Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν παιχνίδια με αγορά κάρτας γραφικών AMD - Never Settle Bundle

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως ξεχωριζουμε αν μια καρτα περιεχει τα παιχνιδια η οχι?Βλεπω στο Αγγλικο αμαζον οτι καποιες λενε στην περιγραφη never settle reloaded.Οι αλλες παιζει να μην εχουν τους κωδικους για τα παιχνιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά εγώ που πήρα από το γαλλικό αμαζον την 7870 μέσα Δεκέμβρη (υπήρχε το bundle αλλά δεν ανέφεραν κάτι) λέτε να στείλω κανα mail μπας και μου τα δώσουν;;;

Εν τω μεταξύ εμένα χθες μου έστειλαν mail απ' το γαλλικό Amazon όπου μου έδιναν εκ νέου κωδικό (μου είχαν δώσει ήδη και τον έχω ήδη βάλει).

Στο mail μου ζητούσαν συγγνώμη και κάτι τέτοια, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.

Βάζω από περιέργεια τον κωδικό και μου δίνει τους δύο κωδικούς, για Crysis 3 και BioShock Infinite.

Μου τους ζήτησε ένας φίλος, βάζει εκείνον του BioShock και παίζει κανονικά :P

Το U δίνει το Biosock Infinite με την Sapphire HD7990.

http://support.you.gr/you/newsletter/NL_2013-04-09/newsletter.html

Αν και αυτό λογικά δεν είναι μέσα στις προσφορές της ΑMD, αλλά πιστεύω ψιλό είναι σχετικό με το thread, είπα να σας ενημερώσω.

Είναι μέσα στις προσφορές  :)

Καλά εδώ ΑΝ έρθει η προσφορά, πιστεύω θα συνδυαστεί με αύξηση τιμών.

Άσε που μπορεί να τσεπώνουν τα κουπόνια οι υπάλληλοι

Καλά εδώ ΑΝ έρθει η προσφορά, πιστεύω θα συνδυαστεί με αύξηση τιμών.

Άσε που μπορεί να τσεπώνουν τα κουπόνια οι υπάλληλοι

Ισως καλύτερα να περιμένεις μεχρι να βρούν ποιός κάνει τι.

να σου πω την αληθεια δεν αμφιβαλλω αν γινεται αυτο αλλα τουλαχιστον στην εταιρεια που εργαζομαι εγω οτι ειναι τετοιο bundle φωναζει στην συσκευασια του για το παιχνιδι που δινει δωρο και + της αλλης δν νομιζω οτι το χει αναγκη το game o καθενας... αν και απ οτι ξερω αυτο το bundle το παιρνεις μονο με registration της καρτας στον εκαστοτε κατασκευαστη...

Καλησπέρα, το έχω πάρει και εγώ το bundle.

Στη συσκευασία της κάρτας δεν φαίνεται τίποτα το διαφορετικό, δεν είναι όπως παλιά που είχε μέσα το DVD.Ούτε στο site του μαγαζιού έλεγε τίποτα, το διευκρίνισα τηλεφωνικά.

Και ο κωδικός δεν είναι το serial της κάρτας που γίνεται με registration, είναι ξεχωριστός που τον παίρνεις από το μαγαζί.

εγω προσωπικα την xfx 7870 την εκανα register στο site της και εβαλα μοντελο ,σειριακο κλπ κλπ....και μ εστειλαν σε λινκ τα games.

*και για να ξερουν μερικοι , μιλησα τωρα με προμηθευτη και μ λεγε πως εχει κουπονια και αν θελω να μου στειλει....οποτε καταλαβαινετε τι γινεται...οχι καταστηματα....προμηθευτες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...