Προς το περιεχόμενο

Buffalo DriveStation 2.0TB - 94€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oχι, δεν επεσαν ακομη, ειναι usb2 αυτα...

Να σου πω την αλήθεια δεν με πολυ-πειράζει μιας και δεν έχω 3. Σκοπό είχα να ξηλώσω από μέσα το δίσκο και να τον κάνω εσωτερικό.

Δημοσ.

Καλημερα.

Σκεφτομαι να αγορασω το WD αλλα δεν εχω ξανακανει αγορα απο amazon.Ξερει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω και τι επιλογες πληρωμης εχω?Επισης λεει ships free to UK.Στελνει Ελλαδα?

THanks in advance

Δημοσ.

Καλημερα.

Σκεφτομαι να αγορασω το WD αλλα δεν εχω ξανακανει αγορα απο amazon.Ξερει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω και τι επιλογες πληρωμης εχω?Επισης λεει ships free to UK.Στελνει Ελλαδα?

THanks in advance

στα γρήγορα...

amazon.co.uk στέλνει Ελλάδα κανονικά.

πρέπει να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στο site όπου δηλώνεις τα στοιχεία σου.

Προϊόντα που έχουν την επιλογή "sold" ή "dispatched by Amazon.co.uk" και την επιλογή "Super Saver Delivery" μπορούν να σταλούν δωρεάν στην Ελλάδα όταν το ύψος της αγοράς υπερβαίνει τις 25 λίρες (έρχεται με ΕΛΤΑ).

Η αγορά γίνεται με πιστωτική κάρτα (εγώ έχω μια prepaid για αυτές τις δουλειές).

Αν κάτι μου διέφυγε ας το συμπληρώσει κάποιος φίλος...

• Like 1
Δημοσ.

επίσης στις επιλογές πληρωμών βάλε να πληρώνεις σε λίρες και όχι σε ευρώ , γιατί με τη μετατροπή λίρα->ευρώ κρατάνε ποσοστό και ανεβαίνει η τιμή

για ότι άλλη απορία έχεις εδώ είμαστε

• Like 2
Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Εδω που βρισκομαι εχει μονο Εθνικη και Εμπορικη που δεν εχουν προπληρωμενες καρτες.Φανταζομαι πως μπορω να βγαλω μια χρεωστικη και απλα να βαζω το ποσο εκει πριν κανω την αγορα.Δεν θα λειτουργει σαν προπληρωμενη ετσι?Αυτον τον λογαριασμο δεν θα τον χρησιμοποιω για κατι αλλο.

Δημοσ.

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, γλυτώνεις τις καθυστερήσεις κ τις προμήθειες των prepaid.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...