vag.patrick Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ετσι πρεπει να ειναι το κουπονι Site: http://oi44.tinypic.com/14don5h.jpg">NEVER SETTLE PROMO COUPON αν δεν ειναι κατι τετοιο, τοτε ψαξου καλυτερα με το πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egoeimai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Αγόρασα μία 7870 και έδινε μαζί και ένα κουπόνι για 2 δωρεάν παιχνίδια. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12. Όπως βλέπετε ο κωδικός δεν έχει ξυστεί. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, να μου στείλει μήνυμα. Δεν τον πουλάω. ΔΩΡΕΑΝ το δίνω γιατί εγώ αποκλείεται να το χρησιμοποιήσω. Αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Και από μένα αν πρόλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 π.μ και από εμένα, καλύτερα κάνε κλήρωση, προβλέπω να γεμίζει το inbox σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Κι απο 'μένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egoeimai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις πμ Έκλεισε στον gust. Καλορίζικα! Σου στέλνω τον κωδικό με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πιστεύω να πήγε με χρονική σειρά pm και όχι με τα ποστ εδώ ε? Σκέφτηκα να ποστάρω εδώ αρκετά λεπτά μετά το pm. Όπως και να έχει καλορίζικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ! Καλές γιορτές....(κατι σαν ...... new year eve came early!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 τι παιχνίδια ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egoeimai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πιστεύω να πήγε με χρονική σειρά pm και όχι με τα ποστ εδώ ε? Σκέφτηκα να ποστάρω εδώ αρκετά λεπτά μετά το pm. Όπως και να έχει καλορίζικα! Να σου πω την αλήθεια, το δικό σου και του gust ήταν τα πρώτα που μου ήρθαν με την ίδια ώρα, αλλά στη λίστα με τα μυνήματα τον έβγαζε πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egoeimai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 τι παιχνίδια ήταν? Δεν έχω ιδεά. Λογικά διαλέγεις απο λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Κάνεις λογαρισμό στο sIte της AMD στην συνέχεια περνάς τον κωδικό από την κάρτα που πήρες με την gpu. Στην συνέχεια σου βγάζει να διαλέξεις από μία λίστα παιχνιδιών. Αυτά ήταν τα sleeping dragon, hitman absolution, Blood dragon far cry 3,deus ex, dirt 3 και το επερχόμενο theif. Εγω διάλεξα τα blood dragon και thief που δεν είχα (για το Theif θα λα΄βω ειδοποίηση όταν βγεί τον Φεβρουάριο). Να ευχαριστήσω άλλη μία φορά τον φίλο egoeimai για την γενεόδωρη προσφορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychochemical Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια το γαλλικο amazon δινει ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα