torch21x Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά Λοιπόν έχω το εξής ερώτημα. Είμαι σε ένα pc που ανήκει σε domain. Δεν έχω δικαιώματα να κάνω εγκατάσταση σε κάποιο πρόγραμμα. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να κρύψω κάποιο παράθυρο απο το task bar. Πχ: τρέχει το chrome και όταν το κάνω minimize φαίνεται κάτω στο taskbar οτι είναι ανοιχτό. Πως θα μπορούσα να το κρύψω και να το ανοίγω με alt tab για παράδειγμα η με κάποιο άλλο τρόπο? έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει αυτό το φοβερό addon (https://chrome.googl...jpbpabhhadnniac). Αν κάνεις ελαχιστοποίηση στέλνει το chrome στο tray και μπορείς από τις επιλογές του system tray να επιλέξεις να είναι πάντα σε απόκρυψη το εικονίδιο του, δηλαδή να πρέπει να πατήσεις στο βελάκι που εμφανίζει όλα τα εικονίδια για να το ανοίξεις πάλι. Έχει επίσης και μια έξτρα λειτουργία στις επιλογές του,το Boss key. Ορίζεις έναν συνδυασμό πλήκτρων π.χ. CTRL+SHIFT+Z για να κάνει απόκρυψη - εμφάνιση του chrome και αν τσεκάρεις το Hide tray icon δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι το chrome είναι ενεργό (εκτός από την διαχείριση εργασιών). Αν δεν θέλεις/μπορείς να βάλεις το addon τότε η μόνη λύση που σου μένει είναι να κάνεις απόκρυψη την μπάρα εργασιών για να μην φαίνεται τι τρέχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα