shadowmann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 αυτό ισχύει μονο για όσους αγόρασαν την κάρτα αρχές νοέμβρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Όχι, και τώρα προλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 για αυτούς που πήραν κάρτα πριν από 1 νοεμβρίου αν ισχύει εννοούσα. λάθος διατύπωση,συγγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Σίγουρα, αφού το θέμα έχει δημιουργηθεί από τέλος Οκτωβρίου. Δες στην πρώτη σελίδα έχει τα επίσημα links και τους όρους. Όμως πρέπει το μαγαζί να συμμετέχει στο promotion για να σου δώσει κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 shadowmann εχεις παρει καρτα ηδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ναι :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τελικά από Ελλάδα μόνο το okcomputer είναι σίγουρο μέχρι στιγμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά. Εγώ αγόρασα μια 7950 πριν από 2 εβδομάδες από you.gr , υπάρχει τρόπος να πάρω τέτοια κουπόνια??? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τελικά από Ελλάδα μόνο το okcomputer είναι σίγουρο μέχρι στιγμής; Είναι και ένα μαγαζί που έχει ο φίλος του millenium, (πολύ εξυπηρετικός, άσχετα αν πάρω ή δεν πάρω από αυτόν τελικά). Επίσης κάποιος εδώ ανέφερε ότι το δίνει και το e-gate, και εγώ που ρώτησα το δίνει και το MG Manager. Πάντως από όπου και να πάρετε ρωτήστε για να είστε σίγουροι, να φανεί ότι αυτός είναι ο λόγος για να αγοράσετε από αυτούς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 παιδια υσχιει και στη περιπτωση αγορας απο amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πρίν 10 μερες που τους ρώτησα δεν ξέρανε κάτι http://www.insomnia.gr/topic/463126-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-amd-never-settle-bundle/page__st__30#entry5051818 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosem Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Για πειτε ρε παλικαρια τι γινεται τελικα.. 2-3 ειδα οτι αγορασατε. το κουπονι κομπλε? ποια κατ/τα εχουν την προσφορα σε ισχυ? Σε 5-6 μερες θα μπορεσω να παρω και γω,λογω πληρωμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τελικά από Ελλάδα μόνο το okcomputer είναι σίγουρο μέχρι στιγμής; Είναι και ένα μαγαζί που έχει ο φίλος του millenium, (πολύ εξυπηρετικός, άσχετα αν πάρω ή δεν πάρω από αυτόν τελικά). Επίσης κάποιος εδώ ανέφερε ότι το δίνει και το e-gate, και εγώ που ρώτησα το δίνει και το MG Manager. Πάντως από όπου και να πάρετε ρωτήστε για να είστε σίγουροι, να φανεί ότι αυτός είναι ο λόγος για να αγοράσετε από αυτούς Εγώ πήρα από Mgmanager, όλα καλά με την κάρτα και με το κουπόνι, αλλά δεν μου άρεσε η απόδειξη Για το e-gate δεν θα το εμπιστευόμουν, έχω τις χειρότερες εμπειρίες από αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παντως αξιζει η okcomputer. Εχω ψωνισει απο εκει και τα παιδια ηταν ακρως εξυπηρετικα. γαμει το μαγαζακι Και απο e-gate παντως δεν ειχα καποιο θεμα ποτε .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 To e-gate ειναι ψιλοχαλι.Αλλα παραγγελνεις,αλλα στελνουν με καθυστερηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα