διαφώνησα με τα λίγα που ξέρω, οτι πείτε είναι σωστό. Kαλή καρδιά, να είστε καλά όλοι.
moxalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλά πολύ τραβήχτηκε το θέμα.. Απλά από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα για σκληρούς δίσκους και ζητάς βοήθεια (και καλά κάνεις) και μετά κάνεις υποδείξεις σε άτομα που το κατέχουν το θέμα, τότε χτυπάει κάπως άσχημα, γι' αυτό και έγινε ένα αστείο. Δε θεωρώ κομπλεξικό τον εαυτό μου, απλά εκτιμώ το καλό χιούμορ. Αντίθετα το σχόλιο περί χούντας λόγω του ότι κάποιος ειρωνεύτηκε θα μπορούσε να θεωρηθεί κομπλεξικό. Anyway, μιας και δε μπορώ το "drama" δεν πρόκειται να συνεχίσω το thread. Καλό είναι πάντως να μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο κατάκαρδα.
overpower Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πες μου την διαφορα απο εναν ετοιμο σκληρο, και απο εναν που θα φτιαξεις εσυ που κατα πασα πιθανοτητα αν βρεισ μικρη θυκη θα ειναι και πιο ευκολος για μεταφορα. Και να το επαιξες πολυξερος ουτε οπισθοδρομικο ειναι ουτε παλια τεχνολογια. Τους ιδιους σκληρους περιεχουν οι ετοιμοι σκληροι, δεν υπαρχει κατι πιο εξελιγμενο. Το παλικαρι σου ειπα παντως ενα βασικα παραγοντα γιατι να παρεις θηκη + σκληρο και ειναι τα 5 χρονια εγγυηση. Αν θελεις παρε με 1 χρονο εγγυηση, αλλα μετα να μην κλαιγεσαι αν σου χαλασε στο 1,5 ετος.
stepar10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 καλα κρασιά. ενταξει, αφηστε το. Ειμαι για λιθοβολισμο. Πως κλειδωνει το θεμα να τελειώνουμε?
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Γιατί; Αν μείνει ξεκλείδωτο δεν θα μπορείς να κοιμηθείς;
alexmm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Κάτσε ρε φίλος! Έρχεσαι επειδή πιστεύεις (και με το δίκιο σου) ότι εδώ θα βρεις ανθρώπους με πολύ περισσότερες γνώσεις από σένα να σε βοηθήσουν. Όταν το κάνουν, τους λες οπισθοδρομικούς, επιμένοντας σε μια δική σου (εμφανώς κατώτερη) λύση. Κι όταν αντιδρούν μιλάς για χούντες, κόμπλεξ και "ανθρώπους". Σου φαίνεται σωστή η εικόνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα