Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα.Έχω γράψει μερικά δισκάκια dual layer με το tsmuxer και το imgburn.Όταν το βάζω στο blurayplayer που έχω η εικόνα κάνει τρομερά σπασίματα και δεν παίζει σχεδόν καθόλου ενώ όταν τοποθετώ τον δίσκο στον υπολογιστή παίζει απ τον φάκελο stream γιατί ο υπολογιστής μου βγάζει πολλαπλά αρχεία κανονικά και το πιο κουφό παίζει με όλους τους players.Καμιά ιδέα ρε παιδιά γιατί με έχει σαλτάρει;

Δημοσ.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι απλά να μην γουστάρει την συγκεκριμένη μάρκα δισκάκια που γράφεις,δοκίμασες και με άλλη;;

Δημοσ.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι απλά να μην γουστάρει την συγκεκριμένη μάρκα δισκάκια που γράφεις,δοκίμασες και με άλλη;;

Δοκίμασα με κάνα δύο τρεις μάρκες τώρα έχω verbatin αλλά τίποτα.Επίσης κατέβασα και το τελευταίο firmware για το blueray player αλλά πάλι τίποτα... έχω απελπιστεί.....
Δημοσ.

TheELF μάλλον έκανα βλακεία ενώ η ταινίες που γράφω ήταν 720p το ts muxer είχε προεπιλογή στα 1080p και δεν το είχα πάρει χαμπάρι . Ωστόσο όπως έγραψα και πιο πάνω στον υπολογιστή έπαιζε κανονικά.Κάτι άλλο η μικρότερη ταχύτητα εγγραφής στο imgburn είναι το 4 έχει και για πιο χαμηλά τιμές αλλά δεν σε αφήνει λέγοντας ότι το 4 είναι το χαμηλότερο.Τέλος πάντων γράφω τώρα το the wrath of titans και θα ποστάρω ξανά να δούμε τι έγινε

|Edit:

Τζίφος και πάλι.... στον υπολογιστή τέλεια εικόνα και ήχος στο blueray player δεν παίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...