Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πάντως που έστειλα σημερα mail στο computerbeast για αυτό το θέμα μου είπαν:

Απο την ενημέρωση που έχουμε η προσφορά για τα παιχνίδια ισχύει για όλες τις 7800 κάρτες και δίνονται μετά την αγορα με κάποια εγγραφή στο site της AMD .

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια οπως προ-ειπα. σε αυτο φταιει καθαρα η amd και οχι τα καταστηματα...οι προμηθευτες(οι μεγαλοι) , εχουν κουπονια. μεσα σε καθε κατασκευαστη αν μπεις λεει  να κανεις σε αυτους register , η amd ζηταει register...μην την ξαχνετε...για μενα η καλυτερη λυση ειναι να τσεκαρετε μοντελο και part number να μπειστε στο site του κατασκευαστη και να δειτε την διαδικασια που υπαγορευουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

chart-635x314.png

By May 1, any customer that has ever redeemed a code for our Never Settle Reloaded promotion is going to receive a FREE GAME KEY for Far Cry 3 Blood Dragon by email. Or, if you have a Never Settle Reloaded postcard with a code you’ve not yet redeemed, Far Cry 3 Blood Dragon will be added to the games on the postcard when you finally register the code.

http://blogs.amd.com/play/2013/04/11/fc3bd-nsr/

Επεξ/σία από Millennium
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια αγορασα απο πλαισιο μια 7870 και ελεγε οτι εχει 4 games δωρο..Εμενα δεν μου εδωσαν κανενα κωδικο στο πλαισιο,ειχε μεσα το κουτι ενα κωδικο αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη..Μπορει να βοηθησει κανεις;

Δημοσ.

μου λεει οτι ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος..μηπως πρεπει να βαλω καπου αλλου αυτον τον κωδικο;πολυ μπερδεμα ρε παιδια..

Δημοσ.

Αυτό ισχύει με οποιαδήποτε αγορά amd 7900 series και από οποιοδήποτε κατάστημα; Ας πούμε στο πλαίσιο και στο you το λέει οτι δήνει τα παιχνίδια αλλά πχ στο digitalmaster δεν το λέει πουθενά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...